Anitha Schulman

Frågestund!

Har sett att en del frågor dykt upp här och där. Så nu samlar vi alla på en gång. Så fråga på eller fråga igen.

20110417-185943.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa

    Ett jättegrattis till lilla fina Penny! Jag blir så gråtmild när jag läser om er familjelycka…vill inget hellre än att ha barn men det vill sig inte. Vi har försökt i 3 år nu.

    Hur lång tid tog det för er att lyckas bli gravida?

    En helt annan fråga…visst stämmer det att Calle och Nyhetsmorgons Jenny Östergren har haft ihop det?

    Mvh Lisa

  2. J

    Blir du aldrig någonsin trött på ert sätt att totalt exponera er själva och era liv? Känns det inte fel ibland? Hela familjens ”dagböcker” ligger uppe på nätet.

    Nu hoppas jag att jag inte får dig på tankar att sluta för jag älskar din blogg. Men jag kan inte låta bli att fråga för att det ligger så långt bortom min verklighet.

  3. Sara

    Jag läste i ett tidigare inlägg att du efter du slutade med p-piller inte hade mens på ett år.
    Hade du ingen blödning alls under det året?
    Blev du inte orolig och gick till en läkare?
    Jag upplever samma sak, och har varit hos en gynekolog som säger att han inte har hört talas om att det kan ta sådan tid för mensen att komma igång och har ingen hjälp att ge mig.
    Jag vill ju bli gravid nu och undrar vad jag kan göra?

  4. Nora

    Såg att ni var på väg ut. Lyd mitt råd från en som också snittats. Va hemma och vila! Sen kan man gå ut.

    Dels så behöver snittets tas om hand om och dels gör oftast de tabletterna man får som smärtstillande efteråt att man lipar och blir bräcklig som en galning. 🙂

    Så var rädd om Er och landa i Ert eget hem. Bara det är så gigantiskt stort.

    En fråga ja, ska ni börja kika på hus nu?

  5. Mina

    Hur träffades du och Calle? Och varför blev du kär i honom och satsade på honom med tanke på hans förra bloggar då han verkligen skrev uthängande om sitt sexliv och sina tjejer?

    Missförstå mig rätt, han verkar vara en bra kille, men innan man lär känna en kille så kanske man känt till hans rykte. Hoppas du förstår vad jag menar.

    Vad tycker du om Calles mamma?

  6. Malin

    Såg att du går till en kiropraktor, känner att jag skulle behöva det. Är det någon du kan rekomendera och vart finns han/hon?

  7. umeå

    Väntar barn i maj och följer din blogg varje dag.

    Vad är de viktigaste sakerna man behöver på BB?
    Både till mig och bebben.
    Behövde du allt du packat med dig?

    Lycka till med Penny.

  8. Maja

    Ni har ibland uttryck dystra kommentarer om Hammarby sjöstad. Är ni nöjda med ert boende? Vill ni att penny ska gå på dagis i sjöstaden eller har ni planer på eventuell flytt?

  9. Nicole

    Jag bara tänkte på det där med att vattnet gick i sängen… Hur gör man då? Bara tar bort lakanen och hoppas på att det har torkat när man kommer hem?

  10. Nilla

    Ta inte detta på fel sätt, känslig fråga kanske, men tänker du mer på din biologiska mamma nu när du själv har blivit mamma? Din adoptiv mamma är ju också mamma men just födseln och de här första ögonblicken som du upplever nu var ju någon annan som fick.

  11. Cassandra

    Grattis!! Varför valde ni namnet Penny Joni Isabelle? (väldigt sött!) Hade ni några andra alternativ och i sådana fall vilka? 😀

  12. Camilla

    Vad kommer ni köra på för att natta Penny

    Anna Wahlgrens?

    Grattis och lycka till i framtiden!

    Förresten, Schulmans fick Signe,Charlie och nu Penny.
    Det verkar som ni får flickor först i familjen Schulman.

  13. Lina

    Hur har det varit för din mamma (och pappa för den delen) att du fått ett barn i och med att du är adopterad? Jag vet inte om det är nån skillnad eller om man resonerar annorlunda, därför jag frågar:).

  14. Matilda

    Jag kommer ihåg att jag läste på Calles blogg för tusen år sedan att ditt namn inte uttalas som det ’svenska’ Anitha, eller är jag bara förvirrad?! Snälla lindra min förvirring. Blir lite ”kenza”-syndromet, man vet varken bak eller fram.

