Anitha Schulman

Nu lugnar vi ner oss

Jag har varit på stan, ute i det vackra vädret, ”lagt håret” och på Retromässan. Kom hem nu och ser att detta har förlorat all rim och reson.

Visst ville jag medvetet provocera med namedroppandet av Fredrik Lindström och småländska. Jag har ingen aning om Victor är från Småland eller inte. Det var bara otroligt roligt att läsa kommentaren på dialekt, det ”gnällde” till den- Det finns inget ”storstads-översitteri” i det hela. Kom igen jag är ju själv lantis! Jag trodde ni som följt mig ett tag förstod att det var uppenbar humor från min sida. Men jag misstog mig.

Detta misstag har gett så mycket hat runt min person att jag ärligt talat blir väldigt ledsen.

Om det nu är för mycket begärt att vilja sitta ned på en föreställning om man är gravid, rullstolsburen eller gammal, så har jag lärt mig det.

Tack nu vet jag det och ska aldrig göra om detta fatala misstag.

Nu lämnar vi det här och går vidare. Det ska vara härligt här! Kom igen nu, så har vi det trevligt istället.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. frits

    Jag vill inte vara elak här, men om det fanns auktoritärer i närheten, varför kunde de inte skaffa fram en extrastol till dig? Jag förstår att du känner dig berättigad när du är gravid, men killen som betalat för sin plats ska inte behöva straffas. Detta är ett ickebråk. Extra-stol = inget tjafs. Gratisbiljetter kontra betalda = går före i alla lägen. Lycka till, gillar er.

  2. Annelie Adolphson

    Martyr? Nä, pinsam!
    Jag har aldrig läst nåt av dig tidigare och jag vet inte vem du är heller, men du tycks tro att världen snurrar runt dig. Det gör den inte. Världen snurrar runt Chuck Norris!

  3. Stora Morran

    Anitha! Du vet att du har rätt! Alla andra här är crazy-mamas. Ignorera! En gravid kvinna har företräde till en sittplats precis som en handikappad eller en äldre person. Inget att bråka om! Strunta i dom här hätska kommentarerna.

  4. saran

    Tänk så hade hälften varit gravida Anitha. Vad kör man på då??? Störst mage? Bästa *snyft-jag-mår-illa-av-min-graviditet* historia?

    Varför inte ringa innan och fråga om plats?

    Varför komma försent?

    Varför leva på ditt kändiskap?

    VARFÖR INTE BE VICTOR OM URSÄKT

  5. lott

    heja anitha! rolig lasning man stotte pa har!
    i en human, trevlig varld ar det val ingen stor uppoffring att ge sin plats till nagon som ar i nod, vad fan ar det har? man kan val gladja sig at att man gjort nagot bra istallet for att gnalla? reser ni er inte pa bussen heller? >:o

  6. stefan

    Klart dåligt agerande från din sida Anitha

    Jag hade nån uppfattning att du var en bra o vettig person, men det du gjorde mot killarna visar klart på motsatsen. Klart oskönt sätt att hantera situationen. Är det ditt nyfunna kändisskap som gjorde att du agerade så sopigt eller har du alltid varit sådan? Alla här i världen har inte som jobb att serva dig om du nu tror det.

    Pinsamt, riktigt pinsamt.

  7. En som undrar

    @ Margit

    Jag har allt läst båda tvås flera gånger och kommer fram till samma sak.

    Han har retat sig på att det var just han och hans bror som fick resa på sig istället för någon annan, varför annars denna komentar som han skriver:

    ”Typiskt att en ung kille ska agera gentleman. Sen är det vidrigt att ni lyckas få med en anställd som är så auktoritär att man känner sig tvingad att ge sin plats. Jag vill hävda att jag och min bror både blev köns- och åldersdiskriminerade.

    Jag ser det som att han är mer sur över att det var just HAN och HANS bror som blev ombedda att ge upp en stol och inte typ 35+ gänget som ochså nämns i inlägget.

    Troligtvis var det slumpen som avgjorde att det blev just de som blev ombedda och inget annat eller så kanske man får fråga den personal som faktiskt valde ut att be just dem om en stol.
    Har svårt att tro att Anitha och hennes vänner gått fram till en personal och sagt ” ser ni de där två unga killarna, jag vill ha en av deras stolar kan ni be dem flytta på er.

