Kristin

Vinn en Spill Proof Cup

Jag är riktigt nöjd med vår Spill Proof Cup från Bambino. Jag har därför fått äran att tävla ut två till mina läsare också. En rosa och en blå, så två vinnare alltså.

20130605-150231.jpg

För att vara i tävlingen vill jag berättar vilken som är din eller ditt barns favoritdryck i sommar.

Glöm inte att ange vilken färg du önskar också.

Tävlingen pågår tom den 13:e juni och vinnaren meddelas på bloggen dagen efter.

Lycka till.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fanny Sahlin

    Hej! Min dotters favoritdryck just nu är vatten, särskillt under sommartid. På kvällarna blir hon väldigt sugen på mjölk, ibland kall och ibland varm.

    Den rosa skulle jag i sådana fall välja 🙂

    Tack på förhand!

  2. Annelie

    Hej hej!

    Lillens favoritdryck ör gurkvatten. Iskallt vatten med massa gurkskivor i! Får han en gurkbit att suga på är lyckan gjord. 🙂

    En blå vore toppen. 🙂

  3. MariaM

    Min äldsta son dricker gärna mjölk eller vatten, men emellanåt får han ett glas hemmagjord svartvinbärssaft och han älskar det! Lillpojkens favorit är fortfarande bröstmjölk 🙂

    Vinner jag skulle jag gärna vinna en blå till min lille.

  4. Emma S

    Jag är gravid med våran första bebis nu under sommaren så är svårt att säga vad hans favoritdryck är men jag har under min graviditet egentligen bara fått en enda craving och det är isvatten. Riktigt iskallt vatten med isbitar 🙂
    Skulle gärna vilja vinna en blå mugg till våran kommande lilla kille. Har hört mycket positivt av dessa muggar av en kompis så skulle gärna ha en hos oss med 🙂

  5. Anna

    Min dotters favorit dryck är Lubbe-dricka! Vi föräldrar har alltid kallat kolsyrat vatten för bubbeldricka och så fort hon kunde härmade hon på sitt sätt alltså Lubbe. Önskar rosa.

  6. Jenny Sjöberg

    Vår lille kille är inte så gammal heller så det får bli vanligt vatten för honom i sommar. Det låter ju tråkigt med ”bara” vatten, men han vet ju inte om något annat. Och vatten är ju ändå en lyx om man ser till stora vida världen.
    Men kanske att man skulle kunna ge saften från vattenmelon för att variera något någon gång…?
    Väljer helst den blåa muggen.

  7. Malin svensk Björck

    Min favorit dryck är kolsyrat vatten med fun light i. Har inga barn, då jag inte kan få, men jag har syskon barn<3 Deras favorit dryck är hemma gjord saft som jag gör och ger bort. Då vore en sån här mugg perfekt:-)
    Ha en fin helg!
    Mvh
    Malin

  8. Cilla

    Gjorde misstaget att låta min son, 15 månader, smaka på min Loka Citron häromdagen. Nu vill han inte ha något annat att dricka… Kanske duger vanligt vatten igen, om jag får servera det i en tjusig rosa mugg!

  9. lisette bäcksro

    favoritdryck? nummer ett är vårt egna, helt iskalla vatten! det ligger på samma temperatur hela året. otroligt gott är det! på en nära två ligger min hemmagjorda fläderblomssaft… =)

    vid vinst väljer jag en blå! =)

  10. Annica L

    Får dottern välja själv så blir det juice det är hennes favorit gärna äpple.

    En rosa skulle dottern gärna vilja ha.

  11. Ann-Katrine Nyqvist

    Min son är bara 8 månader så för honom är det vatten eller mjölk som gäller den här sommaren!

    Vinner vi så väljer vi en blå.

  12. Tina Carlström

    Hej
    Mina barns favoritdryck är faktiskt vatten. Gärna bubbelvatten, men det går lika bra med kranvatten. Jag själv är stormförtjust i bubbelvatten jag med. Jag gillar även kall Rosé, men det håller jag för mig själv =)
    Om jag vinner skulle jag vilja ha en blå mugg.