Anitha Schulman

Penny två och en halv vecka

[youtubeplay id=”nhyWW0UOgXI” width=”720″ height=”500″]

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. E

    Nu mot slutet pep hon för att hon ville ha nappen,om man inte ger henne nappen ..ihärdigt….kan hon också suga på den vänstra tummen förmodligen men jag tycker napp är bättre ,,kanske lite mer arbetsammare .Den måste ju letas fram finnas till hands vara kokad och ren köpa nya ibland

  2. A.L

    ha ha ni påminner om mig och min sambo- vi trodde vi hade värsta superbebisen när hon redan på bb började skutta upp längs brösten på min sambo- vi trodde det var ovanligt men har senare förstått att mkt av de dem kan i början när dem är så små är rena överlevnadsinstinkter och det ska vara så! Lite tråkigt 😉 men lika kul för det -men det är också bra att folk ser det för alla tror att barnen är sååå hjälplösa och svaga.
    Det går inte i raketfart sedan, tack gode gud, vi var helt övertygade om att våran dotter skulle börja krypa innan hon var 1,5månad eftersom hon vid 3 v ålder drog upp benen under sig och verkligen förflyttade sig framåt. Hon hann bli 11mån sedan innan hon tog sina första steg.
    Lillebror som var rena motsatsen till syrran på alla sett tog sina första steg när han var 9mån(inte kul…)

  3. Nadja

    Men guud vad stark hon är!!! Helt otroligt! Om hon fortsätter att ligga såhär på mage så kommer hon börja vända sig på nolltid! Värsta pilatespasset där på mattan, eller det kanske är ett babygym. Sjukt söt! Med sjukt fina föräldrar.

  4. my

    Men guuud så söt hon är! Bebisar är ju alldeles ljuvliga men er lilla är nåt alldeles extra. Verkligen fin. Grattis!

  5. tesso

    Sigge och jag har just kollat.
    ”gossigossigossi”
    ”Hej Penny”
    och så slutligen
    ”jag vill träffa calles bebis på riktigt”

    hahahaha
    jaja… han kommer bli så sjukt besviken att hon inte börjat gå och leka än.

    puss och kram
    t

  6. Eva

    Hjälp vad stark hon är! Det måste väl vara något slags rekord?
    Och söt! Hade glömt att det är en SÅ liten och yttepyttig röst de har i den åldern (och ett lika imponerande skrik brukar det visa sig…)
    Pussa från oss alla…

  7. Sara

    N’r jag såg den här videon så satte jag av i en ohmygodlookatthisperfectbabywehavetohaveonenownownownowsheissoadoooorable med en sån hastighet att min pojkvän var tvungeh att springa och handla cigaretter för att lugna sina självvalt barnlösa nerver.
    Hon är ljuvlig.

  8. Jennie

    Instämmer med alla andra. Vad otroligt söt hon är! Och sååå liten. Guuud. Mitt barnsug bara växer. :-S 😀

  9. Linnea

    Jag döör vad hon är fin!!! var riktigt spännande att se om hon skulle klara det, höll andan några sekunder 🙂
    Jag längtar ihjäl mig efter barn..men min sambo vill inte alls ha barn..vad gör man då?

    Ni är grymma föräldrar, moderna och förnuftiga!

  10. Felicia

    Vilken akrobat! 2,5 halv vecka och hon kan redan stå på händer. Från en helt okunnig icke förälder känns detta otroligare än att vända på huvudet. hehe. Jättegulligt barn, Grattis!

  11. Eva

    Underbart! Så gulligt när de är så där små, man glömmer fort… Härligt också att inte ett enda troll kom fram ur mörkret och spydde ur sig förmaningar eller förnumstigheter. 🙂

  12. Lisa

    Vilken liten människa och vilken liten röst! Hon är ju bara för söt. Lyckliga ni! Snart är det vår tur och vi längtar ihjäl oss efter henne/honom.:)

  13. Carro Dicken

    Nämen herrejösses vilken liten raring. Det pirrar i livmodern!
    Vilken söt röst du har förresten, Anitha! Du och Calle låter faktiskt lite som Amanda och Alex.

  14. Emmi

    Gud, jag var nästan rädd att folk skulle skrivit taskiga saker som typ att ni var världens sämsta föräldrar som la er bebis på en brun kudde och inte rosa för att det typ skulle främjat bebisens framtid som seriemördare.

    Otroligt SÖT Penny!

  15. Cattis

    Nämen, lilla sötnosen då. Hennes lilla röst, åååh, mitt hjärta smälter. Söt och gullig är hon. Och ni är jättefina föräldrar 🙂

  16. Victoria

    Lilla Penny är fantastiskt söt! Och stark!!! Stort grattis till er underbara dotter och tack för att ni delar med er av henne till oss.
    Anitha, din blogg är så kul/inspirerande/tänkvärd att läsa.
    Kram,
    Victoria

  17. Sofie

    Ni är otroligt söta förstagångsföräldrar! (Och Penny också så klart.) Skrattar högt av igenkänning när jag läser om ert nya liv som föräldrar på din, Calles och A&A’s bloggar.

    Kan bara hålla med tidigare, ni verkar vara jättebra föräldrar till Penny och jag hoppas att trollen inte hemsöker er alltför mycket…

  18. E

    Det var ju avancerat duktigt
    När hon är så duktig ,kan man tänka på att köpa en sele som man kan använda när hon blir sex eller sju månader och vill resa på sig och gå den brukar vara till stor hjälp och roligt för barnet.

  19. Rebecka

    Måste bara säga att hon är det sötaste jag sett någon gång! Och framförallt vill jag säga att jag hoppas att ni försöker låta bli att lyssna på alla präktiga människor där ute. Jag är helt övertygad om att ni är helt underbara föräldrar! Det ser man ju lååånga vägar. Herregud är allt jag har att säga om alla elaka kommentarer. Ni är bäst punkt slut.

  20. Anna B

    Men lillplutten! Gud så söt hon är. Och stark! Det kommer bara säga vips så kryper hon iväg 😉 Kram!

  21. Lovisa

    Skriv din kommentar här!Det var det sötaste jag sett i hela mitt liv, jag bara vet att ni är FANTASTISKA föräldrar och återigen, Penny är Bedårande!

Comments are closed.