Tvillingmorsan

5 saker att inte stressa över som småbarnsförälder

Jag stressar för mycket. Över allt & inget! Måste lära mig att hantera stressen bättre.

1.Det får vara ”stökigt” diskmaskinen måste inte vara urplockad, tvätten måste inte vara upphängd & alla kläder måste inte vikas in på en gång. Alla har det likadant, trots snitsiga Instagram bilder! 

2. Viktnedgång efter graviditet – Jag vill spy på alla som säger att det är ett måste att bli smal fort, att inte gå upp för mycket under en graviditet. Vem bryr sig? You have your kid. Be happy.. Och låt alla göra det i sin egen takt.  

3. På affären när det är lång kö med barnen i vagnen. Jag blir jättesvettig & stressar upp mig i onödan. Det är ju inte så farligt egentligen 

4. Att köpa det bästa & snyggaste till sina barn. Det bästa barnen har är du. Sen spelar det ingen roll om barnet har en jacka från H&M eller Zara.

5.Att man inte leker tillräckligt med sina barn. Bara du finns i närheten så är dom nöjda. Prata med dom & dom känner sig glada. Ingen press att vara den bästa mamman genom att hela tiden sitta på golvet & göra allt det dom gör.  

( Läs också • 8 saker som skiljer småbarnsföräldrar från vanliga dödliga) 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ullis

    Du har Helt rätt!! Våra twinnisar går på Fsk och vid hämtning kan jag lova att stressnivån prövas- i början, när de springer åt varsitt håll och inte vill ha ytterkläder på sig! men sen liksom lär man sig inte stressas av det heller trots att andra föräldrar som hämtar ett barn verkar ha det Så Lugnt och Enkelt medan vi ”leker” hela havet stormar! Du rockar- kom ihåg det!!