Kristin

Alvin och Andreas kalas

Igår hade vi som sagt kalas för världens bästa 4-åring men även för Andreas som nyligen fyllde år. Jag stod i köket från tidig morgon och 14:00 ringde den första gästen på dörren. Efter hand fylldes huset av vår härliga familj, tyvärr med några bortfall men annars fullt hus.

Alvin brukar vanligtvis komma in till oss tidigt varje morgon men nu hade vi bett honom att stanna kvar i sin säng hela natten så att vi kunde komma in och sjunga för honom på morgonen. Sagt och gjort.

06:30 ropade han:

– Ska ni komma in och sjunga för mig snart?

Lyckan var total när han såg att det gömde sig en ny blå riktig cykel i det stora paketet. Monteringen skulle givietvis ske på en gång.

Jag hade lovat Alvin att jag skulle baka en tårta som såg ut som en hockeyklubba och puck. Det var inte det lättaste vill jag lova. Jag var så inställd på att tårtan skulle få plats på plåten samt att det skulle räcka till alla, så jag gjorde den lite tjockare. Resultatet blev därför inte alls som jag hade tänkt. Det såg mer ut som ett gipsat ben. Nästa gång ska jag göra två smala istället för en bred, tror att det blir bättre. Kvällen innnan hade jag även bakat mumisga kärleksmums och kokosbollar.

Det blev mååånga klädbyten igår, alla nya kläder skulle provas.

Efter fikat och all paketöppning blev det middag. På menyn stor det ceasarssallad. Andreas grillade kyckling och jag hade fixat med alla tillbehör inne. Romansallad, Krutonger, bacon, dressing, grillad sparris,parmeasan, bröd,pålägg. Det blev riktigt gott och fräscht. Precis lagom efter all fika tidigare.

Både Alvin och Andreas var väldigt nöjda med sitt kalas och alla deras presenter. Tack kära familj för en väldigt mysig dag! Ni är underbara.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.