    Men många som skrivit här och kanske du med dem tycks ha den åsikten och ni får gärna ha det, men jag tycker personligen att all personlig ”påhoppnig och elaka komentarer om både Calle och Anitha” säger mer om de som komenterat än något annat.

  8. Shitstain Barbie

    Jag gillar dig, men jag tycker att Victor hade rätt till sin plats, även om det må låta kallt och hjärtlöst. Han hade företräde.

    Jag läste någon som skrev ”tänk på Alex och Kiss konserten”. Ungefär så.

    Jag känner med killen.

    Tycker du inte att det ska vara en självklarhet att det finns platser för alla? Klaga på det istället, inte på den unga killen, han gjorde ju egentligen inget fel.

  9. Marie

    Du är otroligt arrogant och nu ska vi tycka synd om dig för att du blivit ”väldigt ledsen”? Ich don’t think so.

  10. Anna

    Otroligt töntigt att så fort man kommer med lite kritik så är det direkt folk som säger att man ”måste bajsa”. Kanske måste ni?

  11. Soffan

    Fan vad dryg du är Anitha. Och spelar martyr gör du också. Töntigt.
    ”Sitta om man är rullstolsburen” … WOW

  12. Mia

    Jag har faktiskt länge känt på mig att du är bortskämd och egotrippad. Detta bekräftar det. Du kan inte jämföra en teaterföreställning med buss/tunnelbana.

  13. Mia

    Anitha – det är inte för mycket begärt men KÖP SITTPLATS!! You’re missing the point. En föreställning är inte samma sak som bussen.

  14. sara

    har tankt till lite till

    vad tycker fredrik lindstrom om hur du behandlar hans betalande gaster?

    manniskor ar i grunden snalla och forlatande. be de stackars unga killarna om ursakt och kop dem nya biljetter

  15. Tina

    Fan va jobbigt det måste vara att blogga med alla dessa onödigt arga viktigpetter kommentarer. Man skulle kunna tro att du våldtog mannens stol efter all detta hat. I alla fall, jag tycker inte du borde be om ursäkt för något till någon angående detta. Det är för löjligt.

    Min första kommentar i din blogg ha ha (borde egentligen ha skrivit under trevligare omständigheter)

  16. Annika

    Tänk inte en sekund mer på detta! Jag har bott i London och Hamburg och när man flyttar hem till blir det så uppenbart att, JA, såhär illa är det tyvärr i Stockholm. Min tyska sambo slutar aldrig förvånas av stockholmares lama, ouppmärksamma och respektlösa attityd vid just tillfällen som denna. Jag skäms.

  17. Molly

    Buhu buhu. Nu vänder visst vindarna!

    Jag tycker inte du kan förvänta dig att dessa unga killar ska vara glada att behöva ge upp sina platser till någon som håller på så här.

  18. julia

    usch så arg jag blir på dig. Det är ingen som sagt att denna victor gjort rätt, men du är pinsam som tar för givet att du ska få sitta. Han ville också sitta men du gick emot hans vilja för du tyckte din var värd mer.
    Att vara snäll och artig är inget självklart, utan det ska uppskattas.

    Tycker du att gravida är värda handikapparkering också?

    Verkar inte heller som att någon förstått din humor.

  19. En som undrar

    Jag brukar inte följa bloggar men har av någon anledning fastnat för din blogg och tycker att den är trevligt att följa. Och kommer gladligen att fortsätta göra så.

    Jag undrar dock om jag missade något i det ”ursprungliga” inlägget som startade all denna negativa inställning ” Graviddiskriminering”?
    Läst det inlägget flera gånger och får det fortfarande till det samma sak, men kanske tolkar jag ditt inlägg fel?

    Du skriver : Jag och mina väninnor frågade runt, ingen var flyttbenägen för en högravid. 35+ trion höll sitt fort. Till slut så fick någon typ av anställd för showen be två unga killar att göra plats för mig. Motvilligt sa de ja och avvarade en stol.

