Tvillingmorsan

BOOB – Tävling

Pictures8Jag älskar min AmningsBH ifrån BOOB! Jag har den rosa med prickar ! Den är guldvärd
när mjölkzombizarna ska ha mat på direkten! Så här beskriver boob den!

Amningsbh Fast Food är en mjuk seamless BH som sitter lika bra under både graviditet och amning.Den är smart och flexibel, i en smickrande och feminin design. Urringningen är djup med en liten spetskant, axelbanden stadiga och reglerbara med nickelfria detaljer. Kuporna öppnas enkelt med en hand.

Jag har haft min under hela graviditeten, är verkligen bra kvalité! Och den är  bekväm!
Och den kommer användas flitigt under amningsperioden! Måste köpa en till tror jag!
är inte alls nöjd med dom andra jag köpt!

Nu har jag fått turen att ge bort ett set med Bh och trosa värde 650 kr!

  1. Det du/ni behöver göra är Gilla boob design på facebook! 
  2. Kommentera detta inlägg att du är med och tävlar, samt skriv vad du tycker är viktigast med en Amningsbh!
    Dela gärna tävlingen om du vill! Instagram – Malinhedblom

 

Tävlingen avslutas på fredag 14/2 18.00! ( ALLA HJÄRTANS DAG VINST ♥)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sabine

    GILLAR!
    Viktigast skulle jag säga är komfort och smidighet. Att den ger rätt stöd och är smidig att använda, speciellt när man som oss som har två pluttar vill dubbelamma. Sen även för mig som har större bröst är det svårt att hitta en stabil BH, h&m och annat funkar inte. Har en amningsBH från boob som jag vet gör jobbet! Jag skulle verkligen behöva en till men de kostar ju en del 🙁 Sen att dessa är fantastiskt fina är ju en stor guldstjärna i kanten 🙂

    /Nybliven tvillingmamma

  2. Matilda

    Det sviktande självförtroendet behöver ett lyft!

    – Jag vill känna mig snygg och fin både för mig och min partner
    – Den ska sitta skönt under både graviditet och amning
    – Den ska kunna bäras under tighta toppar
    – Den ska vara enkel att hantera vid amning

  3. Sofia

    Jag är med och tävlar.
    Det viktigaste för mig är att mär jag viker undan för att få fram bröstet så vika allt ner under bröstet och så mkt som möjligt av bröstet kommer fram. Förklarar lite luddigt men hoppas du förstår 🙂 jag har nämligen problem med att det som vika bort pker tbx innan min son hinner greppa. Sen självklart att den är bekväm och ger ett snyggt lyft.

  4. Anna Larsson

    en bra amningsbh ska inte ha några onödiga sömar som trycker och skaver här och där. och den ska absolut vara lätt att ta av och på (öppna upp) med en hand när de är dags för amning.

  5. Johanna Forsberg

    Jag är med och tävlar! Väntar mitt första barn och skulle så gärna vilja känna mig fin med detta set. En ammningsbh ska vara bekväm, ge ett bra stöd, vara lätt att öppna och stänga med en hand och givetvis ska den vara snygg.
    Håller nu tummarna att turen är med!

  6. Natalie Svahn

    Jag är med och tävlar! Har nu ammat i 6 veckor och Boob amningsbh är definitivt skönast och bäst! Den ger bra stöd, sitter bekvämt (sover även med den) och den går snabbt och smidigt att få upp när mitt hungriga monster ska ha mat NU! De flesta andra har hårda metall byglar (eller hårda sömmar) på sidorna som böjer sig och gräver in! Önskar mig en till Boob bh för de behöver tvättas ofta! Med vänlig hälsning, Natalie & Leah

  7. Maria brandin

    Jag är med såklart, ammar tvillingar just nu så behåar går åt! Viktigast för mig är att den sitter skönt och är lätt att öppna och stänga 🙂

    Hoppas på tur , älskar bloggen för övrigt <3

  8. Camilla

    Vill va med och tävla 🙂
    Det är svårt att hitta bra amnings-BHar til stora bröst. Jag tycker det är viktigt att de är bekvämma, ger bra stöd, är lätta att öppna och stänga med en hand och minst lika viktigt att de är snygga så man får känna sig fin.

