Anitha Schulman

Gästinlägg: Polis-Jonas

Semestersnuten

Efter succén som bloggare på Trollets förra blogg känner jag mig nödgad att fortsätta. Anitha ville som vanligt ta en bild och och jag ställde upp mitt i läsningen av tidningen S som rapporterade om ”kändisbröllopet” mellan Calle och Anitha. Visste ni att jag var toastmaster och fick mig en jävla resa på vägen till bröllopet? Anitha ville ha minst tre planeringsmöten i veckan från oktober och hon blev mer och mer gravid för varje vecka. På slutet kom det mail och sms varje timme om nya idéer och saker som måste göras. Nu vill jag starkt varna alla för att ta på sig toastmasteruppdrag för gravida brudar.

Jag har varit borta en vecka och solat lite och när jag igår kom hem hade tydligen Anitha inlett ett ”bloggkrig” med en Victor. Exakt vad som sagts och skrivits har jag inte koll på. Men jag kan lova att det skulle inte hänt om jag varit hemma och övervakat den gravida bloggerskan. Men jag skulle nog inte kunnat förhindra att 100 meters-hjälten Victor inte genast ställde sig upp och erbjöd sin stol till den höggravida kvinnan eller för den delen till vilken kvinna som helst. Dessutom tycker jag att det är märkligt att Victor kommenterar det första inlägget på den här bloggen. Han följer uppenbarligen Anithas blogg och vill nu ha lite uppmärksamhet, men Victor sök Big Brother om du vill synas.

Nu till något viktigare, på planet från Gran Canaria såg jag en sjukt snygg tjej. Jag smidde planer på hur jag skulle ragga upp henne vid bagagebandet. Allt gick bra förutom att jag inte lyckades prata med henne. Jag stod i stället helt plötsligt och snackade med hennes mycket trevliga mamma. De hade varit i Puerto Rico på Grancan i en vecka efter att fått boka av en resa till Egypten. Dottern och mamman var klart brunast på planet och dottern var klart snyggast på Arlanda. Känner någon henne, snälla skriv en kommentar här på bloggen. Hon skall bjudas ut…dottern alltså.  Tips som leder mig till kvinnan kommer att belönas!

Nu är dvärgarna otåliga och vill läsa vad jag skriver. Jag kommer återkomma med rapport om den fantastiska tjejen på flight DK1742.

Jonas

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nette

    Märks att det är omogna killar du haft att göra med. Synd att det ska behöva bli sådant liv om en sådan självklar sak! Du har fått en biljett, men har av misstag fått en stå-biljett. Du är höggravid, och ska därför självklart sitta! Om han absolut inte kunde tänka sig att stå, skulle han stått på sig och sagt nej. Vågade han inte säga nej, får han stå för det.. Inte ditt fel! Vem som helst skulle väl ha ställt sig upp! Hur tänker alla som klagar här? Alla som kommer med negativa, hemska kommentarer? Vad skulle du ha gjort?

  2. Caroline

    Victor skrev väl en kommentar sen släppte han det. Är det fjärde inlägget som skrivs om detta nu?

  3. Susanne

    Men snälle Kjell! Detta har inget med politik att göra, bara vanlig enkel hyfs. Jag är ultravänster och tycker inte det är okej alls att förstöra kvällen för någon bara för att man har dålig framförhållning. Nu råkar det mest vara kvinnor som blir med barn så du har rätt i att detta stod mellan en man och en kvinna. Det betyder inte att en kvinna kan bete sig hur som helst eller att män villigt ska slicka i sig varje gång en tjej är oartig. Är man inte en gentleman punkt slut bara för att man blir sur när en C-kändis som kommer i sista minuten(sorry Anitha) kräver företräde? Och sen dessutom förnedrar en på sin blogg, och låter sin man göra samma sak. Näe du, graviditet är ingen ursäkt för att trampa på folk.

  4. Soffan

    Usch. ”Sök Big Brother”… Viktor skrev ett kort och konkret inlägg – Anitha skrev en längre novell.

  5. ???

    Alltså du och din familj har verkligen blivit som Fox Channel Sverige.

    Ni skapar en ståndpunkt baserad på tvivelaktig information (ofta totalt snedvriden rent faktamässigt: se exv Calles konspirationsteorier ang Ship to Gaza ) och basunerar sedan ut detta onyanserat, med eller utan ”collateral damage”.
    Om någon ifrågasätter eller motsäger något ni bestämt er kring, oavsett sanningshalt i dennes historia, smutskastas denne någon, inte bara genom oförskämdheter utan även genom rena osanningar och till och med förtal – inte bara i ETT forum – utan på flera av varandra oberoende sidor på internet.

    Googla Bill O’Reilly vs 9/11 son och se själva! Jag tänkte direkt på er och er skrämseltaktik – det finns inget mer effektivt sätt att få någon annan att verka smart än att själva framstå som dummare.

    Lycka till med att verka som en idioti-mobb mot resten av världen, det är om inte annat oerhört sympatiskt och jordnära. Extra bonuspoäng går till POLIS-Jonas.

  6. Mini

    God kväll!
    Antiha, vet att det är svårt men skit i alla bloggtroll! Hoppas verkligen att det här inte gör dig alltför ledsen, du ska ju samla kraft nu, kramas lite extra med maken och njuta av tvåsamheten som snart blir en trenighet.
    Kram på dig!

    Till polis-Jonas, lycka till med jakten :).

  7. ingalill - igen

    raljerande och obehaglig ton, Jonas. Victor själv har gjort ett enda inlägg där han bemöter Anithas eget första inlägg där hon anser sig blivit diskriminerad. Trots att hon i sjävla verket blev positivt särbehandlad.
    Han upplever sig bli orättvist beskriven och vill ge sin bild. Inte mer än så.
    Sedan följer en alldeles förfärlig reaktion från dels bloggaren själv och läsare av denna blogg. ”Kriget ”utspelas inte på något sätt mellan Anitha och Victor utan mellan Anitha och hennes läsare.
    Vem vet nåt om denne Victor? Hur mycket är det tillåtet att prata om, svartmåla och bete sig bara för att det är i en blogg. Att denne Jonas också lägger till sitt epitet ”polis” ger det hela en ,förmodligen skämtsamt menad men ändock, hotfull klang.

  8. R-M

    Tycker nog att Anitha ska stå upp för sig själv och inte låta andra bloggare blanda sig i det hon har skrivit, det tycker jag är otroligt fånigt och lite barnsligt faktiskt och gör det hela nog ännu värre.

  9. Linn

    Släpp Victor, för guds skull. Är det ngn som beter sig vidrigt är det ju Anitha, maken och nu kompispolisen.

  10. M

    Med tanke på att Jonas är 42 år och enligt Calles blogg efterlyser Jonas en tjej i 26-års åldern (hur man nu kan bli så specifik när man ska sätta ungefärlig ålder) så tycker jag att Jonas kanske ska försöka med mamman till 26-åringen istället.

  11. mikaela

    Anmäl dig(Jonas) till ”Chans till romans” på mix megapol. De är helt otroliga på att hitta folk, ofta utan någon som helst vettig information. Här vet du ju lite i alla fall, är säker på att de skulle hitta henne!

  12. frida

    ”Kjell skriver:
    mars 13, 2011 kl 12:16
    Anmäl

    Victor är en nolla. Vilken vettig karl och gentelman som helst skulle erbjuda platsen frivilligt, men inte i Sverige inte, där sossarna bankat i oss i åratal att vi ska dela på notan, att vi ska vara jämnställda, vi kanske ska alla kalla oss för ”hen” istället för hon och han, och så kan vi spotta på våra gamla, gravida och barn samt sjuka för de är inte välkomna i detta samhälle, de är jobbiga och krävande.

    Fy fan vad lågt att gnälla och inte erbjuda en gravid kvinna plats. Patetiska maskar!”

    1. jämställda. inte jämnställda. Inte Var man för sig, som Victor (och moderaterna & deras vänner) verkar tycka, ”jag kom först, fuck you”

    2. Vilka är det som skiter i de gamla, gravida samt barnen, egentligen? Minns du debatten om att gamla par inte fick bo ihop på ålderdomshemmen? Fina ord från alliansen. Inga påföljder. De fick inte bo ihop.

    Ordet gentleman är förlegat, solidaritet passar bättre. Tjej som kille, nån borde lämnat sin plats åt Anitha.

    POLISEN! hoppas du hittar din tjej. (för att återgå till ämnet.)

