Kristin

Avslutning med bästa gympan

God kväll!

Dagarna hinner ju försvinna inom loppet av några timmar. Stressen inför den stora dagen börjar krypa allt närmre. Nu är det nära. Snart ska jag bli fru till världens bästa man!

Kvällarna är tyvärr fulla av akriviteter så det gäller att ta vara på tiden. Nu gäller det att prioritera rätt saker. Tiden med mina små skatter prioriteras allra högst, som alltid. De växer så otroligt fort och det händer så mycket. Jag vill trycka på en STOPP knapp snart!

Ikväll när jag hade läste saga för Alvin frågade han när det var hans tur att fylla sju år och börja i skolan,  precis som Alfons gjorde i boken vi läste som nattsaga. Jag svarade, helt ärligt, att den dagen kommer komma snart. Tider går så fruktansvärt fort.

I söndags var det ju avslutning på Alvins gymnastik Motorix, en lekfull träning som jag verkligen rekommenderar till alla barn som bor i Stockolm. Jenny är fantastiskt duktig och engagerad. Inte alls som den gympanastisken som vi gick på tidigare, då stod det två ungdomar i ett hörn och tittade ner i marken i 40 min, typ. Inte riktigt men nästan.

 Jenny har ju satt ribban väldigt högt för Alvins framtida tränare:)

Alvin in action.

 

Avslutningssamligen tillsammans med några av tjejkompisarna.

Medaljen som Alvin blev mycket stolt över! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.