Anitha Schulman

På casting i Göteborg

Me and Rebecca

Är på casting här i Göteborg åkte hit i morse och upptäckte att det är ju vår här. En sådan otroligt härlig känsla. Tänkte skoja till det och säga att det måste ”ju vara våren 2010, höhöhö”  men då riskerar man väl onekligen att bli lynchad. Så jag låter bli.

Älskar Göteborg älskar de stora sommarkonserterna på Ullevi, Sjömagasinet, atmosfären i stan. Dessutom är västkustens skärgård är mycket härligare än Stockholms, Marstrand och Kärringön är helt ljuvliga. Hade ett fantastiskt år i Kullavik i barndomen och har otroligt livfulla och starka minnen från den tiden.

Tyvärr ska vi bara vara här till sen eftermiddag sen bär det av till Malmö. Vi ska gå ut och äta där ikväll, har ni några tips?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Katarina

    Ääälskar Göteborg!!! Å till på köpet är det vår där nu, jag visste det! Håller med dig om den härliga atmosfären och den fantastiska skärgården!!

  2. Emily

    Atmosfär säger jag! Lemongrass är också ett säkert kort! Hoppas Malmö tar väl hand om er 🙂 Välkomna!

  3. Lotta

    Bastard (om ni lyckas få bord så här nära inpå), La Roche för tapas eller Casa Mia för pizza/pasta/kött! Men jag hade försökt på bastard först!!

  4. Pablo

    Ga till A Mesa Brasil (http://www.amesa.se/), liten mysig brasiliansk restaurang som ar det mest prisvarda i Malmo. Paret som ager restaurangen (svensk och brasilianska) har precis fatt barn och ar varldens trevligaste och de har nu blivit familjevanner till min familj. Ligger nara Entre gallerian. Sa inte basta laget, men definitivt basta restaurangen. Gorrrrr det!

  5. Maricka

    Å, boka bord på belle Epoque eller Tempo; Malmös trevligaste hak och de ligger 20 meter i från varandra vid Möllevångstorget. Sobert, modernt och med massor av bra feeling – allt i en skön kombo.

  6. Rebecca

    Hej!
    Prova Caleo på Engelbrektsgatan 39 B i Göteborg. Underbar mat och personal:)

    Hälsningar
    Rebecca

  7. Rebecca

    Tempo är en mysig kvarterskrog vid Möllan. Bra priser, god mat och stämning. Sedan ett franskt ställe, La couronne. Goda moules frites där! Ett tips.

    Om ni vill äta bra kött är det Bastard som gäller. Annars är konsthallen hur skön som helst. Och så jävla god mat!

Comments are closed.