Kristin

Thailand – Sunwing Bangtao Beach

Tiden går så fort! Jag skulle ju lägga in några bilder från vår underbara resa till Sunwing Resort Bangtao Beach, Thailand.

Vi hade två fantastiska veckor tillsammans på ett kanonbra hotell. Hotellet är opimalt för barnfamiljer, de har tänkt på allt! Allt från ramper, maten, underhållningen från stort till smått, människorna som jobbar till rummen. Det fanns absolut inget att klaga på.

Vi hann med mycket men ändå inte på vår semester, det blev många timmar i poolen, på miniland och på resturangerna. Vi hann dock med att göra två små utflykter, en med en longtailbåt och en annan till kaotiska Phatong.

Lollo och Bernie är ju en succé! I början var Alvin rätt reserverad men redan efter ett par dagar slängde han sig i deras famn. I Thailand har de även vännen Woody men han var inte lika frekvent besökare så han gjorde inte lika stort intryck. Nästan varje kväll var det först underhållning för barnen och timmen senare för de vuxna och barn som fortfarande höll sig vakna. För barnen så var underhållningen De tre små björnarna och farbror Grums, det var riktigt duktiga och så bra med barnen! För oss vuxna var det alltid en kvällsshow 21.00 där showteamat levererade en fullsäckad timme med bra musik som passade alla, allt från ABBA till rock.

Något som vi reflekterade över var att det var ett väldigt lungt hotell. Efter showen, runt 22, så stängdes allt ner och det blev knäpptyst.

I Bangtao fanns det inte alls mycket shopping, något som passade oss ganska bra faktiskt. Jag hade gått lös annars:) Det blev givetvis lite shopping men det var mest fotbollskläder, sjalar och lite annat smått och gott.

Vi träffade även på en familj som hade gjort en utflykt till Sunving Kamala beach och de blev inte alls lika förälskade i det hotellet. Där var det en väg mellan hotellet och stranden och det var inte lika fint som ”vårt” hotell.

Tack Andreas,Alvin och Adam för en fantastisk och minnesvärd semester.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tobias Larsson

    fina bilder 🙂 älskar Sunwing Bangtao, varit där 2 gånger och trivs otroligt bra där.
    Jättefin miljö som hotelet gjort, superfina pooler och alltid någon aktivitet både för stora och små.
    Man saknar det direkt när man åker hem.
    Det är synd att det är så pass dyrt och lång flygresa att man inte kan åka så jätte ofta