    Jag läser här att du och dina vänner frågade runt om någon kunde tänka sig att ge upp sin sittplats? Vad är det för fel med det, eller för översittar fasoner med det? Ser ingenstans att du KRÄVER en, så som många av de negativa inläggen lägger fram det? Utan att du faktiskt frågar om någon kan tänka sig.
    Mer tragiskt att ingen känner sig manad att faktiskt resa på sig.

    Sedan står det att någon typ av personal för showen fick be två unga killar att ge upp en plats för dig och att de motvilligt avvarade en stol.
    Jag kan inte heller här se att du gått fram till en personal och KRÄVT dem att be någon annan gäst att flytta på sig för din skull.
    Hur vet alla dessa som skrivit ett inlägg att du inte frågat om det fanns några mer stolar någon annanstans, typ i ett förråd som de kunde ta fram men att det inte fanns?

    Kanske var det inte så, men vi andra var ju faktist inte där och jag kan inte se att du skrivit någonstans i detta första inlägg att du KRÄVT att få en annan gästs sittplats. Att personalen inte gör annat än att ber andra gäster flytta på sig är väl ändå inte Anithas fel eller?

    Sedan att dessa två unga killar blir besvikna och arga på att det är just en av dem som man ber att ge upp sin stol och inte någon annan gäst som haft turen att få en sittplats är ju himla tråkigt för dem. Nästa gång är det någon av de själva som behöver en sittplats eller blivade gravida flickvänner 🙂 undrar om de känner samma sak då-?

    Till sist:
    Himla tråkigt att människor inte kan vara mer hjälpsamma utan att behövas be om det.

    De andra inläggen med dess sarkastiska underton från Anithas sida kanske varit något svår tolkade och inte blivit lästa rätt de heller och kanske något onödiga., men min fråga till er: Är det jag som läst och tolkat första inlägget fel eller är det ni som hetsat upp er i onödan från början?

  20. Miriam

    Igår tyckte jag att du hade rätt. Sedan har jag tänkt.

    Din attityd och ditt ”skämt” om bonnamentalitet förstör all trovärdighet. Jag lovar i att folk utanför stockholm är minst, om inte mer, benägna att ha hyfs att ställa sig upp för gravida, gamla och folk med kryckor. I ”bonnabygd” ser man nämligen varandra, på gott och ont. Jag tycker du är tramsig som försöker göra dig till martyr efter att du läst kommentarerna. Om man vet att man är i behov av sittplats så bokar man en sådan. Om man kommer som gratisgäst och inser att man felbedömt sin typ av plats och gjort en miss i tidsframförhållningen – då går man hem eller anpassar sig till situationen. Eller så ber man (själv) snällt om en plats och är tacksam över att man fick sitt behov tillgodosett.

    Båda dina inlägg lämnar så dålig eftersmak. (Och jag har själv varit gravid och fått stå i många situationer. I vissa fall har man rätt att bli sur för att ingen reste sig. I andra fall får man faktiskt stå sitt kast.)

  21. Py

    Din attityd stinker!! Och du fattar fortfarande inte vad du gjorde för fel! Vad får dig att tro att vi tycker det är ”härligt” med elakheter?

  22. Kikki

    Du, det hade aldrig hänt i USA, där man reser sig och lämnar plats åt handikappade, äldre och gravida utan att tveka en sekund. Folk är otroligt oartiga i Sverige jämfört med Usa.

  23. Sara 35+

    Svårt för folk att skilja på frågan om man har rätt till sittplats och om du Anitha har rätt att raljera över Victor….
    Självklart ska man lämna plats åt gravida, mest irriterad blir jag på 35+ folket som borde veta bättre, den som inte varit gravid har faktiskt ingen rätt till åsikt här!
    Lite sur blir man ju på vaktmästaren som automatiskt ger sig på den yngsta istället för att fixa fram en extra stol, borde ju varit enklast!
    Sen har jag personligen svårt för Schulmanhumorn med provokationsironin…. tycker inte riktigt att.den passar dig Anitha… men det är ju din blogg!
    Ni som inte gillar detta på Mama kan ju läsa andra bloggar istället, allt behöver ju inte handla om BF och bajsblöjor!

