Anitha Schulman

Magen

Nu är ju magmusklerna delade på mitten och man måste träna rätt nu när man får träna.

Vad är rätt? Någon som vet?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karin

    Kolla in Olga Rönnbergs blogg!
    Plankan är alldeles utmärkt att göra.
    Du ska träna upp de inre magmusklerna.

    Försök att hålla in magen så mycket du kan under dagen (stärker inre magmuskler)
    Googla på att stärka dom inre magmusklerna, finns massa övningar!

  2. A-K H

    Sök på ”Tuplermetoden” så får du tips för exakt detta problem, är många som blivit hjälpta med det 🙂

  3. malla

    allt som innefattar den inre bålstabiliteten. det mesta utom raka sit-ups. plankan som många nämnt är grymt bra, både vanlig rak samt sidoplankan. armhävningar. benböj med tyngder i händerna, spänn bålen bara. power-walka och spänn skinkor, in med magen och fokusera på hållningen under tiden. kom ihåg att inte bara vara försiktig med de raka magmusklerna utan även övningar på ett ben eller sneda övningar där bäckenet är ostabilt.

  4. Frida

    Gå in på Olga Rönnbergs blogg, hon är proffs på mammaträning. Viktigt att du inte gör crunches utan bara statiska övningar, speciellt i början. Lycka till!

  5. Lea

    Om du har svårt att hitta magmusklerna så pröva då att blåsa upp en ballong, då spänner du dem och hittar dem! 🙂

  6. Maja

    Jag hade väldigt stark mage innan med ett ”fyrpack” men nu gör jag bara ”plankan” och har fått ett tight sexpack: ) Plankan liksom ”suger in” magen och bygger liksom inte på den med muskler. Kan rekommendera denna blogg:
    http://blogg.mama.nu/olgas-blogg/ Hoppas att du hittar något som funkar och allt är bra med dig och lilla gulliga familjen! 🙂

  7. Birdien

    Jag tror det är olämpligt egentligen av mig att lämna ut denna länk eftersom den visar vad Jimmy K Hottie Body Hump Club rekommenderar och jag tror säkert ett du sett det Anitha .. men följ inte denne ”tränares” råd .. jag lägger bar in länken då jag tycker den är ganska kul och det är kula att se hur vissa av LA-tjejerna bjuder på sig de också 🙂
    Var rädd om dig Anitha i början .. följ INTE Jimmy K’s råd snälla .. men skratta gärna om det är kul .. *kram*

    http://www.youtube.com/watch?v=CKekcHMiVVg

    Mvh/Birdien

  8. Amelie

    Riktigt Pilatesträning (ej bara en boll, utan i pilatesmaskiner) med en duktig tränare är ett effektivt sätt att få tag i djupa magmuskler och få tillbaka en snygg mage!!

  9. Anna

    Inga sit-ups! Börja med att ligga som om du skulle göra en sit-up och pressa ner svanken o ryggen. Om du gör rätt känner du att det tar i magmusklerna.

  10. Lisa

    Det här undrar jag också! Jag hann knappt tänka situps innan jag blev gravid igen sist men den här gången tänkte jag få musklerna på plats. På Sats rådde de mig att vänta tre månader innan jag började träna igen men hur länge man ska vänta innan man gör just magövningar vet jag inte.

  11. Jess

    Den bästa PT tränaren som kan allt om mage och muskler har du ju här på Mamas sida, Bloggaren och PT Olga , läs hennes blogg så får du veta allt !! Visst är det härligt att kunna se sin bebis utveckling. Jag min lyckliga stjärna har fått följa mina 4 Sötnosar :). // kram på er

  12. sjukgymnasten

    Du ska börja med att träna upp den inre stabiliteten, dvs de magmuskler som går på tvärs längst in. Börja inte med situps, det tar lite tid innan du är där! Googla på core training och gå och köp en stor boll!

Comments are closed.