Anitha Schulman

Mitt dygn!

Herregud vilken timeout. Men jag har mina ursäkter. Vi sitter i slutskedet med castingen av Mot Alla Odds så det har varit sjukt stressigt sista veckan. Men det är ointressant för sammanhanget.

På lunchen åkte jag ner till NK och köpte en ”1 månads-present”, en  Valentinoslips till Calle. Det visade sig att han tänkte samma sak! Så helt plötsligt sprang vi på varandra på NK och utbytte present. Jag fick en superfin ring från Hermès.

Halv sju kom en privatchaufför och hämtade mig på jobbet och tog mig ner till Arnoldhuset ovanför Spybar. Där var det själva förpiffet till Rebeccas Värld-festen. Jag kan säga att det var en dröm för alla tjejer. Man fick grejer värda flera tusen kronor från underbara varumärken.

Nelly, pick a mix

Sen fick jag naglarna fixade av Olivia och håret fixat av ElisabethBangs. Samt en urfin make av en tjej från Makeup Store.

Elisabeth & me

Sen var det middag på Hells Kitchen.

Red as hell

Efter det mötte jag upp Alex, Calle och Amanda och Pontus Sturehof. Vi gick en sväng förbi Collage, men jag märkte att Alex & Amanda var lite stressade. Vi gick ut och då säger Alex att han har bokat hotellrum på Grand Hôtel! Jag har världens bästa svåger. Så det blev inget sova hemma i natt. Det var ju en avslutning på en bra kväll som hette duga. Det underbara med vackra hotell är att man kan strunta i att bädda sängen och slänga grejer runt sig och när man kommer tillbaka till rummet så är det som att man aldrig gjorde det. Den känslan av oförstörbarhet är ljuvlig.

Sen det allra bästa med lyxhotell. Hotellfrukosten. Äta länge.

Hemmagjord mannagrynsgröt. Det bästa någonsin.

Sen såg ju både jag och Amanda ut som två bortamatcher ”a la Pretty Woman” så vi fick ge oss ut en liten shoppingtur på stan i vårsolen för att ”reparera skadan”. Sen gick jag i vanlig ordning och fick min vecko tvätt och fön på Bangs.

Nu ligger vi i sängen hemma och kollar på film. Ett magiskt dygn.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Hej Anitha! Lite osäker om du svarar på dina kommentarer men vill ändå göra ett försök – du har en otroligt snygg svart jacka på eventet ovan. Var har du hittat den? Rädda min vår!:)

  2. sara

    Hej anitha! mitt hår är ungefär som ditt, lockigt och stort. har plattat det i flera år och det växer inte plus är jätte slitet. hur gör du för att det ska växa? snälla svara! din blogg är bäst

Comments are closed.