Anitha Schulman

Pappa kom hem med presenter

Jag är sådan hemmafru just nu. Och vet ni vad I LOVE IT! Bara myser hemma med bebisen. Idag var mamma uppe och hjälpte till med marktjänsten och sen kom Calle hem med en present till Penny, en babymobil. Så söööt.

Och en till mig! Den där rackaren har jag gått och kikat på i smyg. M2 Lash Activating Serum. Jag kommer ha världens frallor om fyra veckor.

Nedanför ser ni mitt läpprehab efter tio års Carmexmissbruk har jag nu faktiskt rehabiliterats. Det tog drygt en månad. Stiftet är mjukgörande med fin färg i. Sen är det en peeling och två olika läppbalsam. Allt kommer från Laura Mercier. Ikväll blir det smörgåsmiddag och glass till efterätt. Vad ska ni äta?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Denisan

    Vi åt Sjömansbiff i all enkelhet… Fisatan vad gott! Kött, , lök, potatis och buljong. Smidigt som tusan (1.5 timme på spisen bara – gosa med barnen under tiden!). Och så GOTT! Det blir min nya favvis.

  2. Nadja

    Åh vad härligt att du gillar hemmafrulivet! Det är så roligt när man gör det, man mår bra och bebisen också och allt flyter på. Och sen det som är ännu bättre när bebisen är större: man tröttnar på hemmafrulivet och att baka och KAN gå hemifrån och jobba.

    Vi åt cappelini no.1 med en massa hackad vitlök, mangold, spenat, räkor samt sjuka mängder olivolja och parmesan.

    En hit hos vår 14-månaders! Våra grannar kom över också. Berätta om era grannar!

  3. Joanna

    Själv åt jag Toast Skagen från Lisa Elmquist, oxfilé med potatis gratäng från Hallen och lyckades dessutom klämma en vanilj panacotta till efterrätt. Allt detta sköljdes ner med en flaska Xavier Chateauneuf-du-pape 2009. Inga konstigheter alls, bara en helt vanlig onsdag. Tackar som frågar!

    P’s att Andreas fyller år påverkar inte alls denna meny.

  4. Emma

    Jag äter fruktsallad, med två veckor kvar till leverans känns magen så full… Men vart kommer den fina mobilen ifrån? Min Penny i magen vill ha! (det tog ett tag för mig att komma över att ni tagit ”vårt” namn ;))

  5. Karin

    Har just gjort en smoothie och är eg. inte mätt men är gravid och lätt illamående och är inte sugen på nåt. (ja jag vet att jag borde). Kanske nyponsoppa…

  6. Självömkan

    Jag får ingen mat för jag sitter och jobbar över och kommer inte att komma härifrån på länge. Så jag överlever på kaffe, sakta kex, skrumpna äpplen och lite godis som jag hittade i personalrummet. Vad övriga familjen äter vet jag inte. Förmodligen något lättlagat eftersom jag inte är hemma och lagar mat åt dem….

Comments are closed.