Kristin

Tävling! Vinn playstationspelet Sly Cooper

Nu var det länge sedan jag hade en tävling här på bloggen så nu är det dags igen!

Denna gång vinner en läsare det nya spelet Sly Cooper. Sly Cooper handlar om en listig tvättbjörn som försöker lösa en gåta om sin familjs förflutna. Detta gör han med hjälp av sina medhjälpare (en sköldpadda och en flodhäst) och tillsammans reser de genom tiden till olika platser som Frankrike och Japan. Spelet är anpassat PlayStation 3 och är passar barn i åldrarna 7-14 år.

Läs mer om spelet här.

Tävlingregelrna är enkla. Kommentera inlägget och motivera varför ju DU ska vinna spelet.

Tävlingen pågår tom den 13/4- 2013 och vinnaren meddelas via e-post.

Lycka till! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mirre Syr

    Min underbare lille son hjälpte mig så mycket när jag låg sjuk här influensa och jag skulle verkligen vilja ge honom spelet som ett STORT tack för hjälpen!!

  2. annica la sundström

    Jag vet några ungar som skulle hoppa högt och glatt då sly cooper kom i ett paket platt 🙂

  3. Daniel nyberg

    Jag skulle vilja ge detta till min systers söner som skulle älska detta spel o kunna spela tillsammans o ha kul. De har inte alltid haft det lätt så skulle va en uppmuntran:)

  4. Elvira Holmberg

    Jag har spelat de tidigare spelen med Sly Cooper flera gånger om, och det är nog nästan mina favoriter bland alla spel som jag har! Skulle jättegärna vilja vinna detta så att jag kan få lite nya uppdrag och äventyr att ta mig igenom! 😀

  5. Annika Nilsson

    Hjälp! Jag ska vara barnvakt för vännernas två barn en hel helg lite senare i vår, och jag har ingen aning om hur man ”underhåller” två barn! Det här spelet kan säkert bli en räddare i nöden!

  6. Jenny Söderström

    Jag skulle vilja vinna detta spel till min sambos syster söner. De skulle älska detta spel. De skulle behöva ett roligt spel att spela tillsammans o få komma undan med nått kul:)

  7. Anja

    Jag vill vara med, har fyra speltokiga barn och man. Roligt att lära, spela och ha skoj tillsammans. Perfekt för soliga och/eller regniga dagar.

  8. Katja

    Hej!

    Jag är jättegärna med och tävlar om nya Sly Cooper-spelet och jag vill vinna för att:här hemma har vi inte mindre än fem speltokiga i alla åldrar där yngsta är 9 år. Jag tror det här är ett spel som vi alla kan ha roligt tillsammans med, t o m. jag, en ”tant” med barnasinnet kvar 😉

    Mvh
    Katja

  9. bitte

    Min brorssons favoritspel men han äger det inte själv utan hans kompis. Den snart 10 åriga grabben skulle bli så glad om jag kom med den. Sen är jag lite sugen att spela med honom.

  10. Monica M

    En knäoperation om en vecka gör att grabben inte på benen på länge får sträcka.
    Att då med tjat försöka hålla honom stilla kommer nog att gå riktigt illa.
    Men ett skojigt spel skulle hålla honom sysselsatt och rädda familjen från att få fnatt.
    Därför hoppas jag att Sly vill bistå oss i nöden och hjälpa oss att slippa svåra missöden.

  11. Annika - drömmen om 11 barn

    Jag vill vinna spelet för att jag helt enkelt skulle bli utsedd till världens bästa mamma om ungarna fick det här. Linus (min äldsta, 9 år gammal) råkade se trailern till spelet och kan inte sluta tjata om spelet – så för husfridens skull önskar jag vinna! 🙂 (sen kommer säkert jag fastna framför tvspelet en och annan kväll, jag också)

    Kram Annika
    [email protected]

  12. Malin H

    Jag har en bonusson som önskar sig det spelet i födelsedagspresent och jag skulle gärna vilja göra honom glatt överrraskad när han öppnar sin present.

