Kristin

RFSU Private Area

Stackars vår granne som fick hämta in all vår post när vi var i New York, det var nämligen en hel del:)

Bland annat så låg det ett trevligt paket från bästa tjejerna på Reddville.

Månadens kampanj är tillsammans med RFSU!

Grunden till friskt underliv är att förebygga problem genom att använda produkter som är milda, har ett lågt pH-värde och som innehåller laktobaciller eller mjölksyra. För det kan ex  RFSU Private Area Daily Balance ( dubbelverkande intimtvätt) och RFSU Private Area Soft Balance ( dubbelverkande intimcreme) användas.

Förebygg svamp i underlivet genom att tvätta dina underkläder i minst 60 grader för då dör svamp! Men om du trots allt känner kläda, svid, och irritation i underlivet kan det vara tecken på svamp. Då används med fördel RFSU Private Area Active Balance ( dubbelverkande mot svampinfektion i underlivet).

Känner du av illaluktande flytningar? Detta är inte svamp , det är baktriell vaginos och beror på obalans i din naturliga bakterieflora vilket bl.a kan orsakas av mensblodets förhöjda pH-värde. Du kan både förebygga och behandla baktriell vaginos med  RFSU Private Area Natural Balance ( dubbelverkande mot baktriell vaginos).

Att vara rädd om underlivet är ju så otroligt viktigt men inget man pratar om kanske inte lägger ner så mycket eneri eller pengar på. Det borde man dock göra för utan ett friskt underliv blir nog livet väldigt jobbigt.

Visste du att hela 8 av 10 kvinnor har någon gång haft underlivsproblem? Dessutom är det väldigt vanligt att man felbehandlar baktriell vaginos som svampinfektion.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.