Kristin

WeRFamily Food&lifestyle

Igår var jag och JennieWeRFamily eventet Food&Lifestyle! Ett, som vanligt, väldigt välordnat och trevligt event för oss bloggare!

Underbara barnboksförfattaren Johanna Westman, som förövrigt har skrivit favorit boken Första och Andra Mosboken, var konferencier och gjorde det riktigt bra.

Huvudsponsorer på plats var Ramundberget. Maria och Bitte var verkligen kanon på att marknadsföra sin anläggning och jag blev riktigt sugen på att prova på att åka dit nästa gång. Vi är ju annars bara i Sälen men nu är jag väldigt intresserad av att prova Ramundberget vid nästa tillfälle som ges.

20121118-132527.jpg

En annan huvudsponsor var Parelle Cosmetics där Alexis berättade massor av spännande fakta om dofter/parfymer. Han tog även död på ett gäng underbara myter såsom att man inte ska gnugga/ta på parfymen där man har sprutat på dem för att eventuellt förstöra molekylerna. Inte sant!
Bäst är det spraya parfymen på kläder och håret, om man vill att doften ska sitta i länge. Handlederna är också en bra placering. De har precis lanserat en ny hemsida där de erbjuder bl.a. personlig rådgivning via telefon ända till 21:00. Allt för att alla ska kunna hitta rätt doft till rätt tillfälle. Det gäller att hitta rätt favorit-doftfamilj och min är helt klart blommig. Jag tycker att den funkar till det mesta och jag känner mig alltid bekväm i det.

20121118-133035.jpg

Ett härligt gäng med storbloggare var även uppe på scenen och fick svara på ett gäng frågor i en form av bloggpanel. Väldigt kul att få höra dem prata också och inte bara se/läsa om dem;)

Tehuset Java var också på plats och där berättade trevliga Sofia kort deras historia samt berättade varför man från början hade mjölk i tekoppen, det var nämligen engelsmännen som var rädda att kopparna skulle spricka när man heller ner det kokande vattnet.

20121118-133203.jpg

I pausen fick vi smaka på deras underbara Lundablandning. Till det serverades det en ny favorit för mig, mördegskakor. Mums!

Det blev tyvärr inte så mycket mingel gör min del efteråt eftersom jag skulle vidare på farmors kalas men jag hann få en signerad exemplar av Johanna Westmans nya bok December. Riktigt lyxigt!!

20121118-133608.jpg

Goodiebagen var, som jag skrev tidigare, riktigt generös. Mina favoriter var Johannas bok December, leksaksmuffins+formar från Micki och ett paket från Parelle som innehöll nagellack från Essie och hand/fotkräm från L’Ooccitane!

20121118-133845.jpg

I påsen fanns det även Choklad och Olivolja från Änglamark,Pasta från Kungsörnen, Duschkräm från Barnängen, Ansiktskräm, Te från Tehuset Java, Playstationspelet Book of Spells, vantar från Vossatossar och lite annat smått och gott.

Tack snälla Loppi och WeRFamily för att jag fick gå på detta roliga och lyxiga event!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.