  9. ida

    Jag har gillat!
    Det viktigaste tycker jag är att den är bekväm. Och gärna att den ger stöd och håller formen. Jag har ganska stor byst och dem amningsbharna jag har töjer sig väldigt lätt vilket är tråkigt.
    Hoppas denna skulle funka bättre, håller tummarna! 🙂

  10. Ulrika Norberg

    Jag deltar 🙂
    Jag tycker att de superviktigt att den sitter bra i alla lägen man använder den, såsom natt som dag. Sen äre såklart plus i kanten om den är snygg oxå vilket denna amningsbh verkligen är :))

  11. Emma

    Oj herregud 72 konkurrenter! Fast jag gör en chansning för jag skulle verkligen vilja vinna. Är gravid i vecka 35 med andra barnet. Klart mycket roligare att köpa bebiskläder än ordentliga bra till sig själv. Jag minns ifrån min förra graviditet att jag hatade alla amningsbh:ar och enbart körde med amningslinne vilket i sin tur ledde till massa bök o knöl. För mig är detedärför viktigt med en bh utan massa krångel o kuddar o grejer. Den ska självklart vara bekväm och det ska vara lätt att hiva fram tutten (maten). Ett plus är ju om man får lov att känna sig lite fin också. Tack för en trevlig blogg och lycka till med knyttena!

  12. Emma | Tillvaron

    Jag vill vara med, har gillat på facebook. Jag har bf om elva dagar (iiiiiiiiih) så jag vet egentligen inte alls vad jag tycker är viktigast med en amningsbh. Men – jag har hört BARA bra om just den här Fast Food från Boob och har länge velat köpa en. Har bara gamla avlagda som jag fått av min svägerska, haha, så det skulle vara perfekt att vinna det här setet. Men jag tänker att det viktigaste ändå är att det är en bh som kan vara både skön att ha på sig, och som samtidigt får en att känna sig fin. Glad alla hjärtans dag! <3

  13. Angelina

    Ytterligare en tävlingssugen nybliven mamma 🙂

    Jag har testat flera olika och helt klart är ju bekvämlighet och funktion det som avgör vilen jag väljer när jag klär på mig men det gör ju absolut inget om man äger någon eller några som är så fina som denna från boobdesign så man kan känna sig vackrare får jag väl säga.

    Hoppas på vinst men grattis till vem som än vinner, den är riktigt läcker!
    Kram!

  14. Lina Eckerström

    Jag är väldigt gärna med ! Fick min andra dotter för 3,5 månad sen 🙂
    Viktigast för alla BH´ar är att dom är bekväma & har ett bra stöd. Förminskade mina bröst för 10 år sen och är väldigt kräsen med Bh´ar sen dess efter att aldrig kunde hitta en bekväm innan det.
    Plus i kanten är det ju såklart om den är fin som denna aminings-bh.

    Gillar på facebook – Lina Eckerström

    Ha en fin dag & stort grattis till dina fina barn.

  15. Emelie

    Jag är med! 🙂 En amningsbh ska sitta bra och göra det lätt att amma utan att krångla en massa.. Samtidigt vill man få känna sig fin även om man nyligen blivit mamma så den ska såklart se bra ut.

  16. Sophie Bakke Engström, 8-barnsmamma & doula

    Vilken underbar tävling! Håller tummar och tår, vore verkligen härligt att vinna nya underkläder. Jag ammar vår minsta flicka och är i behov utav en ny amningsbh.
    Viktigt för mig då det gäller en amningsbh är att den är mjuk, stretchig och skön, att den inte skaver och att den är utan byglar. Att den inte blir sunkig efter ett par tvättar. Boob har ju så snygga amningsbh:ar! Härliga färger och bra kvalité!

