Anitha Schulman

”Presenten”

Jag fick utav min kompis Anna två amningsnattlinnen från märket Boob i när jag var gravid. Använder dom varje natt nu.

När Amanda kom och och hälsade på oss på BB så sa hon ”nämen vad jag känner igen det där nattlinnet, har du fått det av mig?”

”Nej men utav Anna förklarade jag. Varpå Amanda började gapskratta.

Hon hade nämligen gett de två nattlinnena till Anna när hon var gravid med Louis. Amanda hade i sin tur, berättade hon fått dom av Camilla Läckberg när hon väntade  Charlie.

Nu undrar jag så klart vem hade Camilla Läckberg fått dem av när hon var gravid med sin Charlie?

I övrigt vill jag säga att det är min bästa amningsgrej än så länge förutom min amning-BH från Swegmarks. Så stort tack Anna, Amanda och Camilla för att ni aldrig använde dem. Pussar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. karin

    Jag tycker att det är befriande att du skriver om föräldraskapet på ett ärligt sätt. Jag har två små och har suttit i soffan och gråtit många timmar över hur jävla jobbigt allt är. Det är väl inget konstigt med det? Att påstå att det har att göra med att du är adopterad är ju bara vansinnigt. Så kränkande för dig!

    Tack för en fin blogg där vi är många som känner igen oss. Jag vet ju inte hur du känner, men hade jag fått så många negativa kommentarer som nybliven mamma hade jag mått ännu mer skit. Hoppas du kan se kommentareran för vad de är; orimliga och konstiga. Intressanta av den anledingen, men inget att ta åt sig av.

    När jag läser alla puckade kommentarer till den här bloggen och andra så undrar jag ofta hur man kan bli så upprörd över att ngn vill ha barnvakt, inte vill/kan amma, har blivit förlöst med kejsarsnitt eller tar några klunkar vin. De allra flesta vill sina barn väl och arbetar för att barnen ska ha det bra och vara lyckliga. Att slå sina barn eller kränka dem på andra sätt, det är dåligt för barn!!

    Anitha, kämpa på och vi är många som följer dig och tycker att du verkar vara en högst normal mamma som är den bästa din dotter någonsin kunnat få.

  2. Anna

    Måste också passa på att tacka dig eller Amanda för indianblusen från Zara jag passade på att köpa på er bloppis för en tjuga i höstas. Passar alldeles utmärkt nu i hippietider och har en credig i historia.

  3. Cia

    Du skriver så härligt befriande om föräldraskapet! Blir så glad av att läsa dina texter och skrattar igenkännande:) Hoppas så att du fortsätter med det och skiter i alla patetiska kommentarer du får, internet är väl deras ända ventil att pysa ut sin ilska på…tragiskt.

    Bockar och bugar för kul läsning.

Comments are closed.