rebeccadufwall

Rebecca Dufwall

Annons

AUTUMN favorites! 

Alla dessa fina höstkläder som finns att köpa nu gör mig galen! Speciellt den lite mer sportiga stilen, så snyggt. 

Detta är mina favoriter som snarast ska få flytta in i min garderob! 

Kolla bara settet med topp och kjol, hur snyggt? En bombajacka och ett par sneakers till det! 


Kjol och topp | Bombajacka | Sneakers (adlinks)
 

Kommentera (2)

Kommentera

 1. M

  De ska stå överst i inlägget att det är reklam, tydligt. Sånt här kan anmälas :) gäller på instagram också. Du kanske inte vet om det?

Se fler...
Annons

Vår hund Envy!

Någon av er här inne ville veta lite mer om vår hund!

Vår hund heter Envy och han är en renrasig Amstaff. Envy är 8,5 år gammal!
Han syns inte så mycket här inne och då kanske ni undrar varför, han tycker inte om kameran haha! Vänder alltid bort ansiktet och ser ledsen ut men några fina bilder har jag allt på honom. Har har tom. ett eget fotoalbum här hemma som jag gjort, det är kul att ha den dagen han inte finns längre!

Våran hund får inte sova med oss i sängen, jag tycker inte det är känns fräscht och jag är så rädd för fästingar. Han har en fåtölj från IKEA som han sover i, precis utanför vårt sovrum, han har alltid tyckt om att sova i soffor och fåtöljer så vi köpte en begagnad ektorp fåtölj som han sover i på nätterna. Där trivs han riktigt bra, förutom på högsommaren när det är varmt, då vill han bara sover på golvet som är svalt!

På nedervåningen har han ett fårskinn att sova på, inte heller här nere får han ligga i soffan eller fåtöljer. Det finns nog att städa ändå haha! Han trivs bra på de ställen han har att sova på.

Envy vistats endast i hundgården då vi ej är hemma eller har gäster som är på besök som är rädda för hundar! Han trivs bra där ute och kan krypa in i en liten koja med filtar om det skulle bli kyligt att vara ute. Under höst och vintertid klär vi alltid på honom ett fodrat täcke och skulle det bli riktigt kallt får resten av familjen hjälpa oss att släppa in honom när vi ej är hemma.

Jag älskar vår Envy men efter honom blir det ingen mer hund på ett tag! En valp kräver så mycket mer tid och planering och just nu finns inte den tiden även om vi skulle vilja.

Såhär trött är han idag ↓


Och här nedan kan ni se ett urval ur hans egna album, feamöver ska de in nya kort med barnen men dessa har vi inte tagit oss för att framkalla ännu… 


Dessa blilderna är från 2008-2011! 

Självklart har jag mååånga fler men de är i datorn! 

 

 

 

 

 

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

New shoes! 

Jag älskar mina nya skor, så himla fina och framförallt bekväma. Jag trodde aldrig att jag skulle våga mig på dessa höga eftersom jag är så himla kort i rocken men det gick ju och blev inte alls så dumt, eller?  


Ni hittar skomodellen hos skopunkten

Kommentera (2)

Kommentera

Se fler...
Annons

Nicoles första dag på förskolan! 

Idag vart dagen med stort D! Både jag och Kim vart lite nervösa över dagen. 

Klockan slog halv åtta och det var dags att lämna barnen, Nellie på sin förskola och Nicole på sin. Kim hadebara gått ut ur dörren och hon hade mer eller mindre vinkat till honom, så lycklig jag blev när jag hörde detta! 

Dagen har gått kanon, hon har inte varit ledsen bara gnytt lite efter mig emellanåt men annars bra. 

Klockan slog 12:15 och det var dags föe hämtning, som jag längtat till att få hämta hem henne! Jag kommer in när barnen sitter vid matbordet och när hon får syn på mig brister allt. Hon gråter som jag hade övergivit henne utan att säga hejdå. Hon slängde sig i mina armar och klamrade sig fast, älskade lilla vännen! 

Måste jag säga att tårarn brände bakom mina ögonlock? 

Vi kramades och sedan blev allt bra! 

Och vet ni vad det bästa vart? Hon kramade en av förskolepersonalen hejdå! 

Mammahjärtat känner sig helt igen, hoppas på en lika bra dag imorgon! 

Kommentera (2)

Kommentera

Se fler...
Annons

REBECCA! 

Jag bjuder så sällan på kort på mig själv här i bloggen. Har så himla svårt att se mig själv på kort haha! Lite ovant men här får ni ett smakprov från dagens fotografering. Varning för galet dålig hållning hahaha! 


Kommentera (2)

Kommentera

  1. rebeccadufwall
   rebeccadufwall

   Åh tack :) önskade jag kunde dela med mig av tips! Jag är så dålig på att sköta om mitt hår :( Förr hade jag hårförlängning och knappt inget eget hår då det skavdes bort och jag alltid plattade det! Nu gör jag aldrig något med håret, det bara hänger där 😂 riktigt trist ibland faktiskt!

Se fler...