Kristin

Han gör mig så glad

Älskade. älskade Alvin! Han gör mig så glad och stolt gång på gång. Han kommer ofta med små fina kommentarer just när jag behöver dem som mest.

Som imorse till exempel. Adam vaknade och var lite mer gnällig och känslig än vanligt. Han kanske kände på sig att vi inte hade tid för att ligga och mysa på morgonen. Det var ju dags att bege sig till förskolan.

När jag sen står vid köksbänken och förbereder frukost kommer Alvin fram till mig,

– Mamma, vad fin du är!

Det finns få stunder och ord som kan beröra så mycket i hjärtat. Inte för att han säger att jag är fin utan för att han är så spontan och snäll med att ge komplimangerm direkt från hjärtat. Han är även väldigt bra på att säga; Jag älskar dig.  Vid precis rätt tillfällen. Det värmer så otroligt i mammahjärtat!

Första dagen på förskolan är avklarad. Allt gick strålande vid lämning. Barnen vinkade glatt till mig vid grinden, nöjda och glada.  När jag sedan satt på bussen insåg jag att jag glömde Adams napp och snutte i min väska!?! Hur kunde jag göra det?  Som tur var funkade det ändå.  Vem vet,det är kanske dags att sluta med den lilla nappen nu, han är ändå inte så nappig av sig.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.