Ett päron till morsa

3 anledningar att älska fredagar!

Firar fredag med att plocka fram dessa tre läsarfavoriter från seriestripps-arkivet – alla på temat fredagsmys – the parent way!

1 ) Älskade fredagsdäckning!

Flumsova

 

2) Älskade soffmys!

Svengelska

 

3) Älskade tacos!

Fredagsmys

Tacos i mängder blir det ikväll när jag får besök av min äldsta och bästa vän (i 36 år!) – Marie  – och hennes son. Våra kids är som syskon (eh…mer om detta HÄR) och medan de bygger kuddberg upp till månen kommer vi nog båda däcka mitt i tacosen. Jag älskar henne och är tokig i tacos. Alltså på riktigt TOKIG. Fultacos som fintacos. Dock är jag väl inte JÄTTEoriginell på den punkten.

Om ni vill ha ordentlig matinspiration till helgen så måste jag igen få tipsa om helt suveräna matbloggen Linneas Skafferi – alla hennes recept är så stört goda. Hon råkar dessutom vara en fantastisk blogg-kollega med mig här på Loppi. Kolla in detta recept med ostgratinerad nachos och kyckling. Älskar allt med ost.

http://linneasskafferi.se/2016/07/27/ostgratinerade-kycklingnachos/

Tillbaka till seriestripparna, för jo, vänta, det kommer mera! Det gör det alltid. Närmast de tidigare utlovade seriestripparna om det här med mutor i vardagen – så håll utkik 😉

Om ni missat veckans nyritade seriestrippar så hittar ni dem överst i dessa inlägg:

3 exempel på en barnfri kväll

4 klassiska ”jinxar” som småbarnsföräldrar gör

Beviset: DÄRFÖR behöver du aldrig mer städa

P.S Följer ni mig på Bloglovin? Här kan ni göra det! 😉

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.