Anitha Schulman

Vad ska ni göra idag?

Igår var en helt ljuvlig dag. Min vän Linda hade kommit hem från Afrika efter en månad borta och vi skulle äta lunch på hennes och Marias terrass. Det slutade med att vi var där i 12-timmar. Älskar sånt!

Nu blir det picknick på Djurgården och kanske lite nya sängkläder från H&M-Home. Vad ska ni göra med den här vackra dagen?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. nicci

    Fina bilder.. hahaha..!
    FRÅGA (hoppas du svarar…..)

    Jag har precis fått ett PLUS på grav-stickan.. såå glad de tog sig på 1a försöket för oss… ny man men mitt 2a blivande barn=)
    Tänkte höra.. när blev din fina dotter ”gord” va det på ägglossnings-dagen..eller innan / efter..?..
    Jag e såå nyfiken på vad som väntar i magen på mig…
    KRAM

  2. Sofie i San Francisco

    Jag ska ta mina tunga böcker och ta cykeln till ett av stadens alla cafeer och råplugga inför en tenta i organisationspsykologi nästa vecka. Efter det ska jag och min pojkvän gå och äta sushi för det vill jag ha idag! Min pojkvän är världens bästa!

  3. Andrea

    Idag har jag varit på Röda Korsets kurs i Första Hjälpen för barn. Kan varmt rekommendera den för alla föräldrar eller om man jobbar med barn.

  4. LindaLi

    Vi har tagit en tur med båten, grillat och umgåtts med vänner. Ikväll ska vi röka fisk och mysa. Hoppas dottern vill somna vid 21 som vanligt.:)

  5. Anna

    Städar och äter jordgubbar. Funderar på att baka om jag bara kan besegra diskmonstret.

    Lite ”kul” grej. Gick igenom posten som kom i veckan, hittade brev från bilprovningen daterat i maj med raderna ”Hej, om någon månad är det dags för dig att besiktiga bilen igen. Din besiktningsperiod löper från februari 2011 till och med juni 2011.”. Det stämmer dock att det hade kunnat bli om någon månad. I Nacka hade de inga tider förrän i september. Hittade till slut en tid två dagar innan körförbud norr om stan. Helt galet!

  6. Lily

    Jag ska plugga inför final exams:) Life of the student! Vill bara meddela att du även har folk som läser din blogg i Budapest, svenskar förvisso, men lite kul! Anitha International indeed!

    Skiiiitsöt bild!!

  7. K

    Haha bra bild .
    Jag är på Gotland ganska nära där ni ska bo i sommar ( om det var i rute?) bor i Sthlm men har varit här på vårt sommarställe varje sommar sen jag föddes. Det är 28 grader i skuggan och helt underbart!
    Ni kommer ha det fantastiskt här i sommar! Ha en fin dag!
    Penny är för söt!

  8. Mia

    Guuuud vilken skön bild, tack än en gång för att jag får skratta så jag kissar på mig !!
    Ni är ju för söta !! Kramar till er båda …..

  9. Caroline

    Först ska jag jobba men SEN ska jag åka till mina svärföräldrar som bor vid vattnet. Där ska jag plantera mig med kvällstidningar och nåt gôtt att stoppa i munnen. Längtar mycket.

Comments are closed.