Anitha Schulman

En timme en minut. Här står tiden still.

Vi har blivit som Tibetanska munkar eller något annat fromt här inne i vår lilla bubbla. Här inne går tiden väldigt sakta och luften nästan sticker i näsan av amningshormon. Vad som pågår utanför är ytterst ointressant. Vår säng har blivit en flotte som sakta, sakta flyter fram på ett stilla hav utan ens tillstymmelse till kurs, kuling eller horisont. Det äts, sovs, ses, kissas, bajsas och kräks. Allt på samma fyrkant. Min enda kontakt med omvärlden är min dator.  Jag orkar bara läsa ettan på aftonbladet.se resten är totalt ointressant.

Telefonen piper till ibland men jag besvärar mig knappt att svara.Vem vill mig något jag vill ju ingenting, förutom att bara vara här.

Världen utanför är kall och hård och människor är onda och elaka. De kanske vill oss illa och förstöra vår lilla utopi? Snabba ärenden på stan. Jag och Calle är som spottkobror som vaktar vår lilla esping med med gift i käkarna. Toleransnivån för vardagliga motgångar är noll och precis ALLT är farligt.

Vi skyndar hem igen till vår trygga kapsel. Här är vi oförstörbara. Här inne vill man bara varandra väl. Här finns inga måsten och tiden är oändlig i vår egen Goldondern.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ulrika

    Skriv din kommentar här! Det var väldigt fint skrivet! Helt rätt att hänga i sin bubbla med lilla gullfamiljen. Ååå denna bebistid! Ack så underbar, jobbig också jovisst, men nu i efterhand..snyft vad fort det ändå gick.

  2. Joanna

    Finaste Anitha, när jag läser dina inlägg kommer jag ihåg känslorna från när Stella och Leonie föddes. De är så starka och intensiva, så härliga och samtidigt så känslosamma. Njut av denna tid. Det härliga är att det faktiskt bara är början! Trot om du vill, men det blir bara roligare och roligare och denna förälskelse bara fortsätter. Svårt att förklara för nån som inte har barn, men nu vet du. Jag tror du förstår precis vad jag menar. Därför ses vi när du är redo. Jag längtar att få träffa din fina Penny. Hälsa Calle. Stor kram Joanna

  3. sara

    Va vackert skrivet, blev nästan lite tårögd.
    Hoppas att jag kankse någon gång också får uppleva den där känslan..

  4. inka

    Underbart, den där bubblan – precis som det ska vara! Bara vara, ren lycka! Jag har sagt det förut och vill upprepa det – du är nog en av de stiligaste kvinnorna i detta land! Vacker + spännande, mycket bra kombo. Stort grattis till lilltösen Penny!

  5. Anna

    Jag älskar den där bubblan. När jag fick min andra son för 6 månader sedan var jag sjuk, hade en extremt jobbig hosta och var genomförkyld. Jag kan fortfarande blir lite besviken över att sjukdom invaderade vår bubbla. Måste också instämma med de andra om att du skriver fantastiskt bra. Må så gott allihop.

  6. emma

    Åh vad underbart! Vi fick en kille för 3år sedan och när jag läser din text så slängs jag tillbaka till känslan av att leva i bubblan – denna underbara bubbla! Tusen grattis till en ny liten familjemedlem – njut och ha det skönt!
    kram emma

  7. Sofie

    Det där sista stycket, så vackert formulerat! Och precis så som du beskriver det är det ju! Vad vacker du är förresten.

  8. Anna

    Grattis! Vilken otroligt söt dotter ni har! Underbart att läsa att ni lever i er lilla bubbla. Tar vara på den här första tiden, och bara är tillsammans och myser. Låter så otroligt härligt!

Comments are closed.