    Mvh Sophie

  17. Matilda Thorén

    Hej Malin tack för en fin blogg. Jag vill vara med och tävla, jag har gillat sidan på FB. Själv väntar jag mitt första barn med BF 16 februari -14. Jag skulle definitivt behöva en ammningsbh jag har en som korvar sig i sidorna och är inte alls skön eller fin för den delen. Jag har varit inne på Boobs hemsida många gånger och spanat på denna utsöta amningsbh. Eftersom att jag själv är en newbie så får jag skriva vad jag tror är viktigast med en ammningsbh. För mig är det nog komfort – att den sitter skönt, smidighet – lätt att få fram maten och att känna sig lite fin – har liksom inte hittat så många snygga men denna är ju till och med fin! Väntar med spänning, Matilda!

  18. Maria

    Jag och mina två kompisar är med och tävlar ;).
    Det jag gillar allra mest med amningsbehån är att den är så smidig. Med ett klick så är allt på plats, samt att det finns inga bågar som trycker mot de två som redan är ömma. Det andra är att det känns som ett extra hudlager.

  19. Sanna

    Är med och tävlar! 🙂
    Det viktigaste med amnings-bh tycker jag är att den sitter skönt och bekvämt men sen ska den även vara enkel att knäppa upp vid amningsdags.

  20. Emelie

    Jag vill tävla.

    Det viktigaste med en amningsbh är kvalitet. Efter fyra månaders användning dygnet runt och ett antal tvättar har mina nuvarande bhar blivit fula (noppor & missfärgningar) och uttöjda. Det praktiska och bekväma med en amningsbh måste hålla i sig – länge!

    Ps. Så Sjukt söta bebisar du har =)

  21. sara Carlsson

    Jag vill vara med! Ligger just nu på BB i Falun med en nykläckt Ludvig som snuttar för fullt. Ett snyggt amningsset från boob skulle vara toppen!! ♥♥♥

  22. Sandra

    Jag är gärna med och tävlar! Alltid kul med tävlingar.Hann dessutom inte med att köpa någon amningsbh,då min lila kille valde att komma ut 10v för tidigt.

    Det viktigaste med en amningsbh tycker jag är:

    1. Att den ska sitta bra och vara bekväm, självklart!
    2. Gärna snygg design, så man kan få känna sig lite fin trotts att man nyss fött barn
    3. Lätt att få på och av
    4. Gärna justerbara band

  23. Johanna - Mamma till Melissa & bebis i magen

    Åhh jag vill så gärna bli den lyckliga vinnaren!!

    När jag tänker på en amningsbh är det främst bekvämlighet jag söker! Den ska ge bra stöd och fylla sin funktion! Men man får inte glömma utseendet! Jag vill känna mig fin under också!

    Jag skulle känna mig vacker i en boob amningsbh!!

    Tack för en fin blogg!

  24. Pernilla

    Det ska vara skönt och bekvämt att amma
    Det gör under för en sömnbehövande mamma
    Som timma efter timma erbjuder tröst
    Öppnar sin famn, knäpper upp och ger sitt bröst
    Att få ge allt till sitt barn, bilda ett band
    Att möta dess blick och känna varma fingrar i sin hand
    Behovet ibland – få känna sig snygg
    Gör att man som partner mår bra och är trygg

    Haha! Ett rim! Tvåan på väg och jag gillar redan boob! Önskar mig deras fastfood mest av allt!
    Kram!

  25. Alisa

    Har gillat på fb. Heter där: Loppis Lisa

    Det viktigast jag har märkt med en amning bh är att den
    precis som du skriver ska vara lätt att ta fram brösten när
    Barnet vill äta 🙂 dem små liven har ju svårt att vänta så en
    Smidig bh är viktigt. Sedan tycker jag om när dem är snygga
    Precis som dessa men dem ska också vara bekväma att man
    Kan ha dem hela dagen.

  26. Kristina streel

    Jag är med o tävlar! Viktigt för mig är att en amningsbh är mjuk och inte trycker så man får stockningar men samtidigt stabil.
    Det ska vara lätt att med en hand öppna och stänga luckan. Det är ju ett plus om den är snygg med!

