Anitha Schulman

Superpenny

Vi var på BVC igår Penny väger 3400 gram, helt underbart. Hon har alltså gått upp 500 gram på två veckor. Vi har ett gympass varje morgon, för hon är så rörligSuperbra och nu kan hon vända sig från mage till rygg. Hon har gjort det flera gånger. Sen kanske det tar tre år innan hon börjar prata men vi är iallafall superstolta. Såklart.

[youtubeplay id=”AuFuywJ_kZM” width=”720″ height=”500″]

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sanna

    Guuuuud så söt!!!! Jag hade ingen aning om vem du var för en vecka sen men nu är jag helt till mig över att ha hittat din blogg! Snacka om härlig familj. Jag är själv bara 22 och har ingen erfarenhet av bebisar, men när man kan läsa om er tid genom graviditet och med bebis så får man en helt ny syn på de. Min pojkvän kanske inte behöver vänta i 10 år trots allt på en bebis haha. En halvering på den tiden får duga.
    Ta hand om er, du är en grymt tuff tjej!

  2. James

    Vår första vände sig också efter 2 veckor och reste sig upp med överkroppen på armarna.
    (Lika hårig som snygg-Penny dessutom)
    Han har varit tidig med talet också. Med allt egentligen.
    Idag är han 13 och läser på avancerad nivå.
    Så Penny kan mycket väl bli ett litet geni!
    Fast hoppas inte…
    Vi har en mer ”normalbegåvad dotter också och hon verkar ha ett skönare liv…

    Men skit i mig nu!
    UNDERBART FIN TJEJ!!!!!

  3. Sydneybo

    oj, det var verkligen tidigt! Jobbar med barn och sa tidigt brukar de ju inte kunna vanda pa sig, enligt min erfarenhet! Grattis! 🙂

  4. Anna B

    Shit vad tidigt! Båda mina barn har varit tre eller fyra månader innan de ens har lyft huvudet ordentligt.

  5. Åsa

    Åh vad fint! Vilken fin film! Och vad hon kämpar, men hon verkar verkligen veta vad hon vill 🙂 OTROLIGT tidigt och vilken tjejj! Stolta föräldrar förstår jag 🙂

  6. fanny

    Anitha! grym blogg måste bara säga att din röst är så jäkla skön och behaglig att lyssna på. Är själv stockholmare men kan bli galen på hur vissa talar men du har verkligen snappat upp det bästa av vår dialekt 🙂

  7. MondayGirl

    Måste bara säga att jag gillar din blogg massor!
    Jag tyckte det var roligt att följa den när du var gravid då det bara skiljde några veckor mellan våra graviditeter och nu är det ännu roligare då det bara skiljer två dagar mellan Penny och vår son 🙂

  8. Karin

    Hej Anitha!
    Vill bara skriva och säga att jag tycker att du är en supermamma! Du & Calle känner ERT barn bäst och kommer per automatik göra det som är bäst för henne. Visst, det kan bli någon tröja för mkt ibland och andra ”omhändertagande fel” man gör i början, men bara sådana fel man gör av kärlek för att man inte vill att ens lilla baby ska må dåligt. ALLA föräldrar gör sådana fel. Ni är en sån gullig familj!
    ALL LYCKA TILL ER!

  9. Nadja

    Heja Penny! Helt otroligt! Hon är så stark! BVC måste ha blivit sjukt imponerade? Du vet att det finns bebisar som är flera månader och fortfarande inte kan vända sig? Och Penny är en månad yngre än sin ålder. Fantastiskt! Hennes vilja + all tid på mage = superbebis! Kan inte ett av dina projekt för din föräldraledighet vara att skriva en barnbok? Vore kul!

  10. a

    så otroligt söt!!!

    ALLA som skriver elaka kommentarer är bara avundsjuka….så enkelt är det.. Så ni som skriver elakt, försök o komma på varför ni är så jäkla avundjuka o gör nåt åt ert egna pissiga liv!

    Heja alla snälla tjejer!

  11. Malin B

    Gud vad duktig och stark hon är, verkligen en superbaby!! Kommer ihåg när min kille var lika liten.. Tiden går alldeles för fort så njut så mycket ni kan!! (helt plötsligt är man tillbaka i verkligheten igen)
    Lyssna inte på andra människor!! Ni är de bästa föräldrarna till Penny!!! De som säger annat kan istället stanna upp och reflektera över sina egna barn.. Låt dem lägga fokus på sig själva istället!!
    Håller med dig och det är fruktansvärt irriterande och tar alldeles för mycket energi med alla andras ”veta bäst” kunskaper. Det finns ingen som känner ert barn så som ni känner henne inte heller finns det ingen som kan ta hand om henne och älska henne så som ni kan!!

    När någon har kommenterat mig (tex oj fryser han inte, när man går på stan) frågar jag glatt.
    -Åh har ni också barn?
    När de svarar ja.. så säger jag helt enkelt.
    -men vad bra, ta ni då hand om dem så tar jag hand om mitt!

    All kärlek till er!

  12. Eva

    Duktiga Penny!! Och Anitha, jag tycker att du verkar vara en fantastisk mamma! Lyssna inte på de hemska trollen.

Comments are closed.