Sarianne

Lucka 20 hos Sarianne – övernattning på ”Alfons hotellet”

Så här ett par dagar innan jul börjar iallafall jag och längta efter en tid av lugn och ro, mysiga promenader och bara vara, njuta av tiden med nära och kära.

I dagens lucka så får du möjligheten till just lugn och ro och koppla av med någon du gillar extra mycket.

Dagens vinnare vinner nämligen en övernattning i dubbelrum för två personer inklusive stor frukostbuffé på ”Alfonshotellet” Rica Talk Hotel.

alfonshotellet

Jag har själv bott på det hotellet och frukostbuffén är verkligen magisk, det finns allt och lite till, himmelsk!

På det här hotellet trivs barnen som allra mest, om jag hade vunnit hade jag valt att ta med min femåring som dels älskar att bo på hotell men även som är ett ritkigt fan av Alfons.

På “Alfonshotellet” hittar du Alfons lekavdelningar med bland annat Alfons kök, minibio och teaterscen med utklädningskläder. På hotellet finns rum med plats för hela familjen,  restaurang, bar, gym samt garage. Här kan barn och vuxna koppla av, umgås och övernatta en eller flera nätter på ett klart annorlunda hotell. Överraska barnen och checka in hos Alfons!barnvänligt hotell

alfonshotellet rica

För att delta i den här tävlingen följer du instruktionerna och lämnar en kommentar. Alla tävlingar mellan den 20-24/12 pågår fram till 31/12 vid midnatt. Nya året firas genom att publiceras fyra kommande lyckliga vinnare. Dessa fyra kommande vinnare publiceras på bloggens facebooksida samt bloggen, vinnaren tar själv kontakt med mig via mail. Lycka till!

  1. Vilket av mina inlägg kring pyssel med barn eller experiment med barn har gett dig mest inspiration att testa hemma? Lämna en länk.
  2. Dela inlägget på facebook!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Farmor Margaretha

    Jag gillar alla dina pedagogiska tips då jag själv är verksam inom samma bransch har jag använt mig av allt, det jag gillar bäst är dock russinhissen, Roligt för både stora och små!
    Jag skulle ge vinsten till min son och fru så farmor får vara barnvakt åt min guldklimp så egentligen känns det som en vinst för mig iallafall:)

  2. Jennya Johansson

    Jag uppskattade att läsa och se bilder om er dekoration inför Halloween! Mycket som man kan göra själv med små medel. , och som är roligt för både barn och föräldrar.

    Jag gillar på FB och har delat såklart
    https://www.facebook.com/jennya.johansson.52

    Motivering:
    Två energilös arbetsnarkomaner-
    Som knappt orkade bära in julgranen-
    Behöver miljöombyte efter julens stök-
    Och framförallt efter tjocka släktens besök!
    Ett hotell anpassat till Dexter som på allt gillar att klättra-
    Kommer för oss föräldrar att vistelsen underlätta!

  3. Pernilla W

    Hej,
    ja denna tävling vill jag absolut vara med i :) Vore underbart att få resa bort med familjen ♥
    1. Detta experiment vill jag testa med min kille som nu går i förskola och har blivit väldigt intresserad av siffror och bokstäver :) http://blogg.loppi.se/sarianne/2013/09/06/hitta-skatter-i-isen/ Nu väntar vi bara på att vintern ska komma så att det kan bli frysgrader ute ;)
    2. Har delat denna tävling offentligt på min fb sida så att fler kan hitta till din blogg :) https://www.facebook.com/pernilla.wamsjo/posts/10201414555861777

  4. Ingela zackrisson

    Jag glömde berätta idag när ja träffa dig att vi hade gjort dina granar idag. Barnen var helt otroliga på hur dem pyssla ihop dem. Dem ska ja verkligen ta med mig i framtiden. Ja delar:)) Kram

  5. Anna - MammaHelaVeckan

    I höstas införde vi ”vetenskaps tisdag” hemma hos oss. Då jag var hemma med en ettåring och femåringen enbart fick 15 timmar på dagis, var vetenskapstisdagen ett sätt att göra en dag i veckan lite mer pedagoisk. ge den lite extra mening. Efter googlande på diverse expriment för små vetenskapstörstande barn så hamnade jag på din sida, på ”Flyter/sjunker” (http://blogg.loppi.se/sarianne/2012/09/30/flyta-och-sjunka/). Det blev en hitt, och satte standarden för kommande vetenskapstisdagar.