  27. Mikaela Johansson

    Jag vill vara med och tävla. Gillat sidan sen långt tid tillbaka.
    Viktigast med en amningsbehå är att den sitter bekvämt hur man än rör sig, i vilken ställning man än står, sitter eller ligger. Och att det är lätt att öppna och stänga med bara en hand. Ett stort plus om den är snygg oxå 😉

  28. Hanna

    Jag är med och tävlar 🙂

    Just nu när brösten växer så det knakar och ömmar så tycker jag det är skönare att ha bh utan bygel som inte trycker på. Detn ska vara lätt att knäppa upp/dra åt sidan så att det blir lätt att ge bebisen mat. Tycker det är kul med fina färger, känner man sig fin under så känner man sig fin utåt också 😀

  29. Mikaela

    Jag är med och tävlar!
    Jag tycker det viktigaste i funktionen är att den sitter bra, är flexibel när brösten förändras i storlek samt är bekväm nog att ha på sig dygnet runt. Estetiskt sett så ska den kännas lagom fin, inte som farmors bh och inte synas för tydligt under tajta tröjor. Konsten är att känna sig fin och bekväm samtidigt! Tror jag hade gjort det i underkläder från boob!

  30. Matilda

    Åh, är med! Vill så gärna ha ett sånt här set trots tunn plånbok! 🙂

    Gillar på fb (Matilda Pettersson).

    En bra amnings-bh ska gå att knäppa upp enkelt med bara en hand och den måste vara mjuk och skön att ha på sig, inte skava eller sitta åt på något ställe. Den ska ge bra stöd men gärna vara lite flexibel så att den anpassar sig efter bröstens storlek som ju varierar lite när man ammar 🙂 Och självklart är det ett stort plus om bh:n är snygg!

    Kram Matilda

  31. Maria Bjursten

    Jag är med och tävlar!

    Viktigast tycker jag är att den sitter skönt, trots att brösten varierar i storlek beroende på hur mycket mjölk de innehåller för stunden och inte ger mjölkstockning, vilket jag har haft en som gjorde 🙁

  32. Anna

    Åh, är med och tävlar. Har gått igenom två relativt täta graviditeter och ammat båda pojkarna mer än länge. Har dock varit för dumsnål för att lägga pengar på en ordentlig amningsbh och nöjt mig med billigare varianter. Så håller därför tummarna stenhårt att jag vinner en här, för att i framtiden minimera risken för extremt hängande bröst, vilket enligt mig är dess viktigaste egenskap, alltså hålla tuttarna någorlunda på plats. Det är lätt att vara efterklok : )

  33. Anna-Karin Wikström

    Jag vill vara med och tävla! Jag har precis köpt min andra amningsbehå ifrån Boob och har fullständigt fastnat för den sköna kvalitén! Viktigt är också att jag känner mig fin och att den torkar snabbt efter tvätt eftersom den behöver tvättas ofta för att inte lukta sur mjölk….

  34. Jessica Andersson

    Jag är gärna med ock tävlar!
    Jag tycker det viktigaste är att amningsbarnmorska:ar ger ett bra stöd samtidigt som de är bekväma och smidiga.

  35. Karin Isaacs

    Jag är med! Ammar just nu mitt andra barn. Mår just nu illa av mina fula gamla urtvättade amningsbh:ar! Måste därför säga att det är viktigt för mig att en bra amningsbh är inte bara bekväm och funktionell, utan också snygg!

  36. Malin

    Jag är med och tävlar!
    Väntar mitt andra barn i juli och skulle bli överlycklig om jag vann en amningsBH. Har så svårt att hitta då jag är väldigt smal runt om 65-70cm.

    Det viktigaste med Bhn är att den är skön, shar bra stöd och lätt att öppna och stänga vid amning.

