Frureinhold

Intresseanmälan till höstens lyxigaste event

Nu är det äntligen dags att anmäla sig till hösten lyxigaste bloggevent!

Tillsammans med mig, Melinda, Hannah & Arken hotel & spa kommer ni den 11 Oktober få en helt fantastisk & lyxig heldag. Dagen kommer att gå i hälsans tecken, mycket fokus kommer att ligga på hållbar skönhet och givetvis avkoppling.

Eventet kommer att börja klockan 12:30 och hålla på fram tills ca 23 med möjlighet för övernattning. Priset för denna heldag kommer att kosta 450kr då ingår det : mingelmat i form av snittar, frukt i mängder, juicer och uppfriskande vatten. Inträde till Spa med en korg fylld med badrock, tofflor, en liten present samt en individuell och framtagen SPA ritual helt anpassad efter dig och din personlighet. Ni får också fri tillgång till hela SPA-området i ca 3 h. Alla får bubbel efter spat med lite mingel såklart och avkoppling innan det blir dags för en 3-rätters middag & givetvis goodiebags! Detta kommer att bli en helt oförglömlig dag som ni sent kommer att glömma.

Vill du spendera den 11:e Oktober tillsammans med oss & ett gäng andra härliga bloggare missa då inte att anmäla er, sista anmälningsdatum är 14:e juli & det finns 10 lediga platser.

Anmäl dig genom att kommentera här nedan ”jag vill gå” skicka sedan ett mejl till : [email protected]  med :

’ Namn

’ Bloggadress

’ instagram (om du har)

’ Antal unika besökare i veckan på bloggen

’ En kort motivering varför just du vill följa med på detta event

Blogevent

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. en chic mammas bekännelser

      nej vi kommer ut med övernattning i nästa vecka, vi diskuterar priset 🙂 sen är det sjävklart ok att boka ett annat hotell i göteborg om man vill det 🙂 som bloggare kan man ju även ha turen att bo gratis, tyvärr var inte det möjligt på arken då ett rum kostar fr 1500 men vi kommer att kunna erbjuda ett bra pris, men inte gratis 🙂

      kram