Kristin

Bröllopet!

Sitter med ett stort leende när jag tänker tillbaka till vår stora dag. Den 15 juni 2013! En av de lyckligaste dagarna i mitt liv. Allt var så otroligt bra.

Jag började dagen med att göra mig iordning tillsammans med mina underbara tärnor som hade sovit över hos mig. Pojkarna sov hos mina föräldrar och Andreas sov tillsammans med sin bestman.

Vi åt gott och drack gott. Snackade en massor av strunt och tittade på den ultimata tjejfilmen Sex and the City

Min lillasyster hjälpte mig med allt hår och smink och gjorde de riktigt bra. Trots att vi tyckte att vi hade gått om tid blev det lite stressigt på slutet men tillslut kom vi iväg till Sigtuna.  Där väntade sedan lite lunch och fotografering. Jag blev rörd till tårar när jag såg hur otroligt snygg Andreas var.

Sista justeringarna på håret.

Fotografen Kjell in action.

Jag och mina vackra tärnor.

Det blev en hel del bilder och det ska bli spännande att få se fotografens resultat sen.

Sen bar det av mot Sigtuna och 32 Rum och kök.

Vi hade mött upp pojkarna strax innan och de var så underbart fina i sina små gråa kostymer, vita skjortor, röda slipsar och vita sneakers. Jag fick förklara för Alvin att jag grät för att jag var glad och inte ledsen:)

 Färdmedel till ceremonin som var på bryggan.

Ceremonin blev precis som vi önskat. Solisten som sjöng ,vädret, alla fina gäster och våra duktiga barn som var så lugna och fina under hela tiden.

Sen blev det middag och fest hela natten lång. Jag har aldrig gråtit så mycket av glädje, dansat med så många nära och kära, hört så fina och snälla saker om oss som denna kväll. Så otroligt värmande och oförglömligt!

Nästan alla gäster sov dessutom kvar vi hann kramas och öppna fina presenter vid den gemensamma frukosten dagen efter.

TACK alla underbara för ni gjorde denna dag till en av de lyckligaste och vackraste!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.