    /Malin

  37. Sofie

    Jag är med och tävlar! 😀

    Jag har en liten plutt på tremånader här hemma och ammar henne fullt. Jag verkligen älskar boobs bh:ar! De sitter så bekvämt och materialet är verkligen behagligt mot huden! Innan jag ”fann” boob så hade jag mjölkstockning tre gånger där febern steg och brösten ömmade något otroligt men efter att jag började använda boob så har jag inte haft mjölkstockning! Det känns riktigt skönt eftersom man blir helt golvad av det!
    Tummen upp för boob! 😀

  38. Emma Höglund

    Jag söker fortfarande efter den perfekta amningsbhn och denna verkar få högst betyg av många. Jag tror att detta kan vara det jag söker efter och jag är därför med och tävlar och hoppas på vinst.

    Jag tycker att den perfekta amningsbhn ska ha grym komfort, passform, support och vara praktiskt och även ha en snygg design.

  39. Anna Eliasson

    Jag älskar Boob och vill gärna vinna!!
    Det viktigaste med en amningsbehå är att den sitter skönt och självklart att det går snabbt när det är matdax:)

  40. Marlene - gravid med tvillingar

    Jag är med och tävlar!:) under min första graviditet använde jag amningsbh från hm, men dem var inte bekväma. Skulle verkligen uppskatta att få pröva från boob, då det är viktigt med skön bh:-) så jag vill såklart jättegärna vinna!!:)

  41. Jossan Elsas mamma

    Klart jag är med och tävlar!!!!
    Det bästa med en amningsbh är att den går snabbt att öppna när Elsa är superhungrig:) Samt att den är snygg så mamman kan känna sig fin.

    Skulle gärna vilja ha detta fina set, snyggt som tusan!
    Kram Jossan

  42. Tina Carlström

    Gillar och delar tävlingen på min FB, Tina Carlström.
    Jag tycker det är viktigt att den är mjuk och sitter bra. Den får inte skära in i huden och inga hårda och obekväma sömmar får finnas. Jag har väldigt känsliga bröst och för mig är det jätte viktigt att den är mjuk. Har tittat på denna bh länge och önskar jag har möjlighet att testa den 🙂
    Kram Tina

  43. Nadja

    Vilken superbra tävling! : ) Det jag letar efter i amnings-bh nu inför tvillingarna är en bh som är utan byglar, men som ändå ger riktigt bra med stöd och även en fin form. När jag tittar tillbaka på när min son var riktigt liten så ser min byst ut som två trötta strutar haha. Använde då billiga bh-ar från H&M. Funkar säkert bra på många, men inte på mig. Så ÅÅÅ va glad jag skulle bli att prova Boob designs!

  44. Camilla Ivarsson

    Jag är med och tävlar!
    Det viktigaste med en amningsbh tycker jag är att den inte bara är bekväm, utan även snygg! När den stora fina magen är borta och det endast finns ett mjukt sladder kvar så är det viktigt att få ha lite snygga underkläder så att man kan känna sig vacker även under tiden som man ammar och inte kan använda sina vanliga underkläder. Sen är det självklart viktigt att tyget är så pass tjockt och stadigt att bröstvårtorna inte syns igenom, det är min mardröm(!), som jag tyvärr upplevt med två av de amningsbhar jag köpte när jag fick mitt första barn. Dessa blev därmed aldrig använda och åkte i soporna istället.

  45. Krista

    Härligt med en till tävling, är gärna med och det som jag tycker är viktigt med en amningsbh är att den sitter bra och att även att den är säng och fin.

  46. Emma

    Så kul med tävlingar, jag är absolut med och tävlar om denna underbaringen!
    Vad jag tycker är viktigt med amningsbh. Jag har själv ingen erfarenhet av just det, väntar mitt första barn i början av maj. Men prio 1 – bekväm. Obekväma bh.ar är ingen hit. Så fort jag kommer hem efter vatt ute så tar jag av mig min bh direkt, (frihet) 😉
    Har svårt att hitta den rätts bh så vill inget annat än testa denna skönheten. Sen ska det såklart vara smidig. En vrålhungrig bebis har ingen lust att vänta på att mamma ska knäppa upp en seg bh.
    Att den är fin är också ett stort plus, bara för att man är nybliven mamma behöver inte det betyda att man ska gå runt i ”fula” underkläder. Nej nej, vi ska vara minst lila snygga och sexiga som andra 😀
    Nu blev detta en hel historia men som sagt prio 1 är bekvämheten