  24. sara

    igen, jattetrakig attityd. handlar inte om att du ar gravid och vill sitta ner under en forestallning, handlar om att de antagligen sparat ihop pengar till forestallningen, sett till att vara dar i tid, sett fram emot forestallningen. och du som kommer forsent med en gratisbiljett far dem att stalla sig upp. och sedan hanar dem. jattetrakigt och jag tycker sa sjukt synd om de har killarna.

    fraga alex hur han kande sig pa kiss konserten nar han var 13

  25. R-M

    Tolkar absolut inte ditt inlägg som lustigt eller på skoj och tycker att man får stå för sina felsteg (som vi alla kan göra). En ursäkt till Victor tycker jag också vore på sin plats, då vill jag iallafall respektera dig till fullo.
    Trevlig fortsättning på helgen.

  26. elin

    ”Om det nu är för mycket begärt att vilja sitta ned på en föreställning om man är gravid, rullstolsburen eller gammal, så har jag lärt mig det.”

    – Come on! Vad larvig du är, det var inte grejen att du ville sitta ner som var problemet, det fattar vi med att du vill, men kom för i helvete i tid då så du kan vara säker på att få en plats. Victor hade betalat 600 kronor för sin biljett men måste ge bort sin plats för att du (som fick gratisbiljett!!) inte hade tillräckligt med framförhållning.

    Först inlägget med generaliseringen med att ALLA (haha!) 90-talister är lata och inte vill jobba och nu detta.

    Nu ska jag skriva kanske den största förolämpningen du fått i hela ditt liv; du är fan värre än Katrin Zytomierska.

    Säger som flera redan gjort här; nu tar jag bort dig från favoriterna och läser aldrig denna blogg igen. Skämmes!

  27. k

    Tror jag skrivit samma kommentar av misstag två gånger… man ser inte att den gått iväg väl? Sorry! Trevlig mello snart!

  28. ki

    Kan du inte bara be Fredrik Lindström om några nya gratisbiljetter och ge dem till Victor? Som kompensation för att han fick ge upp sin sittplats till en sen gravid gratisgäst, och sedan har blivit använd som exempel på ”ohyfs” i bloggen… Vore skön gå-vidare-stil! Alla, kanske i synnerhet höggravida, kan vara trötta och på dåligt humör och flippa. Inga konstigheter!
    Tycker som de flesta att man ska lämna plats åt gravida och gamla, men artighet är inget man kan KRÄVA.

  29. Patrik

    Anitha, att spela martyr är inte särskilt klädsamt, varken för dig eller någon annan. Bit i det sura, inse ditt klavertramp och be grabben om ursäkt så kan alla gå vidare från det här debaclet.

  30. k

    Kan du inte bara be Fredrik Lindström ge honom (Viktor?) nya biljetter? Lite kompensation för att han gav upp sin sittplats till en gravid gratisgäst som kom sent, och för att han sedan blivit använd som exempel på ohyfs i din blogg? Vore skön generös gå-vidare-stil. Alla, kanske i synnerhet höggravida, kan vara trötta, på dåligt humör och flippa ibland.. inga konstigheter.
    Tycker självklart som de flesta att man ska vara artig och vänlig och erbjuda sittplats till både gravida och gamla. Men artighet är inget man kan KRÄVA.

  31. Anna

    Är helt övertygad om att du ville skriva lite lustigt om situationen – men det var inget lustigt i att kräva dessa pojkars platser. Om inte personalen kunde skaffat fram en extrastol så borde varken du eller de krävt att du skulle få sitta – om du skämtade i inlägget så gjorde du inte det när du tog deras platser. Om du inte fick någon plats och inte orkade stå så borde du ha gått hem. Varför ska du bara vinka bort det hela – jag tror att du gjorde dessa pojkar riktgt ledsna.

  32. DD.

    Be honom om ursäkt, sen behöver han verkligen inte acceptera den.
    Killen borde ha nya biljetter och få gå på en föreställning som inte är förstörd innan den ens börjat.

    Översittarfasoner som inte har ett smack med att göra om du är gravid eller inte.

