Sarianne

Pyssla med papper

Ett fint pyssel med barn är att göra pappersgirlanger.

De större barnen klarar det här helt på egen hand och det frukar bli väldigt många metrar som produceras. Mindre barn kan behöva en hjälpande hand.

Klipp ut en bunt med pappersremsor, några centimeter breda och cirka 15 cm långa (lite beroende på hur stora länkar du vill ha. I den här girlangen användes tio olika färgglada papper med geometriska mönster och blommotiv.

Med den julinspiration som råder just nu så passar jag på att tipsa om att använda papper med julmotiv eller inslagspapper istället så har du en fin juldekoration.

Gör så att du formar den första remsan till en ring och lilla ihop den, nummer två trär du genom den första och limmar sedan ihop den med och så vidare tills du har fått önskad längd.

Det här är ett pyssel som går snabbt och smidigt, effekten av dekorationen är klart värt det enkla jobb som krävs. Barnen älskar att ha en varsin pappersgirlang i sina rum.

pappersgirlanger

pyssla med papper

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna Wallinder

    Va fint!! :-) Bra inspiration till mig just nu. Nu vet jag vad jag ska sätta över ett matbord där vi ska äta julmaten :-) Tack!