  47. Sandra .- mamma till twins

    Jag är med och tävlar 🙂 viktigast för mig är att en amningsbehå är bekväm och enkel att hantera 🙂 har tvillingar sen innan och väntar nu en enling, och ser fram emot att få köpa en massa sköna plagg att bosätta mig i tills den lille kommer 🙂

    Med vänlig hälsning sandra

  48. emlan

    Jag vill gärna va med och tävla!! 😀
    Jag tycker det viktigaste med en amningsbehå är komfort och att den är lätt att öppna med en hand samt att man ska känna sig fin också :):)

  49. Emelie

    Åååååååhhh… 🙂
    Jag är med och tävlar 🙂
    Det viktigaste med en ammningsbh tycker jag att den ska vara bekväm, och enkel att öppna då de små alltid blir så jätte vrålhungriga på sekunden 😉 sen är det ju ett plus om den är snygg, man vill ju fortfarande vara lite fin även om man är trött och sliten både för mannen och sig själv 🙂 väntar en liten gosse i mitten av Juni, och har inte ännu köpt någon ammningsbh så skulle vara super roligt att vinna en 🙂
    Kram och lycka till med dina supergulliga småttingar 🙂 ♥️ /emelie

  50. Daniella

    Jag är självklart med och tävlar!
    En snygg amningsBH låter som en dröm.
    Det viktigaste för mig är att den sitter bra, även om man har stor byst, håller formen i tvätten och att axelbanden inte skär in.
    Väntar på en oplanerad nummer 3 och det vore super att få ha lite fint under!

  51. Elin Sundberg

    Jag vill tävla!

    Tycker det viktigaste med en amningsbh är att den är bekväm utan en massa sömmar som skaver. Den ska både kunna användas under dagen och natten. Det som är ett nackdel med dom flesta amningsbhar är att dom ofta är ganska tråkiga. Därför skulle jag gärna vilja ha en amningsbh från Boob som både är snygg och bekväm. Varför ska man inte få känna sig lite fin under även om man ammar

  52. Emma

    Jag är med och tävlar!
    Det jag tycker är viktigast är att den är skön och sitter bra men man vill även kunna känna sig fin. Och tyvärr så är dessa tre väldigt svåra att hitta tillsammans om man har lite större byst, men det upplever jag att BOOBDESIGN har lyckats med! Det är även oerhört viktigt att det är lätt att öppna när barnet är otåligt. Vore underbart att vinna en ny amningsbh då dom jag har börjar bli välanvända efter 8 månader 🙂

  53. Johanna Fernandez

    Åhh jag skulle bli överlycklig!! För mig ska en amningsbh såklart vara bekväm och ge bra stöd MEN jag vill fortfarande att den ska vara fin att titta på! Man känner sig kanske inte så het när man väntar och fått barn (jag hatar båda delarna) och visa sig för maken är värst.. Ett snyggt och praktiskt bh set kan hjälpa såå mycket på traven!

    Håller tummar och tår!!
    Tack för en fin blogg!

    Vänligen
    Johanna – blivande 2 barns mamma!

  54. Emma K

    Jag vill tävla! Har BF idag för mitt första barn, så skulle var perfekt med detta set! De behåar jag provat är antingen obekväma med plastbyglar i sidorna, tråkiga eller får brösten att se ut som strutar. Denna behå verkar vara raka motsatsen till det! Alltså vill jag gärna vinna detta supersnygga rosa set, som förhoppningsvis också är bekvämt och anpassar sig efter bröstens form.

  55. Sona

    Jag är med 🙂

    För mig är det viktigt att bh-n sitter bra, klämmer ej här och där (därav bidrar inte till mjölkstockning), belastar tyngden utan att kännas i axlarna OCH (mycket viktigt) att man lätt kan öppna för amning med en hand när det hungriga barnet håller på att hoppa ur mammas armar. Efter långa och täta amningsstunder dag och natt.. det skadar inte heller att känna sig någorlunda fin i något vackert!

