Anitha Schulman

Filmen

Jag gjorde ju en långfilm förra juni. Den kommer ha biopremiär i höst. Jag kan dessvärre inte embedda den men kolla gärna på teasern HÄR. Men kommentera, fråga, ”hissa eller dissa” gärna HÄR!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Åsa

    Men herregud, den verkar ju vara helt fantastiskt vacker (fotot), rolig och så spännande att få se dig! Är det Acne eller nåt som står bakom? Vad roligt och grattis till vad som verkar vara ett lyckat projekt att få vara med i! Detta kan bli nåt riktigt bra tror jag.

  2. Mia

    Skriv din kommentar här!
    Hej!!
    Verkar vara en film i min smak.Så den kommer jag inte att missa.
    Jag följer din blogg med stor glädje.Har själv lyckan att vara mor till 4 underbara barn.Nickar ofta instämmande till dina träffsäkra kommentarer ang moderskap och den första babytiden.Det är lurigt och klurigt det där med att bli mamma första gången.Men man lär sig och helt plötsligt går allt på räls!!
    Er lilla söta tös är ljuvlig och hennes ögon är ju som brunnar.Fulla av vishet och trygghet att mamma och pappa alltid är där.
    Kram till er och trevlig sommar!!

  3. Helena

    Du är så vacker Anitha och Penny är alldeles underbar. Dessutom tycker jag att du och Calle är mycket fina ihop och ett intressant par (på ett bra sätt). Det var allt jag ville säga! =) Kram

  4. Nathalie

    Hiss! 🙂
    Jag tankte bara fraga hur det kom sig att du spelade in en langfilm? Blev du uppringd eller sokte du in sjalv? Att spela in en film ar det nagot som du tankt att du alltid velat prova eller var det bara spontant ”shit vad kul, det har vill jag prova pa!”? 🙂
    Tack for en mysig blogg, och du och Penny ar sa vackra!

  5. Sabi

    Jag gick precis förbi dig på sturehof. De va kul för jag spanade faktiskt medvetet för att se om de satt någon spännande på uteserveringen. Jag tänkte, Alex Schulman sitter säkert där och lunchar. Nästan rätt i alla fall.
    Gud, ointressantare kommentar får man leta efter haha.

  6. ,,

    Vem behöver sådana människobeteenden liv .Villket land kan tacka ja till dessa människors verksamheter,vad är dom bra för INGEN vill jag påstå ger bara missväxt , elände och missär.Vad är då en människa ,är ordentlig,pålitlig,skjötsam ,plikttrogen och ansvarsfull TRÅKIGA LIVET OCH BÄTTRE ATT DÖ .Vanligvis är det deras inställning då som nu.

  7. ..

    Du var ju söt,klänning färgen passade Dig väldigt bra med halsbandet till.Känns som om folk är laddade för bråk och oordning i deras inre med psykiska besvär och ett syndfullt leverne ,sådant som dom hela livet senare ÅNGRAR. BRUKAR INTE trivas med att uppleva dessa människors liv och leverne.Känns mera som om dom behövde en sundare vägledning i livet förbud brukar ju sällan uppskattras snare anklagas för diktatur fasoner i deras livv men vem vill vara med sådana sjuka människobeteenden om dom dessutom inte vill ändra sina beteenden.Det blir bara till slut att ;;; det är man själv det är fel på majoriteten ”bestämmer ju ”.

  8. Lisa

    Den här filmen vill jag se så det blir en hiss än så länge! Tycker att du var väldigt söt också!

Comments are closed.