  33. Mysan

    Nu har du trots allt en Mama-blogg, passar inte att köra en provokativ” Zytomierskastil” här, då är det nog bättrre att blogga på en annan community tror jag.

    Reaktionen handlar ju inte om att folk ska resa sig för sjuka, gravida och handikappade i sig utan just hur du resonerar runt denna fråga.

    Ps. Gillar din blogg här i övrigt. 🙂

  34. Mia

    Jag tror att du har lite småstadskomplex Anitha. Och för det andra så självklart ska en gravid kvinna få sitta ned.

  35. Stellan

    Har du så svårt att be om ursäkt och inse att du har fel? Skylla på att du skämtade. Så patetiskt.
    ”…för mycket begärt…”??? Har du fått hybris för att du haft många besökare? Översittare och bloggsnobbar gillar ingen. Hitta tillbaka till en ödmjuk sida om du vill att det ska vara snällt i kommentarsfältet.

  36. Åsa

    När jag var höggravid med tvillingar var det ingen djävel som gav bort sin sittplats till mig. Först blev jag förgrymmad, som du. Sedan försökte jag minnas om jag själv någonsin rest mig för någon gravid. Och det hade jag inte. Inte så att jag hade sett dem och tänkt ”där kan de gott stå med sin foglossning”. Utan att jag helt enkelt inte sett några. Stockholmare är väldigt bra på att inte se varandra. Det lärde jag mig när jag fick missfall och störtblödde i centrala Stockholm. Jag satt i en pöl av blod och grinade. Säkert 200 pers gick förbi. De var inte ondare än andra. De såg bara inte. För om de hade sett hade de behövt stanna och hjälpa mig. Och det var fredag eftermiddag och alla var på väg till sitt. Ingen av dessa mår dåligt av att de inte hjälpte mig. De vet inte att jag satt där. De filtrerade bort mig. Det var mest praktiskt så.

    Dock, långt utlägg som inte hade något med din situation att göra. Ja, han borde ha gett dig sin stol med ett leende på läpparna. Men istället blev han irriterad när han tvingades se dig. Han hade föredragit att inte se.

  37. Jerran

    Jag har följt dej länge länge och blev så glad att du började igen för ett tag sen! Kort och gott så gillar jag dej.
    Men. Det här var faktiskt lite väl. Skiter visserligen i det här om vem som givit vad men sättet du anser dej vara berättigad en sittplats på en krogshow för att du är gravid känns bara översittaraktigt. Jag har själv varit gravid men jag ansåg mej aldrig berättigad något, herregud graviditeten är ingen sjukdom och är man sjuk pga den så får man stanna hemma. Du inser ju att du förstört den här Victors kväll?
    Mer sympati mindre översittarfasoner.

  38. Jimmy Th

    Fy fan Anita, du kan väl be om ursäkt på riktigt iaf? Jag trodde inte mina ögon när jag läste den här ursäkten. Patetiskt.

  39. Anonyyyyym

    Du må vara lantis själv, och är det kanske därför du lider av ett sånt fruktansvärt småstadskomplex. Eller kanske snarare storstadskomplex i ditt fall. Du är ju så ängsligt angelägen om att vara citycool att du till och med måste racka ner på dina egna föräldrar. Reality check efterlyses!

  40. Nathalie

    Nej just det Karin, jag har inget liv det är därför som jag kommenterar! Vad är din ursäkt?
    Sen är jag nog avundsjuk också nu när jag tänker efter….
    En vidrig människa helt enkelt som måste bajsa!

  41. Katta

    Detta var ta mig tusan den sämste bortförklaringen någonsin. Märkligt att allt nu var skämt och provokation, när det var skrik, panik och dödsallvar från din sida i första inlägget. Varför tvingade du inte den där stackars människan i personalen att fixa fram en till stol dig till stackars gravida människa? Varför skulle du tvunget ha någon annans stol? Snacka om missriktat divabeteende!

  42. Karin

    Men oj vad alla är bajsnödiga här då!
    Låt henne vara, har ni inget annat för er?
    Det är väl en självklarhet att man ska få sitta ner om man är på smällen. Driva med folk är kul. Humor. Roligt. Skratta..

