Anitha Schulman

Jag ska unna mig en ny väska

Hjälp mig att välja! 1-10 lägg er röst i kommentarerna.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Tveklöst nr 9. MEN: Efter två bebisperioder (och en ny i uppseglande) kan jag säga att jag har velat ha snygga väskor – med mycket fack för kräkdukar och sådant. Och framförallt: rätt rymliga och lätta att komma åt innehållet på, så att man bara behöver använda en hand. Har precis gjort det övervägandet när jag valde bort en toksnygg väska härom dagen. (Vår bebis är beräknad till den siste april.)

  2. Maria

    2 eller 3! Kan inte bestämma mig, men båda var ruskigt snygga (och ganska lika, kanske därför jag hade svårt att bestämma mig?) 🙂

  3. Kerstin

    Skriv din kommentar här!
    1 eller 4. Snygga, frächa båda.
    Den större kan du behöva när Penny anlänt

  4. Anna

    Jag måste nog vara den enda i världen som VERKLIGEN tycker att designer väskor är så GRYMT fula… Och det är inte för att jag inte har råd med sådana för det har jag.. Hittar alltid det snyggaste väskorna i helt vanliga affärer. Dessa ser ju ut som gammel-kärring väskor!

  5. Linda

    Väska nr 3, utan tvekan. Möjligen nr 2 men den är lika som 3 fast mindre. Du kommer fylla väska 3 lätt, särskilt när du nu ska bli mamma också.

    Med tanke på att du också är ganska så kort så kanske väska 2 passar dig bättre annars kanske väskan kan se stor ut mot din kropp. Menar inget illa med det, bara ett tips.

  6. Camilla

    Den knallgula saken från M J så klart! 😀 Du verkar vara en sådan person som kan klara av sådna färgexpplosioner galant! 😀 Plus att den funkar till mkt trots sin knalliga färg och skulle ju vara så fin nu till sommaren (passar året om också). Och visst kan du vara jätteduktig och köpa en stor, rymlig och praktisk väska där du får ner blöjor och snuttefiltar. Men – har du inte redan en sådan? Unna dig själv den gula, glada, lite mindre väskan du kan ha första kvällen du gör stan 🙂

Comments are closed.