Tvillingmorsan

Nya locktången

Locktången jag va så förväntansfull över i torsdags är nu provad! Otroligt snabb leverans då jag beställde den på torsdagen. På fredag lunch fick jag ett sms att jag kunde hämta ut den på mitt postombud. TACK eleven. Leveransen gör verkligen så mycket när man beställer tycker jag.
100D5300

Borstade först igenom håret. Väldigt frissigt & trassligt. Delade upp håret & satt upp hälften i en tofs på huvudet.

Började med några mellanstora slingor & redan vid första locken blev jag så imponerad. Vilken grej!

100D53001

Jag hann göra ca halva håret innan vi skulle iväg. Men det gick fort, absolut ingen krångel eller trött i armarna som jag brukar kunna bli när man sitter & snurrar håret så länge. Allt man behöver göra är att sätta en slinga hår trycka ihop, så snurrar den in håret av sig själv. Den piper om man tagit en för stor slinga, Den gör 5 pip för att veta när locken är klar. Pip 1 = Vågigt hår till pip 5 som gör riktiga skruvlockar.

Så TUMMEN UPP för BaByliss Curl secret styler. Jag längtar tills jag får rocka mina lockar på barnens dop nästa helg. Eller jag kanske ska ha lockar varenda dag fram till dess nu när det va så enkelt att göra.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anki

    Hade oxå velat ha den locktången för att inte tala om vad min yngsta tonårsdotter vill 😉 men tyvärr är den för dyr för min plånbok :-/
    Ditt hår blev jättefint 🙂
    Kramar från Skåneland