Anitha Schulman

Skitkonsum

Om ni någon gång har den stora oturen att råka handla på Konsum i Hammarby Sjöstad. Tänk då på att jag varnat er.

Den jävla skitbutiken. Det känns som man är i forna Östtyskland. Det är alltid slut på basvaror. En mosad tomat kan ligga på golvet i flera timmar utan att bli upptorkad. Ingen i personalen verkar bry sig ifall kunder lägger varor på fel ställe. Glassen är många gånger smällt eller igenfrusen.

På söndagarna köar folk för grisfötter! Nej nu skojade jag. Men då finns det knappt en vara på hyllan och allt för ofta hittar man mögliga grönsaker och ”sista chansen-mjölk” till normalpris. De tinar upp fryst bröd och säljer som färskt. Ja det är skitbutiken från helvetet. Ständigt skitig.

Inte vet jag, personalen kanske är underbemannade eller blivit förblindade. Hur som helst är butiken hopplös. På onsdag öppnar ICA Nära, 200 meter från vårt hem och glädjen vi känner inför det är obeskrivbar. Aldrig mera utfodring! Att detta dessutom sker i samband med att min mammaledighet är ju nästan för bra för att vara sant.

Hur sjukt är det inte att från och med onsdag nästa vecka ska jag vara ledig i minst ett halvår. Till och börja med. Jag som har inte haft tre veckors semester i sträck sen 1999. Nu ska jag och Calle tillsammans ha semester i fem veckor. Bara det känns svindlande. Hur gör man?

Cought in action i Båstad

Igår när vi tittade på Stockholm -Båstad hade helt plötsligt jag och Calle lite oväntad airtime. Kul! tack Vicky!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Håller inte med. Är också Sjöstadsbo och tycker att butiken är helt okej, inte världens bästa med okej. Dock är det väldigt ofta slut på välling och så är den dyr. Tror att konkurrensen från ICA kommer göra dem gott 🙂 Är det borta vid Mårtensdal den öppnar eller var? Kram

  2. Hanna

    jaaa! bor också i sjöstan och är så JÄVLA glad att vi ska få en ICA. Hejdå skitdyra skitiga Konsum!

Comments are closed.