Anitha Schulman

8 veckorssprånget

Sedan i torsdags har Penny verkligen förändrats. Det som är så coolt när dom är så här små är ju att på bara ett par dagar i deras tidräkning är ju en era. Räknat från och med torsdag tills idag är hon en helt ny bebis. Då kom några få leenden då och då. Nu ler hon mest hela tiden. Skrattar till ibland. Gurglar och försöker greppa. Hon är intresserad av nya saker och älskar uppmärksamheten. Hon är en riktig humörmänniska som 8-veckors. Igår var hon en liten solstråle och idag vaknade hon på fel sida.

Vi har ju den här fantastiska boken Att Växa Upp Och Upptäcka Världen. Den verkar vara hårdvaluta på babymarknaden då den inte produceras längre. Den vanliga pocketen finns på Tradera för närmare 300 kr. Sjukt! Men den är otroligt bra. Men det finns en app också baserat på boken The Wonder Weeks. Har precis laddat ner den funkar som Baby Bump-appen ungefär. Kan rekommenderas.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Pernilla

    Vad konstigt att sluta sälja den då. Visst är det coolt men sprången och att de plötsligt lär sig något. De testar, lyckas, plötsligt så kan de det. Vidare till nästa grej.

    Min dotter är 14 månader och det blir verkligen roligare och roligare, men jag minns verkligen hur himla roligt det var efter ungefär sju åtta veckor när man kunde börja kommunicera, få henne att skratta och förstå vad hon ville och tyckte. Idag har hon varit skitjobbig på oklara grunder men i grunden är det så himla roligt att hon är så stor och smart och hon är så rolig att vara med.

    Tack för supertipset!!
    /Anitha

    Babytips: googla Dr. Harvey Karp och Happiest baby on the block. Det är magi, speciellt när de är pyttesmå. Och babyteckenspråk är supercoolt. Min dotter säger kanske tio femton ord nu, kan kommentera sånt hon ser (typ ”fågel”, ”lampa” och ”hund” och sånt) och ibland uttrycka önskemål. Så roligt att fatta vad som rör sig i det lilla huvudet innan de kan prata.

  2. Jonna

    Försökte hitta appen du tipsade om men lyckas inte. Kanske kan man få en länk?

    Vet inte hur man länkar till en iPhone-app. Om jag visste skulle jag.
    /Anitha

  3. Linda

    Ja helt hysteriskt på tradera ang växa och upptäcka världen nästan alla går runt 300 spänn, när den kostade 40 kr i butik via nätet .. haha ja märklisch. Den där Penny är allt en fin liten rackare må gott va rädda om er / Linda

  4. Nina Dahl

    Jag har kontaktar Bonnier Pocket för att höra om de planerar att släppa fler ex. av Växa och upptäcka världen.

  5. Moa

    Jag begriper verkligen inte hypen över den boken….vad är det som är så bra?!? Det är fascinerande att så många älskar den. Har den hemma, kanske dags att auktionera 🙂

  6. Lotta

    Oj då, dags att sälja min då! 😉 Fantastisk bok – köpte den med barn nummer ett för nästan sex år sedan och har använt den till båda mina telingar.

Comments are closed.