Ett päron till morsa

Beviset: DÄRFÖR behöver du aldrig mer städa

Här är den. Bilden som avslöjar den revolutionerande, häpnadsväckande sanningen bakom ett av modern tids största mysterium för småbarnsfamiljer.

Summan av oredan är alltid konstant

Där hade ni det – beviset på att SUMMAN AV OREDAN ALLTID ÄR KONSTANT.

Så nu kan vi väl lägga ner det här med att städa, eller? Allt utom hallen kanske?

Hallen = en byggarbetsplats

Och så några ord om det här med kuddfixeringen. Någon mer som håller på BLI TOKIG på alla kuddar som ska dras fram ur soffan och byggas lekland av. NÄR ska detta upphöra egentligen?! Hur gör ni?

Apropå meningslösa saker som päron gör hittar ni en hel lista om det HÄR :

5 jättemeningslösa saker som småbarnsföräldrar gör

Om ni är nyfikna på hur det går till när jag tecknar mina seriestrippar så kan ni kika in på instagram.com/ettparontillmorsa – där har jag precis lagt upp en liten snabbspolad film som visar hur det kan se ut! Tänkte även lägga ut en längre version på facebook.com/ettparontillmorsa snart också.

Snart åter med nya seriestrippar!

Följer ni mig på Bloglovin så missar ni inte en endaste stripp! Här kan ni göra det!

Och i dessa inlägg hittar ni de senaste seriestripparna:

4 klassiska ”jinxar” som småbarnsföräldrar gör

3 bilder om sovmorgon – för småbarnsföräldrar

5 bilder om timmarna EFTER förskolan

Blöjbyten vi aldrig glömmer

Konsten att ge ditt barn en frukt

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rebecka

    Hej!
    Hittade precis den här bloggen och höll på att smälla av, Så exakt på pricken allting och så snyggt tecknat! MEN jag fattar inte mig på alla hänvisningar: ”Titta här, och här och klicka här för mer, och HÄR angående det här och det här, vill du har mer, klicka HÄR”. What? Till slut vet jag inte var i cyberspace jag är. Jag är väl dum i huvudet, men VAR kan jag bara få en helt vanlig kronologisk uppläggning av alla inläggen? Jag klarar galant att läsa bakåt i all evighet och på så vis få del av ALLA inlägg 🙂 Tusen tack på förhand!

    1. ettparontillmorsa

      Åh, tack snälla du, vad roligt att du gillar bloggen, det värmer att få höra! Hänvisningarna, haha, ja det blir några såna, har bara velat förenkla lite så man snabbt hittar till relaterade grejer, men det kanske bara är förvirrande, haha. Det ska gå att läsa baklänges, kronologiskt så att säga, bara att scrolla ner. Och om det inte skulle gå så finns ett arkiv uppe till höger om du klickar på de tre liggande strecken där uppe. Hoppas du hittar då? Och vill komma tillbaka 😀