Kristin

Lådbilslandet i Nykvarn

En av våra utflykter denna sommar var ju till Lådbilslandet i Nykvarn. Ett perfekt utflyktsmål för de leksugna och motortokiga barnen. Här finns allt och lite till. Lådbilslandet är som bäst för barn mellan 2-10 men jag skulle nog mer säga 3-10. De måste ha motoriken att kunna köra/stoppa själva.

Förutom en mäng med lådbilar och motorer av olika slag finns här; hoppborg, karusell, stor lekpark, sandlåda med grävmaskin. Det gick även att åka flotta runt en liten sjö vilken blev väldigt poppis. Jag som fick följa med och köra tyckte också att det var riktigt skoj.

Klocktent!

Inträdet 300kr/barn, föräldrar går gratis. I entrépriset ingår 5 åk o olika lådbilar. Varje åk tar ca 5-10 min beroende på val av aktivitet. Extrabiljetter går att köpa på plats för 20kr/st.

Café fanns på plats med många sittplatser både ute och inne

Ett tips är att ta med egen matsäck för det fanns gott om picknicplatser i det gröna.

Vi var här förra året också men då var Alvin för liten och rädd. Tyvärr blev det inte bättre i år. Han uppskattade inte alls att åka alla dessa bilar, brandbilar, tåg mm. Det var inte hans grej helt enkelt. Alla barn är olika och det är ju lite surt att upptäcka det när vi redan betalat 300kr för honom. Vi behöll dock åkbiljetterna så att vi kan ha dem vid ett eventuellt nytt försök senare i år.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.