Kristin

Stora Bloggdagen 2013

Igår var jag tillsammans med Känslostorm och hennes vän Therese på Stora Bloggdagen. Stora Bloggdagen anordnades av duktiga Jannike, det var första gången hon gjorde något sådanhär och jag tyckte att hon gjorde det fantastiskt bra.

Alla tre föreläsarena var så otroligt bra. Olika på många olika sätt men med samma budskap. Våga ta steget och följ dina drömmar. Det är aldrig för sent!

Först ut var det den finska skönheten Malena som berättade sin resa. Det var faktiskt hennes mamma som tyckte att hon skulle börja blogga. Idag driver Malena en av Nordens största bloggar. Hon tar så fantastiskt fina bilder och är numera en av mina främsta inspirationer gällande mode och skönhet!

Som nummer två vår det Jannice som driver en av Sveriges största inredningsbloggar och som arbetar som Feng Shui konsult. Jannice fick mig att vilja inreda om hela vårt hus på nytt, så många enkla saker som man kan göra för att få en härlig och lugnande känsla i kroppen.

Sist men inte minst var det Maria som driver en av Sveriges största matbloggar. Hennes föreläsning handlade dock inte om mat som man kan tro utan om hennes svåra resa genom livet och som har tagit henne dit hon är idag. Där hon vill vara och det är inte synd om henne, även fast att det först var min känsla när hon berättade om sin historia. Vilken otroligt stark tjej som verkligen har sett till att göra det som betyder mest för henne och hon gör det dessutom riktigt bra!

Mellan alla föreläsningar var det vinstregn med otroligt fina priser. Som tur är vann vi alla tre varsitt pris, skoj skoj! Jag hade turen att vinna dessa två kuddfodral från Brogatan. Så himla fina!

Efter fem härliga timmar lämnade jag tjejerna och Clarion Hotell med en underbar känsla i kroppen. Nu ska jag ta tag i mina drömmar. Det kanske inte sker över en natt men nu ska jag börja sätta upp delmål. Börja skriva ner mina tankar. Vad vill jag? Vad är viktigt för mig? Var vill jag vara om 5 år?

Tack alla underbara kvinnor för att ni har inspirerat mig så otroligt mycket!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.