Anitha Schulman

Ikväll tar jag ledigt

Åker från jobbet nu. Vi ses imorgon. Berätta nått kul!

Trötter
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cecilia

    Hej Anitha! Jag gillar verkligen din blogg. Firar Saint Patrick’s day här i New York och det påminner mig om när jag var gravid med min förste son. Jag gick förbi en parkeringsplats i Soho med min stora mage i vädret och en ung parkeringsvakt ropade något efter mig. Han stammade och jag trodde han sa något i stil med ”you sexy bitch”. Jag blev vild av ilska, killen blev rädd och så sa han långsamt ”I s-said: h-h-happy st P-Patrick’s day mam”. Happy st Patrick’s day till dig och Penny!!!

  2. Emilia

    Nej tyvärr, jag har inget särskilt roligt att berätta. Men jag kan berätta att jag köpte Lindts mörka choklad med havssalt förra fredagen efter att du skrivit om den flera gånger. Den var så så så god, lätt att jag köper den till helgen igen!

  3. Åsa

    Nåt som är kul och helt fantastiskt: Jag och min tjej ska ha barn! Eftersom vi är 2 tjejer som tillsammans ska ha barn så är det spännande hur livet för barnet kommer att bli.
    Men jag förutsätter att mitt barns kompisar har föräldrar som inte ser det som ”konstigt” eller ”onaturligt”.

  4. hojsan

    Jag glömde använda ”anordningen” som min pojkvän pysslat ihop för att jag ska kunna stänga balkongdörren utifrån. När jag kom in var han rosenrasande och skrek att han vid det här laget minsann redan hunnit bli förkyld. Så lyfte han upp mig och placerade mig tvärs över sitt knä och smiskade mig med en liten kam.

  5. Sofie i San Francisco

    Det är Saint Patrick’s Day idag och i USA firar alla det. Man måste ha något grönt på sig annars har andra rätt att NYPA EN så nu när jag trippar ner på stan måste jag ha nåt grönt annars är det kört för mig! Jag vill inte behöva vara rädd!

  6. Linnéa

    Min syster hade en norsk lärare i mellanstadiet. Killarna i hennes klass var riktiga slynglar och hittade alltid på hyss och jävelskap. En dag när de var ute i skogen började killarna kasta kottar på varandra och tjejerna så tjejerna började gråta och skvallrade för läraren. Läraren, som inte hade bott i Sverige så länge, gick dit och röt så auktoritärt han kunde (och snurrade till språkkarusellen en smula): ”Ni får icke kasta IGELKOTTAR på varandra!”

  7. Anna

    Du är så vacker! En mix av penelope Cruz och Salma Hayek, plus en bra blogg:-) och fin gravidmage. oj så mycket superlativ det blev!

  8. Malin

    En sak min brorsa berättade igår: Han har alltid ett glas vatten vid sängen och igår natt vaknade han av att han hällde vattnet över sig i sömnen. Jätte kul tycker jag=)

  9. sara

    jag vet inte om det är så roligt, men jag tycker du är grym!
    ännu grymmare om du inte plattade ditt hår så mycket (är så sjukligt avundsjuk på folk med lockar).

    tack för rolig läsning, jag gillar dig!

Comments are closed.