Kristin

Swedish House Mafia

Jag och min älskade Andreas var ju på årets (?!) konsert igår. Eller konsert går det nog inte att kalla det för. En show skulle jag mer säga. Otroligt mäktig med allt ljus,bild och fyrverkerier! Att de dessutom spelar grymt bra musik till gjorde det hela till en riktigt bra show!

Vi började kvällen på Resturang Rött i Vasastan men det såg tyvärr godare ut än vad det smakade. Därefter tog vi oss, tillsammans med halvs Stockholm vidare till Friends Arena. Jag har nog aldrig sett så mycket folk på en och samma gång. Allt från fulla små fjortisar, till raveare och pensionärer?! Helt galet men roligt. Alla var där av samma anledning. Ha roligt och lyssna på bra musik.

20121123-162827.jpg

Vi hade betalar dyra VIP biljetter men vi utnyttjade inte dem så pass mycket. Visst vi hade fler barer och så men eftersom VIP:en låg längst bak såg vi inte så mycket så vi satte oss på läktaren efter ett tag. Det var ännu mäktigare. Då såg vi ju allt. Vi kunde ju festa loss på läkaren också även fast vi mest satt ner och dansade med armarna;) Tant Kristin och Farbror Andreas!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.