Kristin

Underbar liten butik

Idag svängde jag förbi utförsäljningen hos ByEngberg som jag tipsade om tidigare. Utför den lilla butiken stod ett helt gäng med barnvagnar och butiken var fylld av shoppingsugna mammor, visst fanns det även en del andra kvinnor på plats och shoppade av allt det fina på damavdelningen. Ägarinnan Johanna stod och välkomnade alla med ett leende och hej. Jag kände mig verkligen välkommen, trots att butiken redan var full. Jag är riktigt imponerad av denna kvinna, på många sätt. Tack Johanna för ett trevlig bemötande och din lilla butik är fylld av många fina plagg, från smått till stort!

Jag var dock på jakt efter en present till en liten tös som kom till världen igår. En familj från mammagruppen har fått sin tredje lilla skatt. Så otroligt roligt.

20130527-171245.jpg

Jag kan ju inte avslöja innehållet här ännu, innan jag har gett iväg den men den är väldigt söt. Tycker jag iallafall:)
Jag försöker alltid köpa presenter som inte är från de stora kedjorna, just när det är första plaggen. Det finns ju inte alltför många bebiskläder från varje kollektion så risken att de får dubletter då är ganska stor. Jag minns själv hur det var.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.