  13. Christina Frisberg

    Hej jag är gärna med i tävlingen om spelet!!!
    Själv fattar jag 0 när det gäller tvspel, men jag vill gärna ställa in mig lite hos mitt bonusbarnbarn som är 9 år och han gillar att spela, blev glad när jag såg tävlingen, för han är lite svår att imponera på med presenter, INGA MJUKA PAKET TACK!!! nä så det blir mycket legomodeller, osv, men detta skulle ju bli mitt i prick!! håller tummarna nu!!
    kramar till alla som vill och behöver! 🙂

  14. Fanny Sahlin

    Verkar vara ett roligt spel! Jag hade velat vinna detta spelet till min kusin som är rent tokig i spel. Han har nyligen fått ett nytt playstation så det hade varit skoj för honom att ha ett nytt spel. Han är 7 år och jag vet att han hade uppskattat detta till 100 %. Tack på förhand!

  15. Jenny moen

    Mina 2 söner vill verkligen ha detta spelet, men ekonomin räcker tyvärr inte till nu när bilen pajat så vi måste köpa en ny. Så håller tummarna att jag har turen att vinna det <3 Kram Jenny

  16. Johan

    Efter att ha sett reklam för spelet så är båda mina söner sålda. Att vinna spelet skulle vara perfekt och killarna skulle bli jätteglada!

  17. Marie

    Hej!
    Jag skulle vilja vinna spelet för mina barns skull. Dom skulle bli överlyckliga om de fick det nya Sly-spelet, dom har tjatat om det konstant i snart en månads tid! Dom har aldrig spelat Sly tidigare, men har sett en massa ”trailers” på YouTube och tycker det verkar jättekul! 🙂

    Mvh Marie.

  18. Malin Svensk Björck

    Hej!
    Jag har inga egna barn, då jag inte kan få barn. Men jag har en guddotter som jag gillar att skämma bort och jag tror hon skulle älska det här spelet:)
    Önskar dig en underbar lördag!
    MVH
    Malin Svensk Björck

  19. Mattias

    Jag spelade alltid Sly 2 och 3 på PS2 när jag var liten och jag älskade verkligen allt med spelet, speciellt Bentley. Däremot var min lillebror var måttligt imponerad när jag lät honom spela ett ”gammalt spel” på en ännu äldre konsol och med handkontroller som var sladdbundna till konsolen. Nu vill jag ge han en lite mer modern spelupplevelse med nya Sly 4 och få honom att förstå vilken fantastisk spelserie Sly är!

  20. Tina Carlström

    Detta spel hade passat perfekt till systers son och dotter. De ska faktiskt flytta till Frankrike i ett år, då pappan ska jobba där. Så ett roligt spel som detta hade passat perfekt de dagar de har för lite att göra. Här kan de resa till dåtidens Frankrike, kan vara inspirerande =)

  21. jessamy

    Hej. Jag vill vara med.
    Jag vill vinna det till min sambo för att han är den han är. Så han har någonting att slappna av med på kvällen nu när han ska gå hem på föräldraledigt 🙂

    Mailar du vid ev vinst?

  22. Amanda

    Jag skulle vilja vinna spelat till min systers dotter! Hon älskar att spela fotbollsspel på pappas play station så det här skulle vara perfect för henne!

  23. Jessica Sundberg

    Jag vill vinna spelet till mina älskade barn. De har tröttnat på spelen de har hemma och behöver nu nya äventyr och spelspänning, de älskar äventyr och tecknat så det här spelet skulle passa dom perfekt. Sen när barnen sover vill jag gärna spela def också – jag älskar denna typ av spel!

  24. angelixa

    Jag vill så gärna vinna detta spel, för jag älskar äventyr och ”tecknade” spel som fördriver lite av min dötid innan sonen ska hämtas.
    Har alltid älskar Spyro och detta känns och verkar vara lika superkul!