Anitha Schulman

Störigt

Stort tack för tipset om Olgas ”Plankor”. Nu kör vi blev så peppad! Ska på ef. förlossnings-Pilates också på måndag.

Igår var jag ute och powerwalkade med Penny i vagnen åtta kilometer. Gjorde det förra veckan också. Ska göra det tre ggr i veckan har jag bestämt mig för. På min Stokkevagn kan jag höja handtaget i 70 graders vinkel och då går jag och kniper om det, som en sorts flex för överarmarna. Så Gäddhänget får sig en match som en bonus.

Min första bild i iPhoto som alltid kommer upp när jag öppnar programmet. Är en bild på mig i trosor och linne från 2002. Inte en cellulit, vältrimmade lår, platt mage och snygga överarmar. Jag jobbade inte speciellt hårt för det. Men trots det var jag ständigt missnöjd med min kropp och var ovän med vågen. Jag hade en fantastisk ämnesomsättning som gjorde att det räckte med några löprundor i månaden för att vara i form, allt bokstavligen rann av en. Jag levde betydligt mer osunt då. Efter 29 års födelsedag så hände något. Det jag åt stannade liksom kvar. Jag kollade på massa gamla semesterbilder från den tiden och jag var ju jätteslank. Skulle kunna begå brott för att få se ut så igen. Så himla tråkigt i retrospektiv att jag inte njöt DÅ utan gick runt och hittade småfel. Störigt.

Hela det här sommaren och hösten ser jag som ett renoveringsprojekt av mig. Kör cellulit E-AWT-behandling nu som funkar skitbra! Har tredje behandlingen i övermorgon och efter två gånger ser jag redan stor skillnad. Ni vet att ni får 5% på behandlingen av Ghada om ni bokar och hänvisar till mig? 070-140 26 06 Ghada.

I höst ska jag lasra bort bristningar jag haft på rumpan i flera år som fått sällskap nu efter graviditeten. Jag ska dessutom börja träna med PT en gång i veckan är planen. Men fram till dess gör jag Olgas träningstips.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Pernilla

    Tack för promenadtips. Ska bara vänta ut febern så ska det hända grejer sen. 😉
    Min dotter har också min killes fötter. Synd, eftersom det är den enda kroppsdel jag inte gillar på honom. Han har skitläskiga uppåtvinklade stortår, hon med. Fast hennes är i alla fall lite små och gulliga.

  2. Sof

    Hej
    Olga är verkligen bäst 🙂 JAg har aldrig varit i så god form som när jag ätit och tränat som henne. Plankan ger inte bara plattare magen den gör oxå susen för hållningen och man känner sig så mycket starkare. Du fixar det:) Lycka till

  3. Pernilla

    Hej. Jag bor också i Sjöstaden, nyinflyttad, har samma trista mage fast *ehm* aningen större och ett år äldre. Också ute efter att bli av med skiten nu. Var går du din åttakilometers powerwalk? Försöker hitta bra långa promenader. Brukar gå skanstullbron – danvikstull men är lite less på det nu. Tacksam för tips.

  4. Stina

    Hejsan!
    Angående bristningar, googla på dermaroller. Jag har själv inte testat men jag har suttit och läst på väldigt mycket om det och de flesta som använder den ser en förbättring på 50-70% på sina hudbristningar, oavsett hudfärg. Mvh Stina

  5. Emelie

    Grattis fantastiskt söta Penny på 2 månaders-dagen!
    Du verkar vara så härlig och rolig, älskar din blogg!

  6. Sema

    Fan vad kul-u go girl!!!

    Kan inte du ta före efter bilder på dina behandlingar..eller de kanske är lite to much men de skulle bli så jävla nice och se resultat.
    Själv e jag sugen på att göra dem behandlingarna mee..kommer nog börja med e-awt först.
    Men de här med bristningarna..har hört att det inte funkar dem syns fortfarande och går inte bort.
    Har en massa på låren och rumpan jag vill bli av med..

    Grymmmt bra blogg..de första jag gör när jag sätter på datan e o klicka fram dig =).

    Ha de gött…och lycka till.

  7. airaM

    Åh, jag tänker precis samma sak! Är gravid nu, i v20+6, och när jag tittar på bilder från i höstas, så känner jag bara att ”Wow, vad slank jag var!”. Och då minns jag ändå att jag då var större än någonsin förr. När jag tittar på bilder från för ett år sen är kontrasterna än större. Då tränade jag 4-5 gånger i veckan och hade en kropp att döda för. Men jag uppskattade det inte då.

    Det misstaget ska jag inte göra om nästa gång jag har en kropp att döda för. För det ska jag förstås ha.

  8. Alaina

    Hej Anitha!

    Jag måste fråga angående laserbehandling för bristningarna. Jag har också rumpan full av bristningar och är liksom du mörkhyad.

    När jag har gått för konsultation så har de alltid sagt att de inte kunnat utföra behandlingen på mörk hy eftersom det skulle kunna uppstå ärr och liknande. Laserbehandlingen var anpassad för ljus hy sa dem. Jag gick runt och frågade lite olika kliniker men det var det gemensamma svaret jag fick. Senast jag kollade upp var dock kanske 1-2 år sedan. Nu undrar jag bara, har det hänt någonting inom det området som gör att även mörk hy kan genomgå laserbehandling för bristningar? Snälla berätta isåfall för jag är väldigt ivrig att få bort dem med!

    Tusen Tack,
    Alaina

    Oj det där ska jag kolla upp med Ghada. Återkommer i ärendet!
    /Anitha

  9. Kim

    Om jag hade så mkt pengar skulle jag också göra behandlingar, nu får jag nöja mig med att banta och träna för att komma i form, för i form ska jag.

  10. karin

    Åh ja. Jag kämpade som ett djur och lyckades gå ner tolv kilo. Kan verkligen inte klaga på min kropp idag och det jag var missnöjd med innan finns inte kvar alls nu. Däremot hittar jag ständigt nya saker som näsan, håret, någon cellulit som syns i dagsljus. Fokuserar på småsaker som inte har någon betydelse alls. Jag önskar så att jag kunde uppskatta mig själv, för precis som du säger, en dag har man nyss fött barn och är ett verkligt renoveringsobjekt. Då förebrår man sig själv en del, kan jag tänka mig.

    Kan du inte lägga upp lite gamla bilder på dig själv? Inte nödvändigtvis på kroppen utan bara för att det är kul!

  11. allis

    Hej!

    Åh, jag skulle VERKLIGEN uppskatta om du kunde skriva mer om den laserbehandlingen du ska göra mot bristningar. Ifall det är värt det och om du rekommenderar det…

    Har också på rumpan sen jag var typ 14 – fick några extra när jag gick upp i vikt tack vare p-piller. Har köpt en hemmagrej för att få bort dom själv men det är ju verkligen blandade åsikter om man kan ta bort bristningar ö.h.t!

    Återkommer i ärendet!
    /Anitha

Comments are closed.