rebeccadufwall

Rebecca Dufwall

Annons

Favoriter från H&M 

Nu var det alldeles för längesedan jag la upp kläder här inne! Nu när alla höstkläder börjar komma in kan jag inte hålla mig från att börja fylla på inför förskolestaten. 

Mina favoriter från H&M som just nu är på är hem till tjejerna! 


Japp, grått och rosa får följa med ett tag till! 

Kofta | leggings | tröja | skor 

Kommentera (1)

Kommentera

Se fler...
Annons

Nellie 4 år ♡

I tisdags fyllde världens bästa Nellie fyra år! Min stora tös, som jag älskar dig. 

Som hon väntat på denna dag, i flera månader. Pirrig i magen! 

På morgonen gjorde vi iordning en frukostbricka, gissa om hon var lycklig som fick äta frukost i sängen? En lycklig tjej kan jag meddela! Vad hon fick i present av oss kan ni se i filmen nedan

Nellies födelsedag blev enkel och perfekt. När semestern är över väntar kalas för både, släkt, vänner och ett barnkalas som jag lovat att Nellie ska få ha! Då ska hon även få sin sista present av oss, vad det är får ni se då. 

Av mormor, morfar, farmor och farfar fick Nellie ett stort fint dockhus. Lyckligaste tösen i världen! När vi ger presenter försöker vi blanda nytta med nöje, vilket jag tycker är bra. Jag vill att man ska kunna uppskatta ett par skor lika mycket som en leksak! 

Kommentera (1)

Kommentera

Se fler...
Annons

Jag och mina töser! 

Idag vaknade vi på strålande humör, en pigg och glad Nicole klockan sju och en glad Nellie klockan kvart över NIO, ja det har aldrig hänt tidigare! 

Dagen var oplanerad men vi började dagen med städ, dammsugning och skura golven. Efter det tog vi tag i vår grisiga bil! Nellie hjälpte mig att skura inredningen medan jag dammsög, nu glänser den! Nu har vi skämts klart över hur skitig den varit… 

När vi var klara gjorde vi fika och satte oss i lekstugan för att fika. Så himla uppskattat av töserna, supermysigt! Fler fikastunder där inne helt enkelt. 


Mätta i magen packade vi in oss i bilen för en roadtrip. Jag tog med barnen på restaurang och sedan åkte vi till Leos (barnen ovetandes) och så glada när vi kom fram. Ett par timmars lek där innan vi åkte vidare till Stadsparken för glass och lek i parken! 

En dag i toppklass helt enkelt! Vi avslutade med varsin varmkorv innan vi satte oss i bilen för att åka hem. Båda somnade som stockar i bilen och ligger nu nerbäddade i sina sängar. 

Imorgon väntar nya äventyr! 

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Sista dagen på Öland! 

I lördags hade vi våran sista heldag på Öland. Vädret var på topp och vi bestämde oss för att ta en tur till Böda sand i goda vänners lag! Så himla längesedan jag var på den campingen, minns inte ens men så himla fint! 

Vi byggde sandslott och lekte i sanden ett par timmar innan vi lunchade och lekte en stund i lekparken på campingområdet. Efter en underbar dag på stranden, grillade vi till oss lite middag innan det var dags för barnen att sova! Barnen somnade mer eller mindre ovaggade om man jämför med andra semesterkvällar. Vi vuxna spelade alias och satt uppe lite för  länge för att orka ta sig upp i ottan och leka med kidsen, iallafall jag! 

Jag startade söndagen med en löprunda på 4 km för att känna på benen lite efter loppet. Jag hade orkat längre men mina vader ömmar fortfarande haha! 

Nu dotterkanaler nerbäddad i soffan hemma, borta bra men hemma bäst! All packning är uppackad och huset är städat, det känns extra bra att slå sig ner i soffan då!

Godkväll Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Ny huvudbonad 

Nicole har fått nya hårband! Jag är helt kär i dessa, så perfekta! Vill ha massa olika färger. Hårbandet är så himla bra nu när Nicoles hår är i en sådan ”mellan” fas där man inte vet vart man ska göra av allt hår. En tofs går inte få till riktigt 100% ännu så dessa band hjälper till att hålla håret från ögonen! 

Ni hittar dessa hos Lilla rosettfabriken


Till hösten får det bli lite andra färger i en mer höstiga ton! 

Kommentera (0)

Kommentera