    Eller gå bara och bajsa!

  43. Peter

    Du ger inte andra den hänsyn du själv kräver men är liksom omedveten om det. Typiskt osympatiskt drag.

  44. Linn

    Pinsamt Anitha, riktigt pinsamt.
    Gör om, gör rätt. Gör avbön, be om ursäkt och tänk efter hur du skriver i framtiden. Eller förresten, sluta skriv. Det är nog lika bra.

  45. Fredrik

    Du gjorde fel Anitha, punkt. Händer alla människor, skillnaden ligger i att vissa står för sina misstag och ber om ursäkt medan andra kapslar in sig och skyller på omvärlden…vad för människa är du?

  46. Ellen

    Dessutom: Först provocerar du, som du själv skriver, sen när folk reagerar, ja då ska vi gå vidare och ha det trevligt istället! Vill du ha en debatt eller inte?
    Man kan inte heller säga att du går vidare när du fortsätter att skriva om det: ”om det nu är för mycket begärt att vilja sitta ned på….”.

    Ditt inlägg har väckt känslor, stå för det du skriver eller inse att du kan ha fel.

  47. E

    Kära Anitha!
    Nu när du skriver på en blogg som du dessutom tjänar pengar på, har du ett helt annat ansvar än om du bloggar i största allmänhet på en hemsnickrad sida. Du har fått möjligheten att göra din röst hörd på en officiell sida, utnyttja den väl och börja inte att raljera över saker och speciellt inte över människor.
    Du tar upp en viktig reflektion här – svenskarnas fullständiga brist på artighet.Jag håller verkligen med dig att vi svenskar är oerhört dåliga på att lämna sittplats åt äldre, gravida etc. Det är ett fattigdomstecken i vår kultur. Jag väntade själv barn i New York för 20 år sedan och där behövde man inte vänta på sittplats. Det var en artig självklarhet.
    Men det som retat många är nog ditt sätt att raljera över denna rätt bussiga kille som, om än motvilligt, gav upp sin plats, som han hade köpt dyrt, när du själv är en freeloader som inte lagt ut en spänn, Att man känner skådespelarna och blir bjuden ger inte automatiskt företräde, snarare tvärtom, man bör hålla sig i bakgrunden Och när du nu är en Schulman så medför det ju inte automatiskt att ni ska bli positivt särbehandlade. Ni är ju inte direkt några viktiga VIPs, som uträttat storverk, även om det ibland framställs så i Sthlms lilla ankdamm. Be nu grabben om ursäkt och fortsätt din trevlig blogg men med en mer ödmjuk framtoning. Bara som ett tips. Jag tror du kommer tjäna på det i längden, och det är väl en långsiktig relation du vill ha med dina läsare?
    Kram till dig

  48. Ellen

    Självklart så var det bara på skoj! Inget att bli upprörd kära läsare! Hon provocerar ju bara och det kan man göra hur mycket man vill, utan att behöva stå för ett ord man skriver! Är det inte fantastiskt?
    Ja lite som Kissie gör. Precis.

  49. Linnéa

    Det minsta du kan göra är väl att stå för vad du skrivit, och erkänna att du agerade väldigt fult, men nee, du skyller på att du skojade. För de verkade väldigt humoristiska, dina inlägg. Och din kära make är inte bättre han, han går in och ändrar i sina kommentarer, ni har ingen trovärdighet kvar

  50. Terese

    Det man måste tänka på när man skriver är tyvärr att underton som skämt inte alltid kommer fram. Något som man måste tänka på.

    När jag läste texten fick jag inte uppfattningen av att du skämtade någonstans genom hela texten. Tyvärr.

  51. Emelie

    Jag känner mig kluven. Jag gillar ju dig som fan. Men om du fick biljetterna Gratis, så borde du väl ha hittat en stol i tid? De har betalat för sig. Jag själv funkar så, jag skulle sagt ”Jävla satans skit! Jag hann inte hitta en stol. Får gå och göra något annat”.

