Anitha Schulman

Kravlös

Men det är såååå segt med dåligt internet.

När tekniken tar kraften från själva prestationen och upplevelsen då blir det sällan kul. Men jag ska bättra mig. Imorgon tar vi nya tag. Okej?!

Idag är det dåligt väder men det gör nästan ingenting. Ibland är det rent av befriande. Semester ska väl trots allt vara att inte ha några krav. Men vad är egentligen att ta det lugnt?

Antar att det är otroligt individuellt. Exempelvis om man har en sommarstuga då bygger och reparerar man, sår, klipper och vattnar om vartannat. Ett evighetsprojekt man kan gå och laga och lappa på i all oändlighet.
Hyr man sin plats på ett eller annat sätt då aktiverar man sig genom diverse utflykter/aktiviteter. Men när är man då helt ledig undrar jag och vad innefattar det? Är ens ledighet njutbart? Att inte göra något. Eller handlar det om själva kravlösheten?

Det borde heta kravlöshet istället för ledighet. För ledig det är man aldrig och det vill man inte vara. Däremot kravlös.

20110713-175207.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Det handlar om att vara ledig ifrån jobbet. Kunna koppla bort det helt och hållet. Inte ha några arbetstider att passa, utan man kan göra det man själv känner eller behöver. Inget jobb som tar ens tid. Framför allt har man mer tid för dem man älskar, och samtidigt mer tid till sig själv.

Comments are closed.