Kristin

Första vurpan

God kväll!

Sitter och pustar ut i soffan efter en tuff kväll. Alvin ramlade på förskolan idag och fick två stora sår på benen och ett på armen. Min försiktiga lilla son har nästan aldrig ramlat tidigare så det var en stor händelse. För både han och mig. Jag fick tom ringa min mamma och fråga hur jag ska göra med såren:)

 Alvin har suttit i fosterställning hela kvällen och tittat på tv. Stackars mammas lilla hjärta. Tårar och skrik var ett faktum när jag skulle försöka göra rent såret och lägga på nytt plåster. Han vägrade gå på benen så jag fick bära honom upp i sängen.

Jag tycker att det är så svårt att veta hur jag ska hantera situationen. Jag tycker ju synd om honom samtidigt som det är lite frustrerande när han blir så otroligt ynklig.

Hoppas verkligen att han mår bättre imorgon och till helgen. Han måste ju kunna gå fint på lördag <3

Denna vecka är för övrigt en riktigt fixarvecka. Allt det sista inför bröllopet ska fixas. Idag stod bla frisörbesök på agendan. Det är så lyxigt att slå sig ner i stolen och bli fixad. Härligt med nya fräscha färger i håret igen.

Jag måste ju visa upp min nya skjorta från HM som jag hade i veckan. Jag tycker att den är så fin. En enkel skjorta som passar både till jobb och fest. Så otroligt skön också!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.