    Men så tänker jag igen, att en gravid kvinna är det SJÄLVKLART att man reser sig upp o låter henne sitta. Jag vettefan.. skitsamma. Skitgrej. Ja nu har vi det trevligt istället. Puss på dig going, folk överdramatiserar frågan. Du ÄR ju skön, och inte dryg citybitch (;

  52. Linda

    Men för i h-vete, kom igen när ni själva varit höggravida. Man erbjuder gravida sittplats, anytime, anywhere. Punkt. Allt annat är oförsvarbart, ogint och korkat.

  53. Alexander

    Och detta inlägg gjorde saken bättre?

    ”Om det nu är för mycket begärt att vilja sitta ned på en föreställning om man är gravid, rullstolsburen eller gammal, så har jag lärt mig det.”

    Ja, det är verkligen synd om dig.
    Eller så kanske du borde ändra på din attityd.
    Det finns tillfällen då det känns självklart att lämna sin plats till någon som behöver den bättre, detta tillfälle var just inte ett sådant.

  54. En kvinna

    Hej Anitha!

    Jag har varit gravid 2 gånger, första gången i Sverige, andra gången i ett sydamerikanskt land, så jag vet skillnaden. Jag är dessutom sydamerikanska så jag är van vid att bli erbjuden platser även när jag inte var gravid.

    Däremot är jag ändå ALLTID tacksam när någon kille/man erbjuder plats åt mig.
    Alltid, Anitha. Varenda gång.
    Det händer inte ofta i Sverige, men jag visar tacksamhet varje gång det händer ändå.

    Så ja, Anitha, nu lugnar vi oss här.
    Men FÖRST måste du be Viktor om ursäkt.
    Inte kan du vara så där bortskämd och elak, och sen låtsas om att det bara var ”humor”, och sedan gå vidare.

    Med dina kontakter i branschen borde det inte vara svårt för dig att skaffa ett par biljetter till någon rolig show för Viktor och sin bror. Jag skulle definitivt har gjort det om jag var du.

    Visa en uppriktig tacksamhet, sedan kan vi alla lugna ner oss och gå vidare.

    Lycka till med bebisen!

  55. Anna

    Du har ju inte förstått någonting, du var och förblir ohyfsad och arrogant. Nu, till råga på allt, ska vi tycka synd om dig för att din text väckt frågor om vad du egentligen är för en kvinna och att din attityd är förskräcklig.

    Men visst låt oss fort glömma denna fadäs av Viktor så att vi alla kan återgå till att belöna dig med pengar. DET är väl kontentan? Inga kommentarer som går dig emot och pengarna fortsätter skramla in från Mama. Nä du.

  56. AN

    Be Victor om ursäkt, öppet på bloggen. Det är det minsta du kan göra för att återställa det du ställt till med.
    Just nu framstår du som en idiot.

  57. Anton

    Nu fortsätter du försöka leka offer. Det är väl olyckligt att ingen erbjöd sin plats och nu tvingades två personer ge upp sina även om de var ute i god tid för att få sitta. Du kunde varit tacksam över platsen även om Victor och hans bror gick motvilligt men gick i stället till attack och krävde att främlingar ska vara artiga och resa sig upp. Minns att du även ansåg det vara rasistisk diskriminering när någon inte höll upp dörren för dig så du kanske borde ta det lugnt med att ropa varg, särskilt när du sedan hånar killen som även han känt sig diskriminerad.

  58. Vanessa Johansson

    Tycker det är så typiskt att när en bloggare får mothugg så skulle man förstå att det bara vara på skoj…

    JAg tyckte du verkade vara en jättejuste o rolig tjej men du känns fantastisk egoistisk o ganska snål. Du fick biljetterna gratis, gå inte då om du inte klarar av att stå. Eller ta en plats i tid!

  59. Anton

    Nu fortsätter du försöka leka offer. Det är väl olyckligt att ingen erbjöd sin plats och nu tvingades två personer ge upp sina även om de var ute i god tid för att få sitta. Du kunde varit tacksam över platsen även om Victor och hans bror gick motvilligt men gick i stället till attack och krävde att främlingar ska vara artiga och resa sig upp. Minns att du även ansåg det vara rasistisk diskriminering när någon inte höll upp dörren för dig så du kanske borde ta det lugnt med att ropa varg.

Comments are closed.