Kristin

Me and I party hemma hos mig, igen:)

Igår hade jag ju mitt Me & I-party hemma och det blev riktigt lyckat. Jag hann slänga ihop en liten annanaspaj också. Den blev visserligen inte helt perfekt pga lite brända kanter men annars helt ok. Många av gatans mammor kom över så vi blev ett bra gäng. Roligt att få träffa alla en stund utan barn också. Min kära vän Kim kom även över och gjorde oss sällskap.

Andreas tog med sig pojkarna till övervåningen när Sofia kom och Adam somnade som vanligt fort. Alvin blev dock väldigt nyfiken när han hörde alla röster sen så han kom ner och gjorde oss sällskap. Han ville också fika och titta på kläder:)

”Min” säljare var, samma som förra gången, Sofia Borg. Hon är helt fantastisk, så trevlig och duktig på det hon gör. Hon säljer verkligen in plaggen så bra genom att visa vad de matchar med och ger oss köpare visionen om hur man kan bära plaggen. Lysande. Många plagg skulle jag aldrig vara intresserad av om jag bara såg dem rakt upp och ner. Men när Sofia säger att man ex. kan matcha den svarta enkla klänningen med ett par boots och en stor sjal/halsduk runt halsen, fick jag en helt annan bild av klänningen.

Nu väntar jag med spänning på min leverans.

Jag tycker att det är så skoj att ordna dessa partyn och kommer gärna fortsätta med det. Me & I har ju så otroligt mycket fint, både till barnen och till mig.

Tack Sofia, alla kära grannar och Kim för en mysig kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna Ekström

    Tack Kristin! Fint ordnat och gott fika 🙂 Jag har kompletterat beställningen idag med ytterligare lite saker… Så mycket fint! Kram Anna

    1. Kristin

      Tack själv Anna. Vad kul att du hittade lite;) ser framemot alla färgglada barn på gatan i sommar. Kram