  56. Jessica Olofsson

    Gillar Boob sedan länge.

    Skulle bli så lycklig om jag vann.

    Det viktigaste är att den är bekväm och skön för man ska ju praktiskt taget bo i den. Iallafall om man som jag har mjölkproduktion likt arla och milko.

  57. Emelie

    Är gärna med och tävlar 🙂

    Varför jag skulle vilja vinna är för att kunna ha en bekväm och smidig bh. Har bara en enda som går att använda för tillfället, byter jag så får jag mjölkstockning. Har tänkt att köpa liknande, men har avstått då jag känner att jag egentligen inte har råd. Så det skulle vara superkul att vinna ett set så man slipper den säckiga ”tant-bhn” från lindex som är den enda jag kan ha.
    Håller tummarna och hoppas 🙂

  58. Anna L

    Jag är med och tävlar!

    Viktigast är få känna sig som ett under medan man är funktionell, praktisk, bekväm, snabb, smidig och bra skön kvalitet med sina underverk alla timmar på dygnet

  59. Linda

    Vilken lyxig tävling!
    Det viktigaste är att min BH skall sitta skönt både under sömn, amning och ”bröstförändringen” som man får under tiden man ammar! Kram L

  60. Vanessa Mac Pherson

    Jag är med och tävlar 🙂

    Och varför?
    Det är säkert en jätteskön bh att ha på sig och nog mycket smidigare när man tex är ute och behöver amma och det Inte finns amningsrum.
    Velat ha en länge nu, men har tyvärr inte råd.. Så klumpiga sportbhar pryder mig just nu!

  61. Helena

    Jag väntar nu mitt andra barn och vill såklart vara med och tävla, gillar såklart sidan på fecebook.
    De viktigaste med en amnings-bh är att den ger ett bra stöd och är bekväm, brösten går igenom stora förändringar under en graviditet och en lång period av amning och att då ha en bra bh som håller måttet är väldigt viktigt. En snygg amnings-bh är svårt att hitta och de vore himla roligt att vinna.

  62. Nathalie, mamma till Alissa

    Är gärna med och tävlar 🙂 Gillar på facebook!

    För mig är det viktigaste att bhn är mjuk och skön men ändå ger bra stöd. Sen får den gärna vara snygg såklart! 😀 Hoppas på tur då ekonomin är dålig men brösten skriker efter en bra bh! 🙂

  63. Kim

    Jag vill vara med! Älskar BOOB!

    Det viktigaste med en amningsbh är att den är mjuk, flexibel och går att knäppa upp med en hand. Mjuk så att den inte skaver nånstans, flexibel så att den växer och krymper i takt med brösten vars storlek skiftar berodende på när man ammade sist. Enkel att få upp när man trött famlar omkring i mörkret med en hungrig liten bebis på armen som vill ha mat NU. Allt det har Fast Food. Sist levde jag i bh:n från mitten av graviditeten tills dess att min son var runt ett år. Jag slet verkligen ut den så nu när det snart är dags för en ny är detta en supervinst!

  64. Ulrika

    Älskar boob’s amningsbh! Det är den skönaste bh’n jag någonsin har haft på mig, så skön att nu ca 6 månader efter att jag slutat amma fortfarande använder den. Så det viktigaste med en amningsbh är att den är bekväm, vilket boob verkligen är! Jag vill vinna en till min kära vän (och min sons faster) som nu äntligen är gravid efter många års kämpande. Hon är verkligen värd det bästa! Håller tummarna!

  65. Louise

    Jag är med och tävlar!
    Detta är något som jag verkligen vill vinna. Har letat efter en bra amningsbh och här verkar den vara.
    Jag tycker det är viktigt att den är mjuk, skön och smidig. Sen att det kommer en som är snygg är väl på tiden.
    Bara för man ammar så behöver de inte vara tråkiga, det kan väl vara en Bh som man kan känna sig snygg också samtidigt som den är bekväm och praktisk.
    Tack =) //Louise

  66. Linda Otterbo

    Jag är med.
    Det viktigaste med en amningsbh är att det är bekväm, lätt att öppna och bra stöd. Sen är det inte negativt om den är snygg.