  15. Anna

    Hej Anitha!
    Har följt din blogg med spänning nu under några veckor och äntligen är hon här ju!!! GRATTIS!
    Jag undrar två saker…

    1. Var kommer du ursprungligen ifrån?
    2. Hur ont har du efter snittet? Blev själv snittad för 11 månader sen och jag hade så jävla ont! I 2 månader höll det i. Jag kunde inte gå några promenader eller dylikt. Alla andra snittade mammor jag pratat med har knappt haft ont alls?! Är det mig det är fel på eller är det de andra mammorna som inte vill erkänna att det gjorde så ont? Finns ju så många ”duktiga” mammor som aldrig har ont och deras barn är aldrig besvärliga… Suck!
    Kram och all lycka i världen till er!

  16. Lina

    Grattis, så fin! Känner igen mig sååå i ditt förra inlägg! Ta. Det. Lugnt. De där första dagarna med lära känna, åh så underbara. Och då behöver man bara varandra, sin lilla familj på tre! Lycka till!

  17. Christine

    STORT GRATTIS!!! Mitt i all denna lycka måste jag ändå ställa en relativt jobbig fråga som handlar om missfall. Jag undrar hur man hanterar sorgen efter ett missfall? Jag förstår att det är individuellt, men jag och min sambo försöker nu att bli gravid och jag är livrädd för missfall. Grattis igen och njut av söta Penny allt vad du kan =) Kram

  18. AnnaS

    Är du rädd för att spontanitet inte kommer finnas i ert vokabulär den kommande tiden. Många dagar som den du beskrev komma skall. 🙂
    Har du många mamma kompisar?
    Hur länge ska du vara mammaledig? Vad ska du jobba med när du kommer tillbaka till jobbet? Känns som en evighet tills dess, men jag är nyfiken.

    Grattis till lilltjejen

  19. nina

    Stort grattis,vad vacker hon är!!!!jag har en fråga angående kejsarsnitt.Känner du dig mindre som mamma eller kvinna eftersom att du fick snitt?jag kämpade länge med att komma över de ”bad mama” känslorna som uppstod efter mina akutsnitt.Och om du får fler barn,vill du ha planerat snitt då eller satsar du på VBAC?(vaginal birth after ceserean)stor kram och all lycka till nya,fina familjen!

  20. Lisa

    Grattis Grattis Grattis. Hon är fantastiskt fin. Jag undrar hur många gånger ni fick missfall innan ni fick jackpot och blev med Penny? Har precis själv fått missfall och känner mig lite orolig.

  21. Asabea

    Stort grattis! Hon är alldeles ljuvlig.

    Vad tror du kommer vara det svåraste att vänja sig vid den första tiden?

    Är det något ”vardagligt” du längtar extra mycket efter att kunna göra med Penny, när ni känner er lite stabilare?

  22. Lollo

    Hej och grattis! Undrar hur du upplevde själva snittet? ”Kände” du hur de drog och grejade i magen? Och hur obehagligt var det isåfall? Lycka till nu! Tack för en grym blogg!

  23. Lollo

    Hej och grattis! Undrar hur du upplevde snittet? ”kände” du att de drog och grejade i magen? Isf, hur obehagligt var det?

  24. Karin

    Måste alla barn som ligger i säte förlösas med snitt? Om inte, varför blev det så med Penny? Fick du välja eller tog läkaren det beslutet?

  25. D.C

    Grattis till sötnosen!
    Jag undrar vad den största omställningen är – än så länge och hur känns det att ha blivit mamma? Vem av er liknar hon mest? Och finns det något från er barndom (din och calles) som ni vill föra vidare till Penny, och tvärtom – något ni absolut inte vill föra vidare. Älskar din blogg! Du kommer säkert bli en jättebra mamma! 🙂

  26. Karin

    Vem är hon mest lik just nu?

    Ibland när man bestämmer namn innan så tycker man att namnet inte passar när barnet kommer ut.
    Hur kännde ni?

  27. Åsa

    G R A T T I S ! Världens finaste lilla Penny, men inte är vi förvånade att hon skulle vara bedårande söt.

    Min resa går lite parallellt med din, jag är gravid nu efter 2 missfall. Hur många ultraljud gjorde ni under graviditeten (några extra)?, när kände du sparkarna för första gången, hur har din oro förändrats under graviditeten (om den förändrats)?

    Kramar Åsa

Comments are closed.