    Delat på FB har jag gjort.

  6. Angelica

    Ååååh jag älskade ditt tips med garnbollarna, har många gånger velat göra detta, men jag har aldrig tagit mig i kragen till att göra det, men imorgon då sonen är pigg igen så ska jag se till att fixa några och hänga upp på hans rum -Tack för tipset!

    Jag delar på facebook/Angelica Brpoman

  7. Fröken M

    Det här är en vinst som skulle göra Viggo vild av lycka, och mig med för den delen !
    För vem vill inte bo på hotell, mysa och äta underbar frukost ?
    Har vi turen att vinna ska vi passa på att besöka vänner i storstan.
    Det skulle vara ett riktigt ”äventyr” om man får tro viggo…

    Det här är VÅRT favorit pyssel ! http://blogg.loppi.se/sarianne/2013/09/24/pyssel-flygplan/

    Gillar och delar på fb – michaela ambjörnsson.

    Sen är det väl bara att hålla tummarna stenhårt antar jag :)

    GOD JUL !

  8. Sanna

    Jag är absolut med och tävlar, för som ambassadör för hotellet så älskar jag det förstås! Vore underbart att få starta det nya året med en övernattning där, speciellt med tanke på att vi haft ett tufft år och gärna skulle lämna det bakom oss och börja om på nytt med något positivt och kul som vi kan minnas länge.

    Du har otroligt många roliga och inspirerade tips, och många skrattade jag gott åt som exempelvis muggtelefonen (http://blogg.loppi.se/sarianne/2013/07/19/muggtelefon/#respond) som jag glatt minns ifrån min egna barndom. Den skulle jag gärna testa på med mitt bustroll här hemma, vi blev också mycket sugna på att baka med marsipanfigurer (http://blogg.loppi.se/sarianne/2013/12/01/forsta-advent/#comments) något som jag faktiskt själv heller aldrig har gjort.

    Har delat inlägget offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

    Kram Sanna

  9. Mamma i Stan

    Åh vilken toppentävling!

    Som vi längtar efter att få busa och hänga med bara familjen efter all jobb- och julstress
    efter hektiska dagar, bråttom, planera, skynda, måste hinna så blir man lite less.

    Skulle vilja stänga av övriga livet för en liten stund och bara njuta av mina kära
    sova i skönsäng, äta gott, leka, att få vinna skulle vara en ära.

    Så nu håller vi alla tummar och tår att vi ska få besöka Alfons hotellet för en första gång
    så kan vi få drömma efter att få ta en rejäl sovmorgon, en riktigt lång.

    http://blogg.loppi.se/sarianne/2013/12/11/pyssla-med-papper/
    här är mitt favoritpyssel, att pyssla med papper, gillar att det är så enkelt och att man inte behöver handla så mycket för det. Jag tog i alla fall papper jag redan hade, det blev jättefint.
    Har delat på FB, som Felicia Geire.

  10. Johanna Wallinder

    Det pyssel som gett mig/oss mest inspiration är girlangerna ni satte upp mot väggen i olika pappersmotiv. Jag hade grubblat och tyckte det fattades något vid bordet där vi ska sitta och äta julmaten men nu är det löst tack vare dig! Jag och min äldsta son har klippt och klistrat i massor och har haft det jätte skoj och fint blev det! Ska bli spännande att höra vad gästerna säger! :-) <3

    Snacka om att tävlingen passar bra just nu då jag och barnen rotat fram gamla kassetter från när jag var barn och bland dem så är Alfons Åberg det absoluta favoriten som vi lyssnar på nästan varje dag nu! Vilken suprise om jag vinner!! :-D

    Gillar/Delat på Fb. Johanna MM Wallinder

    God Jul /Johanna