  67. Sophie Bakke Engström

    Åh vilken underbar tävling! Jag är gärna med! Är i stort behov utav en ny amningsbh, dessvärre unnar man sig sällan något nytt. Jag ammar vår minsting och det skulle kännas som lite vardagslyx med en ny snygg bh, finns ju så härliga färger! Viktigt för mig är att ha en amningsbh som inte skaver, den ska vara mjuk och stretchig, utan byglar. Den ska hålla länge och inte bli sunkig efter några tvättar.
    Håller tummarna!
    Med vänlig hälsning, Sophie

  68. Josefin

    Jag är med! 🙂
    Jag tycker att det viktigaste med en amningsbh är att den sitter skönt, att det är lätt att amma med den och att man tycker att den är snygg 🙂

  69. Emilie

    Vill vara med! De här är ju såå fina!! Det känns ju extra lyxigt! Annars tycker jag det är viktigast att de är bekväma o klara de förändringar som brösten gör!!
    Gillar på Facebook!!

  70. Nina Öhman

    Jag är med och tävlar!

    Det absolut vikigaste tycker jag är bekvämligheten! Sen måste den naturligtvis ge ett bra stöd, vara enkel när det är matdags och är den sen också snygg får den 10 av 10 poäng

  71. Hanna

    Jag är gärna med!

    Jag tycker att det är viktigt att den sitter skönt och att den helst är bygellös då jag alltid sover med den. Sen ett plus är ju om den är snygg 🙂 har aldrig ägt en snygg bh så det är ju på tiden!
    Kram Hanna

  72. Frida

    Hej! Jag är med och tävlar! Vi väntar vårt första barn och jag skulle bli så glad av att vinna en amningsbh. Eftersom jag är helt ny inom detta området så vet jag varken vad man ska ha eller inre. Men dom amingsbh jag har kollat på har varit himla tråkiga, ser bara ut som en vanlig bommulstopp, oftast är dom bara vita eller svarta . Jag som tycker om att ha lite roliga underkläder skulle verkligen uppskatta att vinna ett sådant här set! Dom ser ju otroligt bekväma ut med och det är ju viktigt! Håller tummarna att detta ska bli min första amingsbh! Kramkram

  73. Emma Olsson

    Jag vill gärna vara med att tävla! Är gravid med tvillingar och detta är min första graviditet. Tycker att det är en djungel med amningsbhar, det viktigaste för mig är att den sitter skönt och är lätt att använda. Sedan att den är fin gör ju amningen lite roligare och att man känner sig lite mindre som en mjölkande ko 😉 Speciellt när det kommer vara två små skruttar som vill ha mat.

  74. Malin

    Jag tycker att smidighet och komfort är absolut viktigast, men att denna bh är SÅ snygg gör bara saken bättre. Den ska vara bra i passformen och sitta snyggt på alla olika kroppsformer och storlekar. Denna vet jag att jag hade kunnat känna mig bekväm, snygg och till och med sexig i. Skulle vara så kul att vinna en!

    Malin, blivande mamma till en liten flicka.

  75. Anna

    Jag tycker det viktigaste är bekvämligheten, jag har en ifrån ett känt stort märke som är så himla obekväm slaver in i huden och gör jätteont. Skulle verkligen behöva en mjuk och fin amnings bh tills när lilltjejen kommer. 🙂

  76. Millan

    Jag är med och tävlar!
    Det jag tycker är viktigt med en amnings BH är att det sitter bra under tiden man ammar. jag har testat mååånga olika modeller som sitter bra men så fort det ska ätas så blir den obekväm och sitter inte alls bra. Jag har fortfarande inte hittat den rätta men hoppas på att denna från BOOB kan vara det!

  77. Marielle

    Jag är med! Jag tycker att det viktigaste med en amnings-bh är att den sitter bekvämt, att den är snygg, och att man kan sova med den! Det ska ju också vara lätt att langa fram brösten när den lilla vill äta 😉 Håller tummarna!!!