Anitha Schulman

Min man

Vill passa på att hylla min man lite. Han är så underbar på alla sätt. I morse gick han upp vid fem och åkte till The Voice och gjorde radio, det kommer han göra i två veckor. Det finns inget han hatar mer än att gå upp i ottan. Men han gör det för att vi ska få en härlig semester i sommar. Bara det gör mig rörd. Sen tycker han ju självklart att det är kul med radio också.

Han vill alltid mitt bästa och längtar otroligt mycket efter vår lilla dotter. Jag vet att han kommer bli en fantastisk pappa för han hade själv en väldigt bra far. I helgen åkte vi en liten tour i Farsta och han visade vägen där han och Allan som var en gammal pappa, gick till badhuset varje söndag för simma att sen äta en glass som hette Crisp. Den genuina godhet och omtanke som finns i Calle ser jag sällan hos människor. Han är verkligen en raritet. Ikväll kom han hem vid halv sju och lagade en förträfflig Biff Rydberg trots att jag legat i sängen hela dagen och borde gjort det. Han kavlar sig pepparkakstunn och gör ingen grej av det. Det är bara sådan han är.

Jag har sagt det förut men jag tycker det är den mest sanna och äkta känsla. Kärleken ska vara kravlös och enkel, den ska aldrig kosta bara smaka.

Biff Schulman
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. J

    Vad fint. Snälla Anitha, det skulle betyda mycket för mig om du kunde svara på det här. Vad har du för utbildning som har tagit dig dit du är idag?

  2. Sara

    Vet du vad Anitha! Jag är gift med en sådan jag med. Jag är förvånad varje dag hur man kan ha det så bra med en annan. Innan honom så trodde jag i min enfald att kärlek ska bökas och kämpas med. Man ska kräva och kväva och det ska vara lite tufft. Sedan jag träffade min man så har det känts som att sjunka ner i mjukt smör.

    Självklart så kämpar man med saker dagligen men inte med det. Och det är fantastiskt. Jag önskar att alla där ute hade det. Och att de fattar att det finns!

Comments are closed.