Anitha Schulman

Mama-krönika

Jag både skrattar högt och ryser när jag läser era historier. Avslöjar vinnaren senare ikväll…

Jag har skrivit min första krönika i senaste numret av Mama som är ute nu. Vore kul om ni läste och tyckte.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cissi

    Vill du ha folks ärliga åsikter eller bara de smöriga som hyllar dig? Som du gått fram mot de med ”kritiska” kommentarer tidigare är risken stor att inte så många vågar skriva nåt här sålänge det inte är hyllningssånger..

  2. Rebecca

    Din krönika var kanon! Så skönt med lite ickehysteriska mammor. Tog också alla kostråd med en nypa salt när jag var gravid men det vågade man ju knappt nämna.
    Hoppas på fler krönikor. Du skriver jättebra. Kram!

  3. M

    Vill du verkligen ha våra åsikter, eller vill du bara bli påhejad? För helt ärligt har du inte hanterat negativa kommentarer på ett hedervärt sätt, bara ilsket och gnälligt.

  4. Anna

    Skitbra krönika. Ett tips bara – blir INTE arg nu…. (hjälp!!!) Ta det luuuuuuuuuuugnt. Jag vet att du är en vuxen kvinna, men när jag såg klippet m viasat grejen kunde jag inte låta bli att tänka på hur lättstressad, arg el ledsen (el glad och lycklig med för den delen) jag kände mig de första veckorna, kanske tom 3-4 månaderna med första barnet. Man HAR massor av hormoner, känslor o tankar…kropp & själ blir torktumlade (typ). Och det ÄR jobbigt att kroppen inte är ens egen längre, att den förändras till inte alltid det bättre kanske…MEN den producerade Penny, och föder henne – är inte det amazing trots allt?! Hoppas ni hittar ngn bra resa, jag skulle ta Mallorca – kort flygresa (mkt skönt med bebis) och underbar ö med en massa härliga ställen. Tex. Puerto de Soller, hotell Esplendido. Mysig liten by, lugnt, vacker, shysst hotell. Några nätter där kanske o sen till ngt annat i närheten kanske i ngn by el Palma?!

  5. Mickan

    Hej!
    Tycker att din krönika är klockren. Alla ska ha så himla mycket åsikter hela tiden……

Comments are closed.