Anitha Schulman

Är hon verklig?

20110415-072624.jpg

Vi är så fruktansvärt förälskade. Men är hon verklig? Är hon vår? Ska vi ta med henne hem och ombesörja för henne? Är hon inte bara till låns? Är det hon som legat därinne?

Jag var inne och tittade på min egen blogg igår, säkert 40 gånger om inte mer. Bara för först då blev hon på riktigt. Det var som jag liksom inte trodde på det ifall jag inte läste det. Trots att hon låg framför mig.

Men hon är här i allra högsta grad och först nu börjar det sjunka in.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. E

    Kommer ihåg att :::: Jag också hade samma tankar som Du uttrycker så för mig minnesrikt ,instämmer i allt Du känner.

  2. LindaLi

    Stort grattis till er! Jag förstår dig precis. Exakt sådana tankar hade jag för ett år sedan.:) Men det kommer att gå bra!

  3. Anna

    Hej Anitha! Allt det du känner och tänker nu är helt normalt. Så tänker nästan alla nyblivna mammor. Jag tänkte också precis så… Det är för stort för att greppa och så mycket känslor, för mycket för hjärnan och hjärtat att hantera… Bli inte förvånad om du helt utan förvarning börjar stört gråta idag eller imorgon. Det kallas tre-dagars baby-blues. Man känner sig så ledsen och så lycklig så man börjar stört lipa, men det försvinner lika fort som det kommer… Helt normalt. Hoppas du inte har allt för ont efter snittet. Kan vara ett helvete i några veckor men det går över det med. Njut nu allt ni kan av er underbara dotter och skit i allt annat! STORT grattis till er och lycka till. Hon är verkligen JÄTTE SÖT! Kram

  4. Lisa (fd 9d)

    Förstår hur du menar. Kan fortfarande efter 3,5 månader titta på Elton och få en helt overklig känsla. Är han min? Hälften Fredrik, hälften jag? Jag är mor till en son. Overklig, fantastisk och alldeles underbar känsla. Samtidigt skrämmande och sårbar känsla. Stort ansvar…men härligt!

  5. Jenny L

    Grattis till er fina dotter! Blir alltid så rörd av nyheten att ett barn kommit till världen. Det är så fint och skört och stort och allt på samma gång. Önskar er all lycka!

  6. Anna

    Stort grattis! När vi kom hem från BB med vår första dotter så ställde vi bilbarnstolen mitt i rummet och satte oss i soffan och stirrade på henne – vad gör vi om hon vaknar? Det ordnar sig, hon är er och hon är underbar! /A

  7. Ellinor

    Helt Gudomlig!
    Stort Grattis Anitha och Calle, vilken liten pärla. Nu längtar jag ännu lite mer efter mina tvillingar som ligger i magen.

    All lycka till er!

  8. Weran

    Jag känner igen känslan, att plötsligt ’få’ en sådan gåva och sedan bara kunna vandra hem med den, för resten av livet! Sniffa henne på huvudet för mig, mmm.

  9. rosita

    Grattis till ert underverk! Jag blir nästan lite sugen på bebis igen … Min bebis, sladdisen (barn nr 3) blir stor så fort. 9 kg tung och runt 73 cm ligger han nu vid sin mammas bröst. Vad hände med de 6,5 månader sedan vi lämnade bebis?! Mitt råd är att du verkligen ”stannar upp” och njuter tiden. Jag har varit för dålig på det. Socialiserat till max, liksom bloggat mycket (som premiumbloggare på Mama). DET har också varit kul, mysigt och härligt men nu skär jag ner ordentligt med ”allt sånt” (bloggen naturligtvis annorlunda för dig eftersom en delvis inkomst). Njut lilla Penny (såklart du gör. Ps, jag känner igen känslan ”är hon verkligen vår?” med min första dotter (första barnet)) Kram ”Rosita – Globetrotter Mama”

  10. liveforsomething

    Stort Grattis Anita! Härligt att hon äntligen kommit. Jag väntar själv mitt första som kommer inom ett par veckor hoppas jag. Ta hand om dig och de dina nu. Stor kram!

Comments are closed.