Anitha Schulman

Två år

Vi firade två år igår. Vi hade inte laddat för det. Vi kom på att det var ”två år” dagen innan. Efter bröllopet är ju inte årsdagar lika viktiga längre. Men samtidigt är vi ju relativt nygifta så dagen är ju viktig det går inte att förringa. Vi var ju iväg och firade Lisettes (Calles mamma) 60-årsdag, dagen innan så vi var väl ”färdigfirade” för ett tag.

Jag ville egentligen göra allt och ingenting i det vackra vädret. Kände mig lite bräckligt och när man känner så är situationen så sårbar. Stort kan bli övermäktigt. Litet kan bli förminskande. Det är svårt att hitta rätt. Amanda såg hur uppgiven jag var och kom som vanligt med kloka ord. Så vi gjorde det enkelt för oss.

Vi åkte hem. Gick ner till bryggan med en flaska Champagne och jordgubbar. Vi gick och handlade mat till middagen och pratade om alla bra och mindre bra saker de här två åren. Gjorde ett slags bokslut på tiden som gått. Sen kom Polis-Jonas och vi grillade och spelade Bezzerwizzer. Precis så enkelt och härligt som de här två åren faktiskt har varit. Det är ju hemma vi trivs bäst så om det skulle firas någonstans så var det precis här.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Det måste verkligen vara jobbigt när du får sådana jobbiga kommentarer hela tiden. Jag blir upprörd bara jag sitter här hemma framför din blogg och läser.. Jag läser din blogg varje dag och har gjort det ett bra tag nu. O jag älskar den! Vilken stark, klok och vacker kvinna/mamma du är! O vilken fin familj du har! Ni utstrålar så mycket kärlek och ser så mysiga ut 🙂 Ha en fantastisk sommar! Första sommaren med lilla Penny. Det är inte fel det.

    Kramar Sandra (22-årig mamma från Dalsland).

  2. Birdien

    Härlig bild .. en familj som älskar varandra och trivs i varandras sällskap .. Penny och de facto alla ni tre är så vackra på bilden. Överös den lilla med kärlek men inte med prylar .. från trefaldig Morfar och tvåfaldig Pappa.
    Det finns inget bättre i livet än en familj i harmoni. Tro en gammal man 😉
    Tack för den fina bilden på er alla tre.

    Mvh/Birdien

  3. Kristina

    Grattis
    Låter som ett toppenhärligt firande
    Njut av din fina lilla familj och låt trollen hållas
    Vi som gillar din blogg vet att de är ”skogstokiga” och inget att bry sig om
    Ungar är lika sig själva och ler när det passar 🙂
    Kram på dig och fortsätt blogga

  4. airaM

    Jag och min kille firar ett år i dag och har inte gjort något alls, bara varit. Vi firade i natt, med att ge varandra varsin present. Av mej fick han en resa till Paris, så vi får väl ”fira” på resan. 🙂
    Som du skriver så är det ju inte så himla viktigt vad man gör, det viktiga är att man trivs.

    Grattis till er!

  5. Lina

    Jag vet hur du kan vinna över trollen: Herregud lägg inte upp deras kommentarer i egna inlägg! Vill du eller nån annan bemöta trollens kommentarer så kan man göra det i kommentarsfältet men på själva bloggen tycker jag att du ska blogga på som vanligt och skriva om ditt liv. Ödsla inte tid, energi och utrymme till att faktiskt skapa en debatt med dessa troll. Visa att du är säker i dig själv och ditt föräldraskap och att du inte behöver analysera varenda troll-kommentar. Och av det jag har läst i kommentarerna så bemöts ju dessa av vettiga människor ändå. Alla fattar ju att det handlar om idioter.

  6. Evelina

    Kanonfirande! Det är de enkla fina dagarna man verkligen värdesätter och bär med sig i hjärtat.

    Till en annan sak. Anitha, ignorera alla troll. Jag förstår att det är svårt med tanke på all skit de häver ur sig. Förmodligen mår de inte bra och måste spy galla över andra för att få någon slags ”glädje” i livet. Ignorera dem bara. Ett litet råd bara.

    Kram

  7. madeleine

    ÅH vad mysigt det lät med”Gick ner till bryggan med en flaska Champagne och jordgubbar” AVIS

Comments are closed.