Anitha Schulman

Carmex beroende

Jag har varit beroende, alltså då menar jag kraftfullt beroende av Carmex i säkert tio år. Smetar på var tionde minut omedvetet. Men Carmex är ju starkt, inte för mig längre såklart. Men jag kan ju inte pussa på Penny med Carmexindränkta läppar. Då kommer det ju fräta hål på lilla tjejen och det vill jag ju inte. Jag har sakta börjat ”trappa ner” men det tyckte inte Amanda var någon bra idé. Nu har hon stulit mina Carmex och ska tvinga mig gå Cold Turkey.

Tjuv!

Jag tröstpressar Clarins, men den får man slemtrådar av. Vad ska jag göra?

10 år, förstår ni att jag inte har en amino-olja kvar i min kropp? Jag hade aldrig överlevt en öde ö utan Carmex och nu ska jag gå på ofrivillig avgiftning. Hur ska det här gå? Känner redan en fnasig russineffekt. Hjälp!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sarah

    Nej nej, Försvarets hudsalva som finns på de vanliga ”gamla” Apoteken. Där har vi världens bästa läppbalsam som doftar svagt av vanilj och är ett stift (inga äckliga fingrar i burken). Kostar väl en sisådär 20 kr.

  2. Helene

    Skit i va alla skrivit här, köp Kiehls läppbalsam & jag lovar att du kommer att bli nöjd. Finns i flera smaker/dofter & även i färg.

  3. Linn

    Rosebud! Bodde i Australien i tre år och blev beroende av Carmex, men har nu hittat en ny älskling i Rosebud som dessutom inte sticker nånting.

  4. Sanna R

    Skriv din kommentar här!
    Efter att ha bott några år i England, där även jag blev typ ”beroende” av Carmex..så har jag nu testat lite allt möjligt från NIVEA till apotekets produkter och då även försvarets hudsalva….trodde jag var friiiii från beroendet tills jag häromdagen var och storhandlade på Willys och kom till kassan och fick se:::: CARMEX…supersalva…(satan va dyrt för en burk men guuuuuuud så häääääärligt) så…..FAST IGEN!!!!!!…KRAM

  5. Nora

    Jag var också carmexberoende, jävla knark alltså! Nu har jag slutat och lever på Weledas lipbalm. Sjukt bra ersättning, typ samma konsistens, inte den där plastiga vaseline-känslan, utan tjockt i gött som carmex. Håller lika bra som carmex och är helt naturliga ingredienser, perfa att pussa små ungar med! Lycka till!

  6. E

    Jag anväder också läppglans ofta,har prövat allt detta som skrivigts,men det passar inte mig .Mitt bästa är viva diva (på åhlens)är så nöjd med en.

  7. Anne

    Dr Lipps läpp och bröstvårtsalva. Låter knäppt, men toppen för munnen i alla fall, har inte prövat det andra området. Finns på Kicks.

  8. emelie

    anledningen till att du blir beroende är för att carmex innehåller parraffin som täpper igen. testa burts bees på läpparna 🙂

  9. Hanna

    I feel you. Har varit galet beroende av läppmojs så länge jag kan minnas och gjorde precis som du – smetade på var tionde minut. MEN så köpte jag det här: http://www.medevisalvan.se/Cerat.htm och använder det max en tiondel så ofta och känner mig helt nöjd med det. Kostar nästan gratis och jag kan garantera att jag pussat mina barn med det mååånga gånger utan skada skedd :-).

    Lycka till både med beroendet och med barnafödandet.

    Kram Hanna
    PS. Jag har provat flera av smakerna och Mandarin är en klar favorit.

  10. Malin/Liten i London

    Nej, va fan, inte nåt sånt där läppglansjox, det är så slemmigt och jävligt. Jag röstar också på försvarets hudsalva. Eller Lypsyl. Eight hour cream känns också lite för stark för en nyfödd. Jag har känslig hy och på mig svider den som tusan.

    Jag hade också Carmexberoende länge, men jag tog mig ur det. Det går Anitha, jag lovar!

  11. Charlotta

    Testa Elizabeth Arden Eight Hour, finns ju även som stift. Luktar lite knas, men super för torra läppar, och man behöver inte smörja så ofta. Finns ju även med lite färg.
    Kram

  12. Susanne

    Köp Rosebud Salve, finns på Kicks, Åhlens och säkert fler ställen i Stockholm. Jag älskar ”originalet” och använder den till allt på vintrarna. Nu har jag deras jordgubbsläppglans men den är faktiskt inte alls lika bra.

Comments are closed.