Amalia Löhv

Lär Dig Något Nytt



Vill du lära dig något nytt?

 

Med coronaviruset som sprider sig över hela världen och tvingar oss till ett tillstånd av självisolering är det nu en bra tid att ta tag i självutbildningen. Och det finns ingen brist på billiga eller helt gratis resurser som du kan få tillgång till från din soffa: online-kurser, podcasts, videor och e-böcker.

För att inspirera dig på denna självutbildningsresa har jag samlat några av de bästa resurserna jag känner till. Låt oss dyka in.

 

Online-kurser:

  • HubSpot: Gratis kurser i marknadsrelaterade ämnen och certifikat.
  • LinkedIn: kurser i allt från marknadsföring till skrivande och personlig utveckling. Det finns en kostnadsfri testperiod för en månad.

Videos:

  • TED: Du är förmodligen redan bekant med TED Talks, men om du inte är det, kan du titta på en mängd samtal från experter inom vilket område du kan tänka på. TEDs motto är ”idéer värda att sprida.”
  • 99U: Dessa videos från Adobe är inriktade till den kreativa branschen.

Podcasts:

  • Hardcore History: Dan Carlin dyker djupt in i historien. Och med djupet menar jag att varje podcast är över fyra timmar lång, men dessa timmar kommer att spenderas väl.
  • Rationally speaking: Julia Galef utforskar gränsområdena mellan förnuft och nonsens, troligt och osannolikt, och vetenskap och pseudovetenskap.

 

Lycka till!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.