  13. alice

    Men sluta klanka ner på Victor?! Härregud. Det är anithas attityden som är problemet, ni kan sluta analysera situationen ytterligare.

  14. moa

    men hörni… nu måste vi hjälpa Jonas att hitta sin drömtjej!

    Jonas, kanske du kan ringa flygbolaget och be om passagerarlistan? eller är sådana hemliga?

    som polis borde du ju kunna luska fram vem ditt blivande ragg är.

  15. Julia

    Hej du!
    Du får inte sluta snälla rara du för du är helt underbar och jag står på din. Ville bara säga det.
    Massor med kramar från Julia

  16. 2-barnsmamma

    Har missat ”bloggbråket” men har nu ögnat igen inlägg och kommentarer. En sak är väl att ställa sig upp på bussen/t-banan för en gravid eller en äldre man/kvinna, där alla är med på samma villkor och har betalat samma biljettprís. Men att erbjuda en som inte har betalat för sittplats sin egen sittplats skulle inte många göra. Helt absurt av dig, Anitha, att reagera på detta. Många gravida och småbarnsföräldrar blir egoister. Se upp för det Anitha och håll i hatten! Din unge och din graviditet är bara en i mängden. Kan vara värt att tänka på ibland. Det här är inte en blogg jag kommer följa.

  17. Åsa

    Kan inte alla bara sluta gnälla eller i af fortsätta kommentera det lilla bloggbråket i de aktuella inläggen? Nu kollade jag ju här för att kolla om den sympatiske polisen fått någon positiv respons på flygflörten och så är det bara ännu mera tjöt. Dags att släppa detta nu va´? Fram med vårkänslorna!

  18. weran

    Snälla Anitha! Glöm detta, gå vidare och lär dig något av det. Vill man vara en offentlig person så för det inte bara positivt med sig tyvärr. Så du får nog bli lite mer hårdhudad och framför allt, älta inte sådant! Ta till Alex knep: när han får hatmail eller inlägg skriver han: Väl rutet! That’s it!

  19. Anton

    Är du dum i huvudet, Kjell? Är det några som spottar på våra gamla och barn så det är väl moderaterna? Fantastiskt också hur du lyckas använda jämställdhet som ett skällsord, låter knappast som en gentleman.

  20. Sven

    Problemet är ju hur Anitha och Calle hanterar hela händelsen.

    Hon skriver ett surt inlägg om hur svårt det är att få sittplats och sen hör killen av sig och förklarar sig. Det hade kunnat sluta där, men istället publicerar hon förklaringen i ett inlägg, hånar och raljerar och menar att alla måste inse att hon hade rätt i sak. Sen tipsar Calle om ”bloggbråken” och skriver att Victor blivit helt vansinnig (vilket inte alls är sant, han skrev både sakligt och moget, men det är ju typiskt Schulmans sätt att reagera på kritik) och redigerar de kommentarer som inte håller med Calle och Anitha.

    Asså hade jag tagit en stol från någon hade jag fan hållt käft efter det. Vad gnälls det om här egentligen?

  21. Malin/Liten i London

    Har precis läst inlägget om vad som hände dig häromkvällen.
    Alltså, det är helt sjukt. Så klart man ska erbjuda sin sittplats till en höggravid kvinna – och tillochmed känna sig stolt över det. Sättet Victor reagerade på är ett skämt. Så otroligt själviskt. Jag förstår inte!

    Ska också säga att detta skulle faktiskt aldrig kunna hända här i England. Folk är otroligt artiga och väl bemötande.

    Jag står på din sida Anitha, som många andra gör.

    Stor kram

  22. Lena

    Tjejen på flight DK1742 är ju totalt ointessant. Jag är däremot mycket intresserad av Polis-Jonas…

  23. Kjell

    Victor är en nolla. Vilken vettig karl och gentelman som helst skulle erbjuda platsen frivilligt, men inte i Sverige inte, där sossarna bankat i oss i åratal att vi ska dela på notan, att vi ska vara jämnställda, vi kanske ska alla kalla oss för ”hen” istället för hon och han, och så kan vi spotta på våra gamla, gravida och barn samt sjuka för de är inte välkomna i detta samhälle, de är jobbiga och krävande.

    Fy fan vad lågt att gnälla och inte erbjuda en gravid kvinna plats. Patetiska maskar!

Comments are closed.