Anitha Schulman

Fondueafton!

Nu ska vi ut och smörja kråset! Fondueafton, det är nog första gången jag struntar i Schlagerfinalen. Jag hoppas på Nicke Borg eller Saade. Vilka håller ni på?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Men hela denna grej handlar ju uéndast om den mycket tråkiga attityd Anitha uppvisade efter inlägget – klart att det är mycket god ton att resa sig för en gravid men det går inte att kräva samt att Anitha faktiskt kunde ha planerat bättre när hon visste att hon skulle ha svårt för att stå. Victor har varit saklig – Anitha har varit översittare och gjort en massa antagande.

  2. Linnéa

    Åh vad fin du är!!

    Skulle gissa att de flesta som upprörts över hela sitt-grejen inte själva varit gravida och heller inte är nära att vara det. Knivig situation dock. Många resonerar på ett sätt innan de hamnar där själva men ändrar sig givetvis när magen pressar upp mot lungorna, fogarna värker och halsbrännan bubblar.

  3. mimmi

    Offermentalitet är inte klädsamt. Du valde att prioritera dig själv p.g.a graviditet. That’s it. Välj vad du orkar med, men kräv inte att andra skall tycka du är unik. Vanligt hyfs o folkvett kommet man långt med. Prova.

  4. Soffan

    Otroligt vacker här. Tycker fortfarande du betett dig illa dock. Inte så mycket för att du ville sitta utan mer för din approach och attityd.

  5. Lussan

    Du har inte funderat på att killarna vars platser du ”fick” betalat för sina biljetter? Gjorde du det? Inte det?
    Nehej så varför skulle då du ha lika mycket rätt till de stolarna då?
    Det du skulle ha gjort är att ha bett personalen om en extra stol(från ”personalens område”) och inte spelat dum och hjälplös. Graviditet är inte en sjukdom och den sitter definitivt inte i huvudet, så ta dig istället en funderare på hur du dels hanterade situationen med stolen och dels på hur hånfullt du kommenterat killens inlägg i din blogg. Du är en (någorlunda) offentlig person och borde tänka på hur du för dig när du är i just offentlighet. Det där var verkligen inte okej! Och visst, i många andra fall bör man resa sig upp för äldre, funktionshindrade och gravida, dock inte i en situation som denna.

  6. Py

    Ja, det blev många kommentarer, och klirr i kassan. Det kanske är värt att bli illa omtyckt då?
    Antagligen skiter ni i det.
    För mig känns det meningslöst att fortsätta läsa din och Calles blogg.
    Lycka till med ert liv

  7. Sara

    Det här kommer låta väldigt dramatiskt, men jag känner en olustighet över både dig och Calle efter det här. Som om ni sitter hemma och skrattar och idiotförklarar alla som kommenterat och inte håller med er. Det är nåt som är dystert och olyckligt här. Kommer inte fortsätta läsa era bloggar, ni verkar inte vara några trevliga människor alls.

  8. Malin

    Skriv din kommentar här!Men, Nicke Borg såklart!!! Känner mig som 16 igen när jag hör den låten ;), Kramar från ”magen”

  9. Emmi

    Vad vacker du är på bilden! Önskar jag kunde styla mitt hår så där.

    Jag håller på Nicke Borg, Saade eller Swingfly!

  10. Linn

    Herregud så otrevlig och snorkig du är… Ut med dig nu så kanske du kan raljera över ngn annan betalande gäst du kört iväg ikväll?

  11. My

    Jag vill kommentera igen. Jag tycker att gravida har rätt till sittplats och annan artighet (liksom gamla, sjuka, handikappade etc.), absolut. Det var argumentationen och attityden i själva inlägget som fick mig att reagera negativt. Inte din poäng om att gravida har rätt att sitta ner.

    Jag har följt din blogg sedan du startade, och faktiskt läst en del om dig på Calles blogg innan dess(du svarade på frågor där om jag minns rätt, det var kul!). Och jag kunde ändå inte helt se ironi eller skämt i inlägget, du framstår mest som elak. Sedan vet jag att du inte framstår så annars (tror det var därför jag fick en mindre chock), och det är inte din ”normala” person på något sätt jag vill kritisera, enbart ett enligt mig klumpigt och provokativt skrivet inlägg.

    Till sist vill jag också tillägga att du ser väldigt vacker ut på bilden ovanför, riktigt fin sminkning! Ha en bra kväll!

  12. Anna

    Ja då få vi hoppas att du får sitta ner denna afton och att ingen annan som är ännu mer höggravid än du begär